Potrefenáhusa vyhled na jednu stranu, jinak do mrnavyho dvorecku. Mam z toho stejny pocit jako MP Meri , bunkr. Ty uzke pruchody kolem dokola, samy beton... kdyz otevreli vsechno v tom obyvaku, vypadalo to jak kdyz na TV koukaji pod mostem.
design a architektura
Kokoska To jo, ale k tomu (asi) vyprahlymu řeckýmu olivovymu háji mi přijde, ze to sedí
vypadalo to jak kdyz na TV koukaji pod mostem.
Taky to na mě tak působilo. Ani ty lajntuchy to nevylepšily... Olivovníky mám ráda, ale ten suchopár kolem by mi na náladě nepřidal.
Potrefenáhusa no me by se tam libilo vic prostoru kolem, rozhled nejen jednim smerem (a jeste mezi betonovyma sloupama pres nejaky podivny domecek v pozadi), treba nejaka voda jako prvek v tom vnitrnim dvore. Ale asi ma ten beton funkci udrzeni klimatu uvnitr, jak rikala, ze v lete chladi a v zime hreje, jestli jsem dobre rozumela. Ale bydlet bych tam nechtela.
Kokoska Mám stejný názor. Taky mě to nenadchlo. Vadí mi to uzavření do betonu. Kdyby ten trojúhelník byl otevřený, bylo by to lepší. Ale výhled jen na jednu stranu, jinak betonové zdi se střílnama..
Lajntuchy taky nemám ráda.
V tak velkém a volném prostoru a dům je jak bunkr.
MaeGandal To se mi líbí moc. Klidně bych tam bydlela.
MaeGandal Je to úžasné.
Myslim, ze ta loznice ma vyhled na vrata, ktera se daji otevrit a vznikne ten vyhled. Ve Spanelsku v teplych oblastech je bezne stavet domu orientovane dovnir. Mluvim ted o soucasne architekture, ale i hist.stavbach. Ven mala okenka, uvnitr dvur se zahradou. Tam bych ty strilny nezavrhovala.![]()
Lamicka presne. Ten dum je soudoba interpretace toho, jak se na jihu stavi uz staleti. Je krasnej ![]()
Lamicka jenze tady neni dvur se zahradou, jen celkem maly prostor, jeste napul vybetonovany.
Kokoska nemusi se to libit kazdemu, mne to prijde jako super napad do teple oblasti. Predpokladam, ze se velka okna daji uplne otevrit, kdyz to chces vic vzdusne. Kolem maji zelene dost. Mam pro betonove kryty slabost
.
No právě, postel přímo proti vratům, kterejma může každou chvíli někdo projít... to mi nepřipadá moc komfortní.
barbucha Mne se to opravdu hodne libi :) ale ja bych se tam bala, nemam rada samoty.
Tak jsou tam na dohled nějaký baráčky, úplně osamělí tam asi nejsou. Ale mně celej ten beton připadá takovej neutěšenej - i když je jasný, že někdo si na to naopak potrpí.
barbucha a to jeste ten beton barvili, asi teda jen zvenku, aby proti tem bilym kopcum nebyl tak kontrastni.
barbucha na dohled je samota
Ja mam divny pocit i v dome v zastavbe. To jsem v dome vyrostla. Zustanu pekne v byte v Praze.![]()
Ja uz skoro bydlim! Ale kdyz jsme vybalilu z krabice tu ikeackou pohovku a otocili ji vzhuru nohama, zalitovala jsem, ze jsem si radsi nepockala na Jecha, protozw ta Landskrona je konstrukcne prisernej polskej sunt. Zvenci ale nastesti vypada pekne. Jen odhaduju, ze tak za pet let na Jecha dojde :)
razorblade Tak čo by si za tú cenu čakala. :) Tým že mám psov mi jej aspoň nebude ľúto, rada by som niečo drahšie ale...:D Akurát to nie je moc ako, meniť pohovky pohľad rokoch no.
paktofonika No cekala bych, ze bude aspon nejak lip prichycena latka ke korpusu, to me fakt dostalo. Ale jako jo, za tu cenu dobra a do interieru se mi fakt hodi :)
razorblade Mne sa v tej cenovej kategórii zdá byť celkom slušná. Predtým som mala za podobnú cenu jednu z Aska a to bol teda papundekel :D Neznášala som ju. Pokiaľ by som bola ochotná investovať viac tak by som si určite vybrala inde než v Ikea.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY