Potrefenáhusa
Asi tak....a to už ani nemůžu najít tu úplně původní verzi, to bylo ještě daleko horší!!! My na novou pochopitelně neměli peníze, pak jsme si trochu zvykli, tak jsme si řekli, že ji ještě necháme domlátit od dětí, ale doufám, že letos, nebo nejpozději příští rok ji rituálně spálím!! Trochu to odkládám, protože chci zároveň kopnout dveře do vedlejší místnosti a udělat tam špajz, za plného provozu, což je trochu noční můra.
design a architektura
Garfie Hahaha, to je husty!!!
Karja Tos nečekala, co?
Hele, já jsem ráda, že se teď všechny budete cítit daleko líp!!! On vůbec ten barák byl dost....no nevím přesně jak to říct. Historku o černé ložnici už znáte, ale jinak tady bylo vymalováno kombinací ostře červené, ostře (žádná nudná meruňková prosím) oranžové a neonově žluté. Vlastně se někdy ani nedivím, že to tady ten borec prodal a odstěhoval se...
Garfie hele a trrba nejsou nejaky filmy, ve kterych ta tvoje kuchyn nebo loznice hraly?![]()
Garfie Tywogo, dobrý psycho!
Ta zelená sama o sobě je vlastně úplně v pohodě.
Garfie Na to se dá napsat jediný, chceme víc fotek původního stavu! :-D
Potrefenáhusa Digestoř mám a nepoužívám, spíš okno na ventilačku, protože to hučení mě vyloženě irituje. Ta tichá, co tu byla zmíněná, by mě docela zajímala.
Potrefenáhusa Takú matnú zelenú som mala vybranú ako prvú, ale hrozne sa špiní pokiaľ je v mate teda.
Garfie tjo a borec se odstehoval, nebo ho rovnou odvezli do cvokhauzu?:-))
Lamicka podobna to je to-tyhle jsou proste v blbe vysce, nebo mozna delane na nekoho vyssiho, nevim.. ale spis zasahuji moc dopredu
Garfie Teda to je dílo
zvlášť v porovnání s těmi zelenými kuchyněmi od Potrefenáhusa to vynikne.
Garfie to je divocina ![]()
viktorka_od splavu to je klidne mozny, staci maly detail a je to uplne jine posezeni.
Garfie na zlý sny je zaděláno
![]()
711990 Potrefenáhusa A keď ste písali, že digestor je na nič (myslím si I ja) tak by ste umiestnili sporák na ostrovček i bez neho?
Kuchyni bez digestoře bych nechtěla. Když ji zapnu, hned vidím, jak tu všemi směryy kouřící páru si digestoř začne nasávat do sebe. Hučí, ale není to žádná tragédie. Dá se vybírat i podle hlučnosti.
Garfie Mne asi jen tak něco nevyděsí :-) Kuchyně mi zase nepřijde úplně tragická. Jako nepořídila bych si ji, ale po odstranění ostrůvku a vymalování na bílo je to k žití.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY