nevyhazuj, je super!
jinx dik, ja jsem spokojena, nasla jsem ji ve frcu za $5 :)
DruI Jiná Realitapřesně něco takového mě taky napadlo, byla si rychlejší. Otázkou teda je, jak nízko ten strop je, jestli se pod něj vejde skříň nějak rozumně dostupná.
Evaeva
Tak i kdyby byla zakázková a dražší, tak to stojí za to, však je to investice na x let a to se pak vyplatí " pustit chlup".
DruI děkuju, vypadá to super. ale bohužel spíš ne. pod tu šikminu sotva vleze čelo postele, určitě ne šatna. teprve jsem před chvílí přijela, takže měřit budu asi až zítra, nebo se zkusím překonat :D a půjdu tam ještě teď, ale nevím, jestli ta svítí nějaké světlo, nebo to robotníci všecko už odpojili.
Vilemina Nejdu s žádnou radou, připomínkou ani ničím takovým, jenom musím napsat, že to máte doma moc krásný!
Jiná Realita já bych tě teda akorát varovala před strkáním postele pod šikminu, je to strašně nepříjemný pod tím spát, dala bych postel k rovné zdi, veškerá praktičnost stranou
kocoureksuggyblbě jsem se vyjádřila, nemyslela jsem cenově, měla jsem napsat přístupná. Jako aby tam nebyli jen nízký skříňky, ke kterým si člověk musí kleknout, aby se nepraštil do hlavy o ten zkosený strop.
Jiná Realita pokud je místnost dostatečně velká a ten strop stoupá pod velkým úhlem, je možnost tam představit stěnu že sádrokartonu, aby se před tu skříň dalo postavit. Jestli je to srozumitelné.
viktorka_od splavu ehm...já tak spím většinu života....O:-)
Evaeva a nebo se dá postavit (zá)stěna třeba ze sádrokartonu a za ní schované na té nízké stěně nižší police a na protější - té nově postavené - tyče jako v šatní skříni. tak jsme to kdysi v podkroví měli. ale chce to víc místa, to se mi dle nákresu spíš zdá že by nešlo
edit: teď koukám že to co píšu už přesně nakreslila DruI ![]()
Jiná Realita to tě teda lituju
jinak já v bytě s vysokýma stropama žila necelých deset let a je to teda těžce návykový, i když jsem vyrostla i většinu času prožila v těch standardních místnostech o světlé výšce zhruba jako v paneláku, a teď máme ještě nižší, asi jako Husa, tak furt jsem si uplně nezvykla a stýská se mi
viktorka_od splavu já si tam tu postel schválně dávám :) vyhovuje mi spaní v noře.
DruI překonala jsem línost svého zadku a - normálně myslím, že by to tam tak šlo! jsi naprosto geniální. jestli to půjde, pošlu ti bonboniéru! je to jen hrubé měření narychlo.
Mně se taky zdá ten návrh od Drul super
Len díky, po fakt náročný rok a půl trvající rekonstrukci konečně bydlíme jak lidi:-)
DruI to je výborné, takto nějak jsem to myslela, ale já bych to neuměla tak nakreslit.
Jiná Realita nemusíš mít po tím skosenim normální skříň. Nech si tam udělat na míru vestavěnou. Níže budou police hlubší nahoře zas méně, ale to nemusí být na závadu. Jenom je potřeba to dobře promyslet, co tam budeš ukládat a kde.
Jiná Realita Tak to mě těší :) Myslím, že s trochou snahy to tam půjde zařídit moc pěkně.
A když je ta stěna s okny tak dlouhá, tak bych ještě osobně vážně přemýšlela o knihovně od podlahy ke stropu v šířce postele, aby na postel nebylo přímo vidět ode dveří. Ale zase to zmenší a rozdělí prostor, i když mně by se tam pak líp spalo.
A když se šatnová část udělá vestavěná na míru, tak myslím může být dost dobrá a to množství úložného prostoru závidím :)
Jiná Realita Popozeraj si na pintereste rôzne tipy, toto by ma napríklad vôbec nenapadlo a podľa mňa super.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.