vikýe jsou hlavně hodně architektonicky ošemetné, málokdy povedené.
design a architektura
tzaziki Máme sedlové vikýře, něco jako na obrázku, ale hezčí :-) Aspoň podle mne. Ten prostor vevniř je pak hodně příjemný, nevnímáš tolik šikminu mezi vikýři a zvětší to plochu, kde se dá normálně stát... Lituju, že jsme vikýře neudělali i v ložnici, a přemýšlím, že bychom je tam přidali.
Sweet Potato Máš pravdu, u nás to naštěstí šlo.
paktofonika jo, tak to jsou ty mansardy a vestavby. Mně to třeba až tak nevadí, pokud se jedná o jednu místnost (a ne celý byt) a ložnice tam myslím bude fakt útulná. Kamarádi to mají takto na chalupě, po šikminou jsou vestavěné skříňky, m2 asi dost podobně (ale oni teda mají víc nudli s jedním oknem na každé staně) a je to tam na spaní super.
co říkáte na takový typ umyvadla? bez šikmého kohoutku, s normálně svislým. je to moc divný?
Jiná Realita neni, myslim ze v realu to neni ani nijak napadny
Karoleena Prosím ťa, do toho lustre v pracovni si dávala tu podobnú žiarovku so špirálou? Včera som ich skúšala a do spálne (teraz máme biele led svetlo
) by bolo fajn, ale v iných častiach bytu si nie som istá, či také svetlo stačí. Nezodpovedá to ani 48w žiarovke.
A má niekto chytré žiarovky A Ikei? Ide mi o to, keď ich je v byte viac, fakt na to stačí jeden ovládač, nebije sa to?
Koupelna bude u nas velikansky orech, protoze podobnou dlazbu jako ma husa ne, metro tiles na zed taky ne, vlastne cokoliv co se libi me ne, zato by chtel na stenu ozdobny prouzek
ty vole za co me trestas...
MaeGandal chce velkoformat, s tim asi problem nemam, ale moje predstava byla trochu jina no...
Ja jsem dlouho nevedela, jakou chci koupelnu. To, co ma husa, se mi libi, ale mela jsem pocit, ze seto nehodi ani ke mne ani do panelaku, tak jsem nakonec vymyslela velky sedy dlazdice... a moji rodice mi koupelnu prekrtili na krematorium![]()
![]()
rasaNori Prosím te, naše koupelna byl celkem unavnej boj a velkej kompromis, ze začátku to vypadalo, ze neco vyberem fakt těžko
Potrefenáhusa to mám pocit, že je všude, pokud se oba dva o bydlení zajímají. Jako my se s mužem sejdeme ve směru/stylu, ale když dojde na konkrétní kusy ...
Potrefenáhusa jenze von v zarizovani zamrzl v minulym stoleti, domluva je des a kdyz jsem se ptala jestli cokoliv co jsem tu zatim navrhla vypada blbe tak pry ne, ale ze cokoliv co jsem mu zatim ukazala se mu nelibi ale neni schopen mi rict co se mu vlastne libi![]()
Jeste uvazuju ze mu reknu ze ok, at si tu koupelnu udela podle sebe, klido pido, ale ja ze navrhnu kuchyn az ji budem predelavat:D blby bude kdyz mi na to kyvne, protoze tohle neni hlavni koupelna. Ta hlavni je teda taky priserna, ale v lepsim stavu nez spodni...
Potrefenáhusa my vyberame kupelnu fakt tazko. Nabytok je jasny, chcem hemnes cierny kupelnovy set, dlazbajevmi celkom jedno len nie hneda a steny chcem len omietku bielu. Mne staci sprchovy kut a latkovy zaves. Muz by rad vanu a to uz by bolo o stavebnych upravach. Moj navrh je skor kozmeticky. No uz ken zacat, ale ten hnusny plastovy sprchac so zabudovanymi tryskami nie a nie prasknut, co je teda blba dohoda medzi nami ze az potom. No netusila som ze bude mat taku vydrz . ![]()
Ono ani ta druha varianta, ze to sambo nechal skoro cele na mne, nie je uplne idealna. Hlavne ked som strasne nerozhodna
(tym nekritizujem jeho ale seba).
razorblade ja mam zas podla niekoho nemocnicu v kupelni, podlaha seda inak cela biela, kym tam nie je dreveny nabytok a zrkadlo tak to vyzera naozaj trochu psychiatricky ![]()
Janulik03 nejak tomu trochu dopomoct sa neda?![]()
rasaNori No a dyť, to bylo to samy
Ale vona naštěstí ta nabídka není úplně neomezená a ne všechno zrealizovatelny
A nastesti taky chlapi z těch debat a prolejzani obchodu začnou bejt většinou o dost driv vyřízený a trochu povolej
MaeGandal my si pak i udělali právo veta, takže já jsem měla konečný slovo v podlaze a muž v obkladu (taky proto máme matnou dlažbu a lesklý trochu hrbolaty metro dlaždice, já chtěla hladký rovny) - ale vypadá to nakonec dobře
jezis a zrcadlo, to bylo narocny....ale nakonec jsem proste objednala to, co se líbilo mne, ale to bylo řečí, ze kulatý se tam v žádným případě hodit nebude.....a jak se tam hodí!
Mrakoplas mozno da ale pockam az bude vonku teplo ![]()
Janulik03 Tvuj muzje snad jedinej clovek po padesatce, o kterym vim, ze chce vanu :) vetsina lidi, co si v tomhle veku predelavali koupelnu, spis menili vanu za sprchovej kout, protoze se z toho lip leze. Mym rodicum bude za rok 70 a priznavaj, ze do vany uz by lezli s obavama, ze z ni uz nevylezou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY