notna Já ten koupací kybl dokonce mám, ale zatím jsem se tam mimino neodvazila strčit, nějak se bojim, ze ho tam utopim/utrhnu mu hlavicku/nepujde mi vyndat
design a architektura
Potrefenáhusa šiš to ho tam bez obav strč (dyť už je veliká!) ale nese to s sebou uplně jiný problém - neumyješ ji, jen namočíš. za mě to byla spíš jen taková zábavná věcička. každopádně než bude fakt kosa ještě víc poporoste a bude po starostech, uvidíš (v extra ledové koupelně jsem dítko prostě umyla, zabalila do osušky a odnesla do pokoje)
viktorka_od splavu Jo, teď už jo. Ale s tím minimiminem mi to proste neslo, to jsem ji myla většinou jen v napustenym umyvadle. Ale já nemám problém s koupanim a mytím, já mám problém, kam to dite pak polozit a utrit/oblict, takže přes ni hazu ručník a v ložnici už cvaka zubama
v koupelně se prave dá udělat největší vedro, je tam infrazaric
ale znova, není už tak malá
Potrefenáhusa jo, chápu. pak mi přijde nejschůdnější varianta vana+podlaha, ale však něco vymyslíš
Potrefenáhusa až bude sedět, posadíš jí třeba na ty schůdky nebo na zem. A pokud nebude tak líná jako moji kluci;), klidně může sedět už na vánoce.
Taky by to mohl vyřešit nějaký skládací stolek, dala by si na něj tu podložku. Ono to bude fakt na pár měsíců.
Evaeva v 6 mesicich deti nesedej ne?
711990 dobře, to jsem trochu přestřelila. V únoru by mohla. Ty moje sedí sotva v roce;)
Kdyžtak pro představu, o jak velkým prostoru se bavíme :-)
na kobereček davam schudky s vaničkou
vana je malá rohová

Ja mam takovou prebalovaci podlozku ktera je hrozne pevna, bytelna, ma vespod i nejake prknk a to stala snad 250,-' Tu bych dala na zem, pak ji muzes oprit o zed. A dite bych dala na takovy to klasicky latkovy lehatko do vany, jen ohybej zada:-D. Ja tak koupu asi od druheho mesice a nevadi mi to.
Ale vidim, ze uz to asi resime jen teoreticky a nejak zpetne navic:-D.
Karja Jo, já to lehatko mám, ale v ty vane je to debilni, z kleku nedosahnu, já jsem malá, plus teda rozkudlaný břicho, který už je teď cajk
nemas na tu podložku kdyžtak odkaz?
Potrefenáhusa Ja ti to najdu v emailu
Potrefenáhusa zkus to lehátko znovu, takhle velké dítě už nebudeš muset držet, jen jistit. Ještě bys mohla dát vaničku do vany na nějaké dva hrnce nebo tak něco, aby byla výš.
Ale zdrazili, ja ji mela za 222,- no rikala.jsem si, ze je to nejaky levny! A furt teda drzi!
Jo, já to nějak udělám, dekuju za tipy
Karja Potrefenáhusa tuhle podložku mám. Kdyby byl zájem, přenechám za odvoz ;)
viktorka_od splavu Proč by nešlo dítě umýt v kyblíku? Jsem dceru jednou rukou držela, druhou myla. Koupali jsme tak od narození do té doby, než sama seděla ve vaně.
Potrefenáhusa Koupání v kyblíku nám naštěstí poprvé ukázala porodní asistentka. Sama bych taky nevěděla jak. My jsme měli ten schůdek a na něm kyblík hned vedle prebalovaciho pultu v ložnici. Ono je v tom kyblíku potřeba i min vody než ve vanicce, takže ho přinést/odnést i s vodou nebyl problém. Na koupání jsme pritapeli horkovzdušnym ventilátorem. Až byla dcera větší, seděla, koupali jsme ve vaně a přenesla jsem ji v ručníku do ložnice na pult.
Přeji, ať to brzy vyřešíš a máš to jednodušší a pohodlné.
Potrefenáhusa Já si furt představuju, jak to mimino drkotá zubama - chrastí něčí zubní protézou. ![]()
PS: já vím, že napsat drkotá dásničkama by vypadalo divně. ![]()
Potrefenáhusa Já si furt představuju, jak to mimino drkotá zubama - chrastí něčí zubní protézou.
Ale to by mimino jistě moc bavilo! ![]()
DruI Adams family![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my