paktofonika no, to sem si taky všimla, že něco co tu nemají, v de třeba ještě je..semišový ramínka sem ani nezaregistrovala, kupuju ty dřevěný.
design a architektura
Ounz Tieto. Krásne minimalistické semišové vešiaky. Mali I na nohavice. Škoda ich.

paktofonika aha, tak ty sem fakt nějak úplně minula. Tak třeba jestě budou..
paktofonika Podobný kupuju v Jysku, jen mají kovový háček.
MP Meri No a to sa mi práve nepáči. Tie s kovovým háčikom majú všade. Tieto sú celokovové a potiahnuté semisom komplet. Ak by niekto niekde také videl... :)
paktofonika MP Meri My ten levnej gauc mame uplne bezudrzbovy, pokladam si na nej I kafe. Bezne fleky tak nejak mizi samy a ty ,,barevne,, normalne vycistim a splyne to. Byl to fakt kup roku, vybrala jsem ho asi behem hodiny ve trech ruznejch nabytcich:-D. Neco takoveho se mi dari minimalne, ted treba totiz uz tri mesice vesim 6 obrazku:-D:-D.
Ted mam takovej prazdnej prostor nad gaucem a nevim, co tam placnout, ten strop je trosku snizeny, takze zadny velky obraz tam nejde, male obrazky budou na protejsi strane, tak aby to nebylo preplacane, ale furt je to dost velky na to aby to zustalo holy.
mně se ramínka z ikey jako jediný vejdou do skříně, kupuju teda ty obyč dřevěný, v jysku maj napohled identický, a ty už tam nedám
Karja Nejaké rastliny?

paktofonika Teda, to vypada efektne, ne na to je to nizke, ani polici nejakou vetsi tam nechci, pro me.je zvlastni pocit, kdyz mi.neco visi nad hlavou. hlavne ja jsem na pestovani fakt neschopna....o vikendu jsem vyhodila dve kytky :-(((('
paktofonika Ta ramínka vypadají dokonale, takhle jedno vedle druhého. Ale "hlavičku" asi nejde otočit? To je nepraktické.
Sweet Potato No nejde, ale rozmýšľam nad tým, pri čom by mi to bolo potrebne.
paktofonika Já to využívám docela často. Nejčastěji když si chystám oblečení, vyndám ze šatny a zaháknu o poličku, nebo po žehlení, někdy i při sušení.
Karja Já bych šla bu%d do jedný úplně jednoduchý police, nebo do toho obrazu, asi taky něco hodně jednoduchýho. Ty kyty bych nad hlavou taky nechtěla, bych při prvním zalívání zalila i gauč :-).
My obrazy věšíme už druhý rok, teď po dvou letech jsme pověsili ty dva největší a asi jsme se tím tak vyčepali, že zbylých 10 vidím tak v rámci příští pětiletky.
Karja Já bych na stěnu za gauč namalovala velký čtverec v nějaké příhodné barvě. Není to tak výrazné jako obraz a člověk se o to při vstávání z gauče nepraští ;o)
A volná stěna se bude hodit, až děti poporostou a začnou malovat, alespoň bude kam věšet jejich obrázky :o)
Sweet Potato To bude asi tým, že nemám skriňu, ale len vešiak a že skoro vôbec nežehlím. :)
Karja mas ten gauc pri stene? Ak ano tak ho trosku odsunte a dajte policu zan vo vyske operadla a mozes si tam pikladat veci dekorativne aj prakticke.
paktofonika My si koupili to kvetovany, ne; ze by se nám líbilo nejvic, ale kvůli údržbě. Mne se jinak nejvic líbilo to světle šedý nebo žlutý, ale u nás by to neslo
Rozhodnutí pro květovaný naprosto chápu. Zvířenu máme taky. Na čištění od chlupů by byla ta kůže super. Ale aby nebyla kůže zachvíli na cucky.
Janulik03 To by divny, musi to byt u steny. No asi tam soupnu tri nejake obrazky male ,,nefotkove,, at toho neni moc a bude.
Karja ahha no asi len odsunute samotne by to bolo divne, ja mam po bokoch vyssie skrinky a medzi nimi tu policu. Tak to natri nad gaucom tabulovou farbou, nejako pekne to oramuj a mozete si tam pisat a decka kreslit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY