Potrefenáhusa když dáš místo jednolůžka dvoulůžko, můžeš tam spát až do maturity s ní![]()
Moc hezká představa, takové příjemně venkovské.
Potrefenáhusa když dáš místo jednolůžka dvoulůžko, můžeš tam spát až do maturity s ní![]()
Moc hezká představa, takové příjemně venkovské.
Potrefenáhusa to se mi líbí moc!!!
Na přebalování druhýho syna mi muž vyrobil desku přes 3/4 vany. Zespodu byla zarážka, aby nespadla. Nahoře byla nalepená omyvatelná pěnová krytina. Strašně moc mi to vyhovovalo, sprcha po ruce. Netuším, jestli se něco takovýho vyrábí.
Ja jsem kdysi vetovala umisteni bojleru nad vanu, ze se to urve a nekoho zabije. Tak se kvuli tomu presunula vana do naprosto nepraktickyho mista v koupelne a pod bojler postavila pracka, na ktery jsem pak nekolik nasledujicich let prebalovala a po koupani susila vsechny deti ![]()
moora nám se do koupelny nevejde nic, jedinej volnej prostor používám k položení schudku a vanicky, budu to muset nějak poresit, až bude v domě zima, asi deskou přes umyvadlo a přesunutím vanicky do vany. Zatím jsem si s kluzkym nestabilnim miminem do předklonu u vany netroufla
Potrefenáhusa ja v tom krasnym venkovskym pokojiku uplne vidim to co dostala mensi k narozkam:D Mame i krasny prouteny kocar, s husickama, ale je desne nestabilni a tak je neobliben.
Potrefenáhusa praktické je takové to látkové lehátko do vany, tříměsíční dítě už stačí jen přidržovat, aby se nezkulilo.
Evaeva To u nás vůbec nešlo, respektive to bylo utrpení, máme hlubokou vanu s hodně širokým rantlem. Takže buď vanička nebo koupel i s koupačem. To bylo vůbec nejlepší![]()
Potrefenáhusa jee toho kralika-lampicku mam!
Sweet Potato první syn právě vůbec koupání neměl rád, ale s tím lehátkem to miloval. Na úplné miminko jsem měla vaničku, co šla dát přes vanu, že se clověk nemusel tolik ohýbat.
Evaeva Já to látkový lehatko mám, ale prave i tu rohovou hlubokou vanu se širokým rantlem
Potrefenáhusa v male koupelne jsem mela dite ve vane a ja v kleku venku (rantl uzky a ve vane 10 cm vody) a zbytek (utirani, mazani, oblikani a podobne spumprnakle) na zemi
Vzpomínám si jak jsem tatínka dítěte jednou požádala jestli by malého vykoupal - tak prý ne protože ho z toho bolí záda
No ty vole mě asi ne
viktorka_od splavu Z kleku nedosahnu, ale nějak to budu muset vymyslet, abych ji mohla usušit a oblict už v koupelně, je tam infrazaric
to druhy nekomentuju, protože to už tu proběhlo taky ![]()
Potrefenáhusa já si myslím, že ta chvilka, než jí oblečeš, jí nijak neuškodí. Přecejen v zimě už to nebude žádný novorozenec. Ale mě jsou tady ty akce na zemi hrozně nepohodlné.
Evaeva Když ona chudinka drkotá zubama už teď, stojej ji vlasy, mává rucickama a vůbec vypadá, ze je v šoku
spis než na zem si myslím na prkno s rantlem přes umyvadlo, ke kterymu se teď nedostanu, protože veškerou podlahovou plochu zabiraj ikea schudky s vaničkou
v tom domě bejva v zimě fakt zima a lepší ji nenechat moc rozeřvat
Potrefenáhusa Já dávala prkno s rantlem na vanu a vaničku na něj. To by u vás nešlo?
DruI my máme rohovou vanu, tak by to muselo bejt trochu udelatko...no a taky abysme to stihli aspoň do ty její maturity, ze jo, už takhle má otec pocit, ze ho chcem strhnout ![]()
![]()
Potrefenáhusa jo, to je dobrý nápad. Okolo těch šesti měsíců už bude jistěji ovládat tělo a bude se moct koupat jen "pod dozorem", syn už se pak koupal na bříšku jen v troše vody a pak když sedí, tak už vůbec není problém. Pak už to půjde i v té vaně.
Potrefenáhusa my sme mali to čo DruI a bolo to samodomo udelatko zo zvyšných IKEA políc :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.