viktorka_od splavu ja hlavne musim vytridit a uklidit obri knihovnu v obyvaku, vubec se mi do toho nechce, ale uz pretekaji knihy (a dalsi bordel, ktery tam odklafaji ostatni clenove rodiny) ven.
design a architektura
Lamicka já se snažím z obyváku lifrovat všecko pryč, je to dost malej prostor dost nacpanej vším možným. takže knihovnu máme v ložnici a vypadá přesně jak píšeš:P
viktorka_od splavu Hahaha, hele u nas je mi denne predhazovan jeden zbrklejsi nakup. Ale prej ted koupime Kallax do obyvaku:-D. Ale mame to furt hnusny, celej vikend jske ruzne stehovali nabytek, ale spis kvuli novemu clenovi a jak je vsechno ,,prakticky,, usporadany, tak je to divny.
Karja prakticky mam nejradej:-)
viktorka_od splavu No ty uvozovky jsou tam proto, ze nevim, jak mam popsat to zvlastne prakticky. Je to prakticky vuci detem, aby se tam nezabily, nebudily se, vesly se jejich kramy, takze nic moc:-D. Ted spim s miminem v ,,novem,, pokoji, kde mam zaroven zehlici prkno, vysavac, kocarek, sici stroj. Hele ja si pripadam normalne fakt jak uklizecka:-D:-D.
viktorka_od splavu Jj, vlastní nozicky a takovej ošklivej spodek, takže nejde dat do linky, která je jen na priznanych nozickach bez soklu, my tam máme ten spodní sokl na magnet
Karja jezis
prakticky teda neznamena ze budu spat v uklidove komore, to zni strasne
viktorka_od splavu Kez by spat! Ne, on je to relativne velikej pokoj, ale ta existence zehliciho a pradelniho koutku tady tomu moc nepridava:-D. Jeste to potrebuje trochu tady dosolichat, ale prkno mi zustane, nekde byt musi;-).
Lama_z_Lana Hele nahodou! Jsem uklizela v sobotu pul dne (u hlasite muziky hlavne), doma to je jak ze zurnalu, palim vonny svicky a valim se na gauci se sodou (misto vina ehm) a citim se bajecne, jak to hezky vypada. Dokonce probehly akce typu uklid “supliku pro vsechno” a koreni. Nejak jsem se do toho zabrala. ![]()
viktorka_od splavu Je to v podstate to, čo má Lamicka.
VVzala by som takú s drážkami namiesto úchytiek ako má 711990, ale nevošla by som sa do rozpočtu.
viktorka_od splavu Jj, vlastní nozicky a takovej ošklivej spodek, takže nejde dat do linky, která je jen na priznanych nozickach bez soklu, my tam máme ten spodní sokl na magnet
No tak budem mať sokel takže by to malo byt ok . Ja som v plánovači práve nenašla skrinku na nie ikea umývačku a preto som sa pýtala na to, či tam ide dat v pohode I iná. Zrovna umývačku a chladničku z Ikei nechcem, zvyšok mi je jedno.
paktofonika Já mám lednici taky jinou, oni tam maj (nebo aspoň měli) takový s hodně blbym uspořádáním vevnitř. Jinak ty spotřebiče pro ne dělal myslím Whirlpool. S troubou i deskou jsem byla spokojena, myčku mám taky jinou
Potrefenáhusa U trúby mi je to úplne jedno, pečiem len párkrát do roka. Chladničku majú No frost iba jednu a to sa mi zdá že i celkom drahú , umývačky sú divné, I tá najvyššia rada pôsobí lacno, je blbo usporiadaná a drahšia ako Bosch čo som mala.
0zero7joo! Ja z toho mam taky dobrej pocit!
Mne uklizet bavi, aspon po nejaky cinnosti pak vidim hmatatelbej vysledek ![]()
Akorat malej byt, minimum veci, ja furt nekde pryc..to ani clovek nevygeneruje bordel, kterej by mohl uklidit ![]()
Lama_z_Lana a chceš požicat deti alebo radšej muža? ![]()
viktorka_od splavu Ještě k ty mikrovlnce ve výšce obličeje - já mám ty dvířka otvíraný ne do boku, ale dolu, takže to tam taky trochu brání ty manipulaci ve výšce.
continuity Lama_z_Lana mne ten hmatatelnej výsledek naopak traumatizuje, jak je to jen na chvíli (a to nemám děti)
Lamicka 711990 moc krásný to mate a 711990 asi i stejnou digestoř ![]()

continuitygenerujou dobre, rikas? ![]()
Potrefenáhusajako u me uz to mozna hranici s nejakou psychickou poruchou, pac kdyz neco neni "na souradnici" , tak se muzu zjevit pomalu ![]()
paktofonika tak ta bude fajn, budes spokojena
Karja doufam ze to teda zabere a vyspite se
Potrefenáhusa dekuju. Mne se libi moc i ta tvoje, nad sedivou jsme chvili premysleli, ale mame nad tou cernou polickou jeste udelane ulozne prostory, tak jsme radsi vzali bilou, ze je min vyrazna. Strop mame 3.6 m, ale uprostred mistnosti byl skoro o 10 cm nizsi (prohnute tramy, to tu maji skoro vsechny byty) mame ho srovnany podhledem, i tak je vyska skoro 3.3 m.

Lama_z_Lana zaupratujes si do sytosti, žádný strach.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY