Kamaradi ve starem dome si kvuli zime poridili ten zaric na stenu, co byl v porodnici.
design a architektura
Potrefenáhusa krásně si ten pokojíček maluješ, krásně. Tam se ty růžový ledový královny, duhoví jednorožci, mořské Barbie a další plastový kinderbordel bude vyjímat ![]()
Pinot Noir Je mi to jasný :-)
uprimne, dost se bojim, ze budu marně čelit přívalu neustálýho plastovýho šrotu
rasaNori ten máme v koupelně. Ale je tam ještě průchod studenou chodbou, vyřešit většinu věcí hned po vyndani z vody, nebo aspoň to utreni, by mi prislo lepší. Ale už bude větší a já sikovnejsi, doufám, zatím to vychytavame
Pinot Noir uvazuju jak dlouho budu moct podobne veci pred holkama utajit:D nemame televizi tak doufam aspon do prvni tridy:D
Potrefenáhusa krásně si ten pokojíček maluješ, krásně. Tam se ty růžový ledový královny, duhoví jednorožci, mořské Barbie a další plastový kinderbordel bude vyjímat ![]()
Pinot Noir
Ty jsi ale!!! Já si tady šlapu na jazyk, abych Potrefenáhusa nekazila radost....
rasaNori A babičky, babičky máte? ![]()
rasaNori úplné krámy určitě omezit lze, ale s vymazleným pokojíčkem zatočí i kvalitní hračky, stačí hromada lega, pár knížek a hudebních nástrojů a veškeré barevné a stylové ladění jde do kopru ![]()
rasaNori ja jeste mam plan, aby nikdy nevideli to hnusny hrackarstvi na Prikopech. Pak si myslim, ze do ty 1.tridy to utajime![]()
Garfie Pinot Noir 711990 Zeovna jsem tu debatu zkusila přesunout do harantiho vlákna.
já úplně ambice, aby to vypadalo jak z chudobince a fotky na pinterestu nemám, ale zas to zařídit tak, aby se to líbilo mne, teda jo. Protože aktuálně mi tam zavazí skrin a sedačka ze sconta :-))
Potrefenáhusa počuj, ono je to pekné, tie fotky, ale skús sa na to pozrieť očami dieťaťa...a to nudné hnedé odtiene neocení.
No a tráviť čas v tom bude hlavne ono (a o to viac, o čo viac sa mu tam bude páčiť...)
slniecko Hele a jakej jsi měla pokojíček ty nebo co myslíš tema odstinama? Já měla normální drevenej nábytek a zelenej kovral na zemi, za myho dětství ta móda barevných pokojicku ještě nebyla a nikdy mě nenapadlo, ze bych kvůli tomu neměla chtít bejt v pokoji
jestli se to s tema barvama trochu neprehani?
711990 to hrackarstvi jsme s detma prosli a zadny drama se nekonalo. Bavilo je hrat si s tim, co tam je k tomu ucelu pripraveny, svezli se na kolotoci a to bylo vsechno.
Potrefenáhusa barevny nabytek je blbost, ale do mrte sladene potahy, prehozy, dekorativni predmety to mi prijde zbytecny az kontraproduktivni. kdy jindy si uzijou povleceni s krteckem, zavesy s ferdou mravencem (meli jsme cervene:-)) a koberec se vzorem silnice a zeleznice:P
viktorka_od splavu No jsou to pinterstovy pokojicky, no, úplně nepředpokládám, ze by takhle vypadal nejakej normalne obyvanej detskej pokoj
viktorka_od splavu Zrovna koberce se vzorem silnice se dají sehnat i takové, aby se k tomuhle stylu hodily ;)
Potrefenáhusa úplně s tebou souhlasím. Nějak nepředpokládám, že všechny hračky, které kdy malá dostane budou v zemitých odstínech;) Dítě nejdřív v pokojíčku nechce být bez rodiče a potom naopak, když tam rodič je bez ohledu na vzhled. Navíc ten neutrální pokoj se snadno změní až tam bude chtít mít ty jednorožce nebo lebky:) Akorát koupíš jiné závěsy, nemusíš rovnou vyhazovat nábytek.
Potrefenáhusa Hele a nemůžeš koupat třeba v kuchyni? Je to sice takové lehké retro, ale postavit vaničku na dvě židle, vykoupat dítko a rovnou v teple utřít, natřít a oblíknout. Nás tak koupali u babičky. ![]()
P.S. Pak v té vodě umyješ všechny hračky a posléze i podlahu. Nakonec řekneš muži, ať to vyleje.
slniecko ale ten neutrální je ideální, jak píše Evaeva , dá se to pak dobře obměňovat. Dcera má v bílé vymalovanem pokoji bílý nábytek a k tomu dřevěnou podlahu. Když k tomu přibyly hračky, jedna stěna s jejími obrázky, druhou stěnu pomalovala se sestřenicí, tak mi to přijde akorát. Barevný nábytek by byl už chaos.
Zrovna nás čeká změna na pubertacky pokoj a ten základ zůstává.
brrr Já to vymejslim furt. Spis rovnou v ložnici, vedle je koupelna.
Potrefenáhusa Tak to už máš vymyšleno :-)
Potrefenáhusa My taky ze zacatku koupali v obyvaku na takovym stolecku akorat pod vanicku. S druhou se s tim moc nemazeme, tak snad mi ted s prichodem podzima v te chladne koupelne nenastydne, ona pak cekava v pyzamku na zemi na rucniku na umyti segry. brrr hracky jsem nemyla asi pul roku, obcas utru ubrouskem neco viditelne spinavyho a obcas pod sprchou oplachnu ty penove puzzle. Budujeme imunitu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my