jinx To je krása! A ta koupelna..
design a architektura
Ounz Cele je to uplne skvele! Tam se musi bydlet krasne.
jinx Tojo

jinx To druhé se mi líbí víc než to ukrajinské, hlavně ten výhled z ložnice je super.
brrr mne se líbí zase víc to ukrajinské. Kromě výhledu tedy. Je to nádhera obojí.
Karoleena IKEA +1.
Karoleena Ja jsem taky dlouho pouzivala Ikea pribory a stezovat si na ne nemuzu. Ted mam jako hlavni od Villeroy a Boch, myslim ze Piedmont a s tema jsem teda spokojena hodne, jsou vyborne vyvazeny, velky lzice nejsou super melky, takze se do nich da nabrat polivka a nozem se da skvele krajet maso. Ty Ikea teda taky porad mam, ale ted kdyz je dam vedle sebe, tak jsou to trochu takovy chudi pribuzni, no.
Hezký obojí. Dělá to hlavně ten volnej prostor asi... ten je k nezaplacení.
Setare Já mam taky vileroy & a taky můžu doporučit. Už ani nevim typ, jak je mam dlouho
jinx Ten rozložený pán v ložnici by mě po ránu asi děsil. ![]()
Ale jinak se mi to líbí, to s výhledem víc.
Dík moc všem za příborové tipy, mám významně zúžený výběr, takže super! V záložkách aktuálně dvě sady Toner a dvě z Potten&Pannen. Ikeu ještě prověřím příští týden znovu osobně, až tam pojedem pro židle, ale momentálně se mi tam nic úplně nepozdává, přijde mi, že mají zálibu v takovejch dost prapodivnejch nožích nebo co...
jinx mně by asi stačila k životu ta ukrajinská koupelna. Tam bych byla furt ![]()
jinx krasny, az na tu levitujici postel, tem ja nemuzu vizualne prijit na chut...
razorblade Pravda, bych se bala, ze by nam to spadlo:)) ale to je detail, jinak je to fakt skvele.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY