viktorka_od splavu Vono je tak trochu tvrdý totiž, jako není špatný, ale s mým starožitnym usakem se to vůbec nedá srovnat
jj vím, právě
viktorka_od splavu Vono je tak trochu tvrdý totiž, jako není špatný, ale s mým starožitnym usakem se to vůbec nedá srovnat
jj vím, právě
Teda vnadite me tady s tema sedackama! Ja bych si nejakou novou mozna poridila. Mam off white klasiku z ikey a chystam se ze poradne vyperu potahy na jare. Libilo by se mi neco trochu vic architektonickyho, ale zas aby toho nebylo moc s komodou a zidlema u jidelniho stolu, tahle se mi zde jde s tema oknama s vitrazi. Zkusim vlozit fotku.

Zed nad hodinama mela puvodne komin, domaci to necha spravit, praska to. Nad pohovkou jsem premyslela uz nekolikrat, jestli vymenit nebo ne, tahle je na sezeni a velikosti fajn a akorat pod okna... i kdyz nejaka odlehcena na drevenejch nohach by sla taky, trochu konickych ala 70 leta mozna....
0zero7 ty jsi sem to tvoje bydlení už dávala a říkala jsem si tehdy, že to máš příjemný a fakt máš. Taky si dovedu představit jinou sedačku, ale ta stávající mě teda vůbec neruší. A aktuálně závidím sníh ![]()
0zero7 jo a pěknej stromeček ![]()
EDITH4B fotku se snehem za oknama mam taky, ale bordel na pohovce Takze nic! Haha
diky! Me ta vymena prave taky nijak netlaci, tak mozna az neco uvidim a bude to ze proste 100% to je ono! Fotka je z vanoc tak Je tam bugr co je odstranenej uz, batoh atd v rohu. Uz jsem to sem davala urcite. Jsem tady 4 roky a zmenila jsem trochu nabytek, lampu atd. Pro jistotu mrknu nekde na sedacky.
EDITH4B stromecek mi dali kamosi. Zadnej Bych jinak nemela. Ale da se slozit na pidi, to je super.
Ozdoby mam vsechny od maminky tak to me tesi. Super zapad slunce byl na vanoce.

0zero7 tyto mas velmi pekne vsetko.
My sme teraz kupovali sedacku sice do kadernictva, ale tak sa mi paci a je pohodlna a rozkladacia a lacna.

...ta je krásná!![]()
Miru je a maju ju aj v zamatovej tmavo zelenej. Som ju chcela nanutit synovi hore do jeho bytu na poschodi ale nepreslo mi to
. Vybral si taky strohu tmavo sivu.

...nene, pro mě ta růžová! Šedá a růžová(pak béžová, hnědá, černá, špinavě bílá) jsou moje barvy na všechno
(oblečení, nábytek, design, doplňky, boty...).
Fakt má ta sedačka šmrnc![]()
...a pak teda, kdybych mohla, tak bych brala styl chesterfield(a nejen v kůži...)
Miru mne sa tiez velmi paci. Aj ked doma byysom ju u nas nevyuzila.
continuity tak ty nohy tam nedáváme v botách, takže pořád nevidím problém:D
No ja by som tam pár problémov i videla, ale tak to som ja... :D
Lekcia číslo jedna: najprv si to nechaj zamerať a potom plánuj :D
paktofonika aj aj, co se stalo
Janulik03 super gauc, obe barvy!
paktofonika
co se zjistilo?
711990 0zero7 No tak zistilo sa, že sporák nemôže byť tam kde sme chceli, takže platí plán číslo jedna, t.j, že sporák vedľa umývadla a chladničky Ja by som teda tú chladničku dala preč, i keď by utrpela estetická stránka, ale tak nie je to praktické :D Nevadí, aspoň sa učím,za chvíľu si otvorím kuchynské štúdio.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.