design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:12

Karja Čalouník ty udela i tu výplň, jestli jsou super, nemusí se vyhazovat 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:17

Potrefenáhusa Hmm, hele za celkovou obnovu to nestoji, I ty podrucniky by se musely cely zabrousit, proste vsechno. To uz za to nestoji a hlavne prastryce si nikdo nepamatujeme, to nema ani tu citovou hodnotu, jen jsou vazne moc pohodlna no, proto s nama dlouho zustala I pres.ten zanedbany vzhled:-D

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:18

Karja No vono koupit nový pohodlný křeslo je docela narocny

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:18

Karja Ja by som také kreslo brala, mali sme ho na záhrade a i u babky, mne by ale u tých retro vadili pružiny. Neviem či sa robili i s inou výplňou. 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:22

paktofonika Je s pruzinami, ale nevadilo mi to. 

Potrefenáhusa To asi jo, ale nechci si predstavovat financni narocnost tohoto projektu:-D Proste zas tolik je nemilujeme aby prezila:-D

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:27

Karja Mne prídu pružiny nepohodlné a hlučné :D

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 13:58

paktofonika To asi zalezi na provedení, ze mám v usaku pera jsem zjistila až když se k nim prokuchal Goliáš

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 15:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Karja No vono koupit nový pohodlný křeslo je docela narocny

​podepisuju, já hledám pohodlné křeslo už asi rok, poseděla jsem v desítkách snad, a ani jedno se nevyrovná naší staré vobludě.

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 15:19

Karja ty pružinový jsou právě nejpohodlnější!

já jsem takhle přišla ke dvoum kouskům po babičce; s truhlářem jsme ty obloukový opěrky zbrousili až na světlý dřevo (byly černě natřený, ten lak byl hodně kvalitní a držel), sehnala jsem výbornýho čalouníka a nechala je zrekonstruovat komplet včetně vnitřku... vyšlo mě to i s materiálem (kůže) na míň než jejich Ikea-imitace z papundeklu potaženýho molitanem!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 15:29

Potrefenáhusa Aši hej, možno sme mali len nejakú nižšiu radu, ale nesedelo sa mi na tom nikdy dobre.

Ja sa teda priznám, že mne príde ultra pohodlné profláklé Ikea kreslo. 

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 15:33

Karja 

Já tu singrovku mam... původně jsem ji měla jako televizní stolek, ale pak už se mi zdálo že to tady mam jak ve vetešnictví, tak mazala do sklepa (ke kontejneru mi to přece jen přišlo líto). Ale nevim co s ní jinak... tu cos viděla používali jak?

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 16:40

barbucha Jako takovej odkladaci stolek,ono to bylo v tom hroznym poradu o bydleni, jak tu obcas probehne, ale zaujalo me, ze ji dali celou do cerna, I s tou deskou, a to se mi prave libilo,nevypadalo to spatne....Ja bych ji mela bud jako stul na sici stroj(takze vyska idealni,ze:-D nebo proste mini psaci stul). Ale spis to melo pro me tu hodnotu, ze to bylo po dedovi, jinou bych rozhodne nechtela, prece jen je to takovy ohrany vetesnictvi. Tak mam aspon tu stolicku! Na tu musim upozornit, at ji pri cistce rozhodne nevyhazuje nikdo, ta na me musi pockat chvili...ale sambo on treba ted renovoval dvere a vis co natrel - to vnitrni kovani, jak jsou tam zobacky  na zavirani....jemu to vubec neprislo divny:-D. Pritom si sam zrekonstruoval byt, ale pak vzdycky udela nejakou takovouhle hovadinu a to se moji zidlicce nemuze stat, ta potrebuje peci a rozvahu!

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 16:45

RoSa No tak presne tyhle mame, rozhodne to vypada na prvni pohled stejne A na kolik te jedno vyslo, pokud to neni tajne. Hladkou kuzi bych teda nechtela, asi proste nejakou latku vyraznejsi jednobarevnou. Ale stejne nemam jasno, co z toho kresla zbyde, kdyz se vykucha ten vnitrek, vsak nic, to je snad uplne nove kresilko.

paktofonika Tak to az budes brousit na ikea.strankach, tak si vzpomen a hod odkaz, to by me zajimalo, jake to je 

Online Makara
3667 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 16:46

RoSa to křeslo vypadá dost dobře. Taky do brousim zuby na dvě po babičce - tak mám inspiraci.

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 16:58

Karja já už si to přesně nepamatuju, ale mám pocit, že do deseti tisíc za obě se to určitě vešlo

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:09

paktofonika A který, ten usak? Není spatnej, ale tomu mymu prastarymu usaku nesahá ani po paty 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:10

Karja Potrefenáhusa Je to to kreslo, čo vidíš na každej druhej fotke. :D Podľa mňa je mega pohodlné a kvôli tomu sme ho naposledy nekúpili, zhodli sme sa totiž, že by sme v ňom len spali :D

Ikea Strandmon

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:12

Potrefenáhusa A ten ušiak ešte máš? Ten by za tú opravu teda stál :)

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:13

paktofonika dyk to řikám: překližka a polyuretanová pěna!

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 08. prosince 2019 17:14

paktofonika Jj, to bylo prvni,co se mi vybavilo. Mne se I ta barevna dost libi;-)