Ta loňská kolekce mě tak nevzala, ale letos se bojím, že mě to zas bude stát spoustu peněz. ![]()

Ta loňská kolekce mě tak nevzala, ale letos se bojím, že mě to zas bude stát spoustu peněz. ![]()

continuity A misto v kuchyni mas?
Karja no nemám, loni jsem vystehovala do sklepa cibulák, někam to uz nacpu. Jenom to nesmí vidět muž.
Musím se poradit s tchýni, jestli by to nešlo prezentovat jako investici. ![]()
Karja co to je, mýt hračky?:) Já meju akorát ty poblitý a podobně, vůbec mě nenapadlo, že bych měla;)
To je teda malá spořádaná, když vydrží čekat na ručníku, náš by břichem vytřel celou koupelnu, má vstup zakázán, když se starší koupe. Podle mě za chvíli nenastydne, aspoň se trošku otuží.
Karja Trojboj mytí (dítě - hračky - podlaha) jsem samozřejmě taky nikdy nedělala, ale to je oblíbená hláška mojí mamky.
continuity copak to je?
continuity ten posledni talir!
moora ten se mi bude hodit k těm, co už mám. ![]()
moora
Ten je, viď!
continuity Krásný, ale jsem dítě jednadvacátého století! U toho velkého talíře jsem půl minuty přemýšlela, co za podivnou hru hraje ta paní vpravo dole na tabletu, než mi (s pauzou na verzi "tabule") došlo, že je to plech!!!
brrr Potrefenáhusa Já se teda přiznám, že první dítě jsem taky koupala v kuchyni na stole, vůbec mě jiná verze nenapadla a myšlenka přestěhovat koupání do koupelny mi přišla naprosto převratná!!!
Ale jinak za mě lepší koupelna než ložnice, napustíš i vypustíš vodu ve dřezu a nemusíš nic přenášet.
Garfie sa tu už 5 minut smejem na tom tablete, díky ![]()
Mrakoplas No ale musíš uznat, že ten tabletoplech v tom idylickém výjevu prostě ruší! ![]()
Garfie Simtě, to může být nanejvýš břidlicová tabulka.
Sweet Potato To byla ta druhá čtvrtminuta!! No ale plech? Kdo by ho na Vánoce čekal!!! ![]()
Potrefenáhusa k tomu koupání mimo koupelnu ještě dodám, že existujou vaničky se stojanem a špuntem, to je geniální vynález. Měla ségra. Vanu nachystas, vodu doneses v kybliku, po koupání zas do kybliku vypustís. Mnohem líp se s tím manipuluje. To jen tak kdybyste měli doma málo krámů ještě ![]()
Garfie mne to pri prvnim pohledu zase prislo jako ten starej vysouvaci drez na myti nadobi
moora
No dělá tam prostě neplechu!
Garfie Jsem stará. Plech s lineckým byl první myšlenkou (a poslední). Jo ale boží je ta kočka pod stolem.
andulka01 Nene drahá, ty jsi prostě úžasná kuchařka!! Ale celý je to boží ![]()
žluťásek úplně nejjednodušší je v tom kyblíku koupat :-) My měli nejen malou koupelnu, ale i byt. Vanička nebyla kam dát.
Potrefenáhusa O kyblíku jsi nepřemýšlela? Pomohlo by to i proti tomu prochladnutí. V tom malém prostoru by se víc drželo teplo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.