My jsme nedávno koupili na blešáku tohle křeslo, jen v jiné látce, jen jsem vyčistila potah.
Pohodlné je velice.

My jsme nedávno koupili na blešáku tohle křeslo, jen v jiné látce, jen jsem vyčistila potah.
Pohodlné je velice.

Bledule Dobry!
Samantha https://www.polstrin.cz/produkt/pergamon/
Polstrin dela na caste spani, maji vic typu matraci, velke mnozstvi latek a pekne kuze, muzes si vybrat ruzne podrucky. Jsou ale dost drahe, zalezi jaky mas limit.
https://www.nabytekriha.cz/pergamon-pohovka-je-urcena-i-pro-trvale-spani-1014
Křeslo už vybírám delší dobu. Chci si ho dát ke kamnům, ve kterých se topí dřevem, což obnáší více prachu v okolí. Nemůžu se rozhodnout, jestli investovat do kůže, která jde dobře otřít, ale zase nevím, co udělá s kůží docela velké teplo od kamen. Nebo koupit látkové a nechat ho častěji vyčistit?
barbucha My na Singrovce stále šijeme :-) tomu bytu velmi sluší, ale je fakt, že se tam prostě vejde i když slouží jen jako šicí stroj a ne stolek a tak.
notna já si k těm kamnům úplně představuju kožené křeslo.. ošetřovala bych ho elaskonem a doufala že chytne pěknou patinu:-)
Taky mám strandmon, ale křeslo ne pohovku ,ve světle modro mentolove a špiní se to teda děsně. Čistit se chystám, ale bojím
.
To bych nezvládla... nakonec jsem už před lety definitivně zazimovala i moji Husqvarnu. Nějak už to neni potřeba, co jsou ty plný obchody... Ale Singrovka je aspoň pořád pěkná na pohled, to zas jo.
EDITH4B Mne sa páči to nove zelené semišove, ale to som hneď kvôli údržbe zvrhla :D
paktofonika My si koupili to kvetovany, ne; ze by se nám líbilo nejvic, ale kvůli údržbě. Mne se jinak nejvic líbilo to světle šedý nebo žlutý, ale u nás by to neslo
Potrefenáhusa A myslíš, že v obchode ich priebežne čistia? U nás sú už dlho vystavené dvoje žlté, ľudia na to sadajú bežne a špinavé teda trochu sú, ale čakala by som to horšie. Na to kvetinovom asi nevidno žiadne škvrny, to je chytré! :) Mne sa ešte páčilo Stokholm s listami, to ale už nemajú.
DruI Sry
My máme tu klasickou šedou verzi a jako jakýkoli flek se snažím vyčistit, tak to hned dělá takový ty "mapy" a je z toho flek přespůlku gauče. Zatím jsem nepřišla na to, jak to vyřešit.
Máme gauč, na ktorom spraví fľak i kvapka vody. Aby na ňom po vyčistení neboli mapy, musíme ho vykefovat komplet celé a musí byť rovnomerne namočené, nesmieš vynechať.
Karja Jéje, starou singrovku jsem měla ve svém prvním bytě v koupelně! Byla po dědečkovi, vytažená ze šopy na zahradě, fakt jsem si s její záchranou dala práci! Navíc to bylo v době, kdy to ještě vůbec nebylo v módě, normální trendsetter!
Už teda nemůžu vyhrabat nějakou dobrou fotku, tak aspoň pro představu...byla natřená na modro.

Garfie Hodne dobry:-D
paktofonika Přesně, to stockholm sem tam chodila okukovat a pořád sem přemejšlela, až mi ho vyprodali ![]()
My máme na stolku od šicího stroje akvárko. Ten, co nám ho instaloval řekl, že to vydrží víc než ty stolky pod akvárium určené. ![]()
Bledule No to si myslím!! Když jsem to vytahovala a repasovala, bylo to těžké jak potvora!!
Ounz To je škoda. Ale všimla som si že dosť často veci ktoré u nás nepredávajú majú v zahraničí. Min príde, že hlavne tie lepšie rady. Ja Ikei nemôžem odpustiť, že u nás prestali predávať semišové ramienka. Boli dokonalé.
paktofonika no a vis jak ja byla zklamana pred lety, kdyz jsem zjisila ze strihaci a sici sluzba je vsude krom brna? ted uz me ale neprekvapuje, ze mame ta 20 % nabidky i v jinych obchodech...
paktofonika mě štve, že u nás furt neprodávaj ty velký peřiny a povlečení, v Německu jo, tak leda výlet do Drážďan
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.