design a architektura

09. října 2016 22:17
Online Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 17:48

Karja nebo jeden hodně velkej, my tam máme mapu 

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 17:51

Janulik03 Jo, neco tmaveho vyrazneho se tam hodi! Ale tabuli jim z toho delat nebudu, clovek je rad, ze aspon kousek pokoje nevypada jak.detska herna, jinak je to vsude, vsude!!!

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 17:52

Potrefenáhusa zkusim neco pohledat na internetech,neco spis dlouheho a uzkeho, ted me Janulik postrcila tou tmavou barvou, to by se tam hodilo neco vyrazneho.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 17:55

Potrefenáhusa To je vtipná fotka. Goliáš leží ako kráľ na to svojom podrápanom gauči :D

Online Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 17:56

paktofonika to je fotka z loňskýho září, nechtěj vědět, jak to vypadá teď

Offline notna
9528 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 18:02

Potrefenáhusa Goliášek s tou mapou ladí :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 18:49

notna goliášek ladí ke všemu ;)

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 19:39

Hmm, tak mapa by nebyla spatna jsem usoudila, nemate nekdo tip, kde by bylo na netu hodne na vyber? I zahranicni eshopy klidne,to si myslim, ze spis vyberu...nebo nejakej plakat... nebo tak.

Ted jsem doklepla tech par obrazku a prijde mi to hnusny, to nesundavam jen kvuli diram ve zdi:-D

Offline Torrah
3405 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 19:48
Reakce na Potrefenáhusa:

paktofonika to je fotka z loňskýho září, nechtěj vědět, jak to vypadá teď

​náš gauč vypadá podobně, co nedorvala původní sqadra, doničila koťata, mají několik škrábadel a vůbec spoustu jiných škrábacích míst, ale to ne, to musí dorvat gauč.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 21:13

Karja je toho spousta, zalezi co se ti libi... mozna nekde kde jste byli a libilo se vam tam? Rim nebo tak...

https://www.juniqe.com/city-maps-series-3-series-3-houston-poster-alu-frame-3372733.html

https://ourposter.com/product/kyoto-city-map-poster/

https://www.vectorstock.com/royalty-free-vector/city-map-washington-travel-poster-design-vector-22495468

jsou toho hory online, prijde mi, ze nektery jsou uz dost prejezeny, zalezi co se ti hodi, spousta veci se da i jen stahnout a zaramovat. Videla jsem nekde hezky grafiky ke stazeni, to byly popisny listy fotoaparatu a psaciho stoje... moznosti je spousta

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 21:15

Karja i cesi to prodavaj https://www.jsps.cz/

akorat ty cernbily v cernym ramu uz jsou dost proflakly. Ale kdyz se to udela hezky bude to vypadat fajn. me se docela libi nektery ty barevny verze, treba posledni tady..

https://ourposter.com/product/montreal-city-map-poster/ 

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 21:40

0zero7 Diky moc, js uz mam prave dve mapy z dovolenych zaramovane, a libi se mi to, takove male ale;-) Potrebuju neco vyraznyho, nejak mam vsechno svetly bily az moc:-D

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 21:41

Karja tak zkus nejakou tu barevnou? jsou hezky celkem

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 11. prosince 2019 22:26

0zero7 Urcite, musim to tu nejak zbarvit:-D

Online Potrefenáhusa
39002 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 01:24

paktofonika notna Jiná Realita Jo, má tam takovej spravnej safari výraz 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 07:08
Reakce na paktofonika:

EDITH4B Mne sa páči to nove zelené semišove, ale to som hneď kvôli údržbe zvrhla :D

​To zelené křeslo jsem dostala od muže k narozeninám původně, ale vyměnila jsem ho za to mentolove. Právě tu údržbu jsem si nedovedla představit, respektive dovedla. Navíc jsem si představila, jak budou oleštěné opěrky atd. Ale v té světlé látce to taky není výhra.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 07:16

EDITH4B To je presne ten kus nábytku, na ktorý sa pozerá a nepoužíva sa. Šedé je asi najpraktickejsie, ale ja už šedú nemôžem ani vidieť. Istú dobu sme doma mali snáď všetko šedé alebo biele. Nuda. 

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 07:25

paktofonika No právě. Šedé jsem zavrhla, protože máme všechno bílé, šedé, trochu černé a do toho dubová podlaha. Chtěla jsem barvu. To se povedlo, navíc křeslo stojí na malém perském koberci. Vypadá to fajn. Ale z toho čištění mě bolí hlava...

Online Karja
44897 příspěvků moje polička 12. prosince 2019 15:01

paktofonika Jo, my presli z barevna na sedobile, ale nejak mi prave nedoslo, ze vsechno sedobile je desne. Ani ty detsky cajky to nedokazou nejak rozbit. Prijdu si dost nezabydlene.

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 13. prosince 2019 18:52
Reakce na Ounz:

Když se tu řeší záclony, jak řešíte takový to oknodveře na balkon, když pod tím oknem je topení (vedle těch dveří) a to topení jsou akumulačky, já to mám kvůli tomu vykouslý, jednu záclonu krátkou a jednu až na zem, je to asymetrický, ale nic jinýho mě nenapadlo. Závěs kvůli tomu nemám, mám roletu. Bez záclovy by to byl ideál ale moc to nejde..

​Dočítám opožděně, ale přesně tuto situaci jsem teď na podzim řešila v kuchyni. Nechala jsem si ušít na každou část toho širokého okna (okno, dveře na balkon, okno) římské rolety - každá má vlastní mosazný řetízek na ovládání (hodí se ke kličkám na okně), v látce ladící s židlemi a vypadá to dobře.