viktorka_od splavu Moc pohodlné znamená, že sa v ňom dá zaspať :D
design a architektura
To je zvláštní kritérium, já usnu i na sedacce v metru, když na to přijde. ![]()
continuity já s tou roztaženou/s dlouhou sedací plochou pohovkou mám problém, že pro cokoliv si potřebuju sáhnout ke stolku nebo si odložit tak to je hrozná anabáze.. přičemž jsme měli rohovou a na druhé straně přiraženou ke zdi, takže stolek šel jen k nohám a to je fakt na nic.. když můžeš mít odkládací plochy po stranách a/nebo za sebou tak asi dobrý. na rozkládací obecně mi jen vadí, že je až k zemi takže nevypadá tak pěkně, víc se mi líbí na vysokých nožkách pod kterýma je prostor - a navíc je to praktický na úklid. no s tim mám smůlu, to je pod rozlišovací schopnost muže a pro mě to neni zas tolik důležitý abych se kvůli tomu hádala
viktorka_od splavu Vono je tak trochu tvrdý totiž, jako není špatný, ale s mým starožitnym usakem se to vůbec nedá srovnat
paktofonika aha tak to jo, já když na to přijde tak usnu kdekoliv, aj ve stoje se mi v mládí párkrát přihodilo:D
viktorka_od splavu máme právě z jedné strany komodu a z druhé takovou úzkou poličku, ale kafe a pletení se tam vejde. Konferenční stolek nevedem, stejně by si na něj akorát všichni vykládali nohy ( soudě podle návštěv u babičky). No to by mě svihlo.
Není až k zemi, ale na vysokých nožkách taky ne.
kocoureksuggy Nevim, me by to netesilo se tim zabejvat
asi uz se to posunulo, me teda tyhle veci hrozne bavi, resim to i kamaradum atd. Pokud je to opruz pro nekoho, tak to je vec jina.
Dadoo No hlavne ty penize a pohodli!!! To je skvelej pomer, chtela jsem teda nejakou barevnejsi, ale tech je malo.
continuity já jsem tým nohy na stůl ano![]()
viktorka_od splavu no tak na vykládání nohou máme tu roztahovací část. Nohy na zemi doma nemám ráda, je to i zdravé si je vyložit, ale ne na stůl!
continuity proč ne?![]()
viktorka_od splavu tak my tam máme obvykle jidlo, minimálně pití.
continuity tak ty nohy tam nedáváme v botách, takže pořád nevidím problém:D
paktofonika OT - Taky beru klidně řetězec i druhá ruka, chci nějaké jednoduché, splývave, ideálně dlouhý rukáv, raději ne bílé. Zatím jsem nakoukla na Vinted a bude to teda asi docela boj. Možná spis změním kategorii na společenské nebo tak něco, protože v tomhle se teda nedá vybrat.
my ti urcite tady neco vyberem! ![]()
viktorka_od splavu Návštěva může taky?
Potrefenáhusa ja teda pisu na vsechno strasne pozde tady a asi se to uz resilo, ja mam keramickej Kohler a je super, obcas na nem udela smouhu litinova panev, soda a ocet ho super vycisti, jak je porovitej tak to vycistim dvakrat za rok a krasne se vybeli.
Sweet Potato jasně
Mné se teď docela zalíbila tahle

Garfie to bylo nekde v Olo, jestli se nepletu? Centrum> Myslim jsi to nekde uz psala, ale nepamatuju se, jestli to neni tajemstvi napis kde!
0zero7 Na Komenskeho, hned za Palacem, teda jeste pred vodou. Je to prvni zona, takze do vseho mluvili pamatkari, ale sousedy pak posilali ke mne na inspiraci :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY