design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:33

Potrefenáhusa když dáš místo jednolůžka dvoulůžko, můžeš tam spát až do maturity s ní

Moc hezká představa, takové příjemně venkovské.

Offline Ava
1118 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:40

Potrefenáhusa to se mi líbí moc!!!

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:45

Na přebalování druhýho syna mi muž vyrobil desku přes 3/4 vany. Zespodu byla zarážka, aby nespadla. Nahoře byla nalepená omyvatelná pěnová krytina. Strašně moc mi to vyhovovalo, sprcha po ruce. Netuším, jestli se něco takovýho vyrábí.

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:53

Ja jsem kdysi vetovala umisteni bojleru nad vanu, ze se to urve a nekoho zabije. Tak se kvuli tomu presunula vana do naprosto nepraktickyho mista v koupelne a pod bojler postavila pracka, na ktery jsem pak nekolik nasledujicich let prebalovala a po koupani susila vsechny deti

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 14:56

moora nám se do koupelny nevejde nic, jedinej volnej prostor používám k položení schudku a vanicky, budu to muset nějak poresit, až bude v domě zima, asi deskou přes umyvadlo a přesunutím vanicky do vany. Zatím jsem si s kluzkym nestabilnim miminem do předklonu u vany netroufla

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:01

Potrefenáhusa ja v tom krasnym venkovskym pokojiku uplne vidim to co dostala mensi k narozkam:D Mame i krasny prouteny kocar, s husickama, ale je desne nestabilni a tak je neobliben.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:03

Potrefenáhusa praktické je takové to látkové lehátko do vany, tříměsíční dítě už stačí jen přidržovat, aby se nezkulilo.

Offline Sweet Potato
40153 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:06

Evaeva To u nás vůbec nešlo, respektive to bylo utrpení, máme hlubokou vanu s hodně širokým rantlem. Takže buď vanička nebo koupel i s koupačem. To bylo vůbec nejlepší

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:11

Potrefenáhusa jee toho kralika-lampicku mam!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:13

Sweet Potato první syn právě vůbec koupání neměl rád, ale s tím lehátkem to miloval. Na úplné miminko jsem měla vaničku, co šla dát přes vanu, že se clověk nemusel tolik ohýbat.

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:19

Evaeva Já to látkový lehatko mám, ale prave i tu rohovou hlubokou vanu se širokým rantlem

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 15:31

Potrefenáhusa v male koupelne jsem mela dite ve vane a ja v kleku venku (rantl uzky a ve vane 10 cm vody) a zbytek (utirani, mazani, oblikani a podobne spumprnakle) na zemi 

Vzpomínám si jak jsem tatínka dítěte jednou požádala jestli by malého vykoupal - tak prý ne protože ho z toho bolí zádaNo ty vole mě asi ne

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 16:15

viktorka_od splavu Z kleku nedosahnu, ale nějak to budu muset vymyslet, abych ji mohla usušit a oblict už v koupelně, je tam infrazaric 

to druhy nekomentuju, protože to už tu proběhlo taky

Offline Karuna
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 16:19
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 16:57

Potrefenáhusa já si myslím, že ta chvilka, než jí oblečeš, jí nijak neuškodí. Přecejen v zimě už to nebude žádný novorozenec. Ale mě jsou tady ty akce na zemi hrozně nepohodlné.

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 18:48

Evaeva Když ona chudinka drkotá zubama už teď, stojej ji vlasy, mává rucickama a vůbec vypadá, ze je v šoku 

spis než na zem si myslím na prkno s rantlem přes umyvadlo, ke kterymu se teď nedostanu, protože veškerou podlahovou plochu zabiraj ikea schudky s vaničkou 

v tom domě bejva v zimě fakt zima a lepší ji nenechat moc rozeřvat 

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 18:56

Potrefenáhusa Já dávala prkno s rantlem na vanu a vaničku na něj. To by u vás nešlo?

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 19:19

DruI my máme rohovou vanu, tak by to muselo bejt trochu udelatko...no a taky abysme to stihli aspoň do ty její maturity, ze jo, už takhle má otec pocit, ze ho chcem strhnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2020 19:54

Potrefenáhusa jo, to je dobrý nápad. Okolo těch šesti měsíců už bude jistěji ovládat tělo a bude se moct koupat jen "pod dozorem", syn už se pak koupal na bříšku jen v troše vody a pak když sedí, tak už vůbec není problém. Pak už to půjde i v té vaně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 20:32

Potrefenáhusa my sme mali to čo DruI a bolo to samodomo udelatko zo zvyšných IKEA políc :)