paktofonika já teda netvrdim, že je na nic. Spíš že v některým prostoru jsem ji nevyužila.
Sporák na ostrůvku nedokážu posoudit, hlavně jestli budeš mít kolem dost odkládacího prostoru
paktofonika já teda netvrdim, že je na nic. Spíš že v některým prostoru jsem ji nevyužila.
Sporák na ostrůvku nedokážu posoudit, hlavně jestli budeš mít kolem dost odkládacího prostoru
notna No však jo, takhle v tom žijeme už pár let, ale mám spíš pocit, že je to taková vařená žába :-) Už se prostě těším na novou. Vtipné je, že když jsme dům koupili, shodli jsme se, že nějakou dobu vydržíme bez velkých úprav, ale kuchyň letí hned :-) Nakonec to dopadlo přesně naopak, začali jsme měnit podlahy, koupelnu, trochu dispozice....a kuchyň zůstala.
paktofonika ja nemyslim, ze je uplne na nic. Nekdo je na ni zvykly, ja ji nikde predtim nemela, vadi mi ten hluk a mame vysoke stropy, tak nevznika vlhko, takze digestor zapinam jen pri smazeni kapru na Vanoce. Treba mamka ma malou kuchyni, strop nizky, ta vari jedine s digestori.
paktofonikaja myslim ze digestor je velice uzitecna! Jen ta, co mam ja, je prilis hlucna a neprilis vykonna, no....:) nerada smazim, u bezneho vareni to nevadi.
paktofonika my máme kuchyň spojenou s obývákem, a do tohoto prostoru nejsou zavírací dveře. A nízký stropy. Digestoř pouštím, i když vařím čaj... On mi to tedy řekl, co řekl, přikázal!
i truhlář, že ta unikající pára ničí spodek těch zavěšených skříněk. Ta naše na první stupeň nehučí moc, normálně u toho slyším televizi.
Garfie My to takto máme s koupelnou. Kromě výmalby, kterou jsme chtěli změnit na bílou z červené a oranžové
, se měla předělat jen koupelna, vše ostatní bylo dle našich představ. No, mame novou kuchyni, zrenovované podlahy atd. Jenom ta koupelna furt nic. Ale taky se snad letos nebo příští rok dočkám.
notna
vidím, že je to všude stejné ![]()
viktorka_od splavu Borec se odstěhoval, nechat tady komplet vybavení, včetně potravin a košilí ve skříni
takže mu z toho fakt dost možná trochu hráblo...
Lamicka Stropy máme taky hodně vysoké, vlhkost by nevadila, ale ty pachy se rozlezou všude. Digestoř od toho dost pomůže.
notna nam ne, ja pak hned vetram, mame okna napric bytem (jakoze ne jednostranne, to pak byty moc vyvetrat nejdou), pruvan to vyzene. Mne hrozne vadi, jak to huci.
paktofonika my máme kuchyň spojenou s obývákem, a do tohoto prostoru nejsou zavírací dveře. A nízký stropy. Digestoř pouštím, i když vařím čaj... On mi to tedy řekl, co řekl, přikázal!
i truhlář, že ta unikající pára ničí spodek těch zavěšených skříněk. Ta naše na první stupeň nehučí moc, normálně u toho slyším televizi.
jj tak.
@paktofonika predchozi kuchyn jsem proste nad varnou deskou nemela nic. kdyz jsem smazila nebo varila neco smrdutyho, stacilo zavrit dvere,ventilacku jsem mela otevrenou furt. strop 3 m a nejak se to rozeslo:-)
zvazila bych to podle toho stropu a dispozic mistnosti. a taky, jak moc varis:-)
já chci novou kuchyň
jak si tu o tom píšem...
Tak ja digestor nepoužívam vôbec. I tak nemáme vývod takže to ide len cez filter s dosť slabo. Ale naplánovala som si ho tam, len kvôli tomu musí byť sporák hneď vedľa umývadla čo mi nie úplne vyhovuje. :(
paktofonika to bych se na ni vykaslala teda. mela jsem kdysi s filtrem a uplne nanic, nepoustela jsem ji vubec a to ani v obytne kuchyni s nizkym stropem
btw ve slovenstine neni drez?
viktorka_od splavu drez normálne mame aj v Slovencine ![]()
Garfie a nějaká blbá zelená? Protože mě se dost líbí tohle a trochu o tom uvažuju (jestli se odhodláme)
i s těma thonetkovejma křesílkama bych to brala
presne nad touto zelenou som uvazovala do kuchyne a stale akosi ju niekde mam ze mozno...
to je tak ked clovek ide na kompromis
paktofonika tak to radsi dej sporak nekam na normalni misto. Hned vedle drezu je neprakticky, ne?
Garfie vidim ze tvoja povodna kuchyna stala za to. Hlavne s fialovou ![]()
ale verim ze teraz he uplne kukatelna. Drzim palce nech ti prerabka vyjde
viktorka_od splavu Borec se odstěhoval, nechat tady komplet vybavení, včetně potravin a košilí ve skříni
takže mu z toho fakt dost možná trochu hráblo...
Představuju si ho, jak odcházel nahatej...
Mohučanka Tak on zas jako byl docela fesak, asi by bylo na co koukat ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.