design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 15. zaří 2020 23:41

Potrefenáhusa

Kamaradi ve starem dome si kvuli zime poridili ten zaric na stenu, co byl v porodnici. 

Offline Pinot Noir
29791 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 00:02

Potrefenáhusa krásně si ten pokojíček maluješ, krásně. Tam se ty růžový ledový královny, duhoví jednorožci, mořské Barbie a další plastový kinderbordel bude vyjímat

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 01:14

Pinot Noir Je mi to jasný :-)

uprimne, dost se bojim, ze budu marně čelit přívalu neustálýho plastovýho šrotu

rasaNori ten máme v koupelně. Ale je tam ještě průchod studenou chodbou, vyřešit většinu věcí hned po vyndani z vody, nebo aspoň to utreni, by mi prislo lepší. Ale už bude větší a já sikovnejsi, doufám, zatím to vychytavame

Offline rasaNori
8826 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 06:43

Pinot Noir uvazuju jak dlouho budu moct podobne veci pred holkama utajit:D nemame televizi tak doufam aspon do prvni tridy:D

Offline Garfie
28450 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 07:03
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa krásně si ten pokojíček maluješ, krásně. Tam se ty růžový ledový královny, duhoví jednorožci, mořské Barbie a další plastový kinderbordel bude vyjímat

Pinot Noir  Ty jsi ale!!! Já si tady šlapu na jazyk, abych Potrefenáhusa nekazila radost....

rasaNori A babičky, babičky máte?

Offline Pinot Noir
29791 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 07:04

rasaNori úplné krámy určitě omezit lze, ale s vymazleným pokojíčkem zatočí i kvalitní hračky, stačí hromada lega, pár knížek a hudebních nástrojů a veškeré barevné a stylové ladění jde do kopru

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 07:06

rasaNori ja jeste mam plan, aby nikdy nevideli to hnusny hrackarstvi na Prikopech. Pak si myslim, ze do ty 1.tridy to utajime

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 07:12

Garfie Pinot Noir 711990 Zeovna jsem tu debatu zkusila přesunout do harantiho vlákna. 
já úplně ambice, aby to vypadalo jak z chudobince a fotky na pinterestu nemám, ale zas to zařídit tak, aby se to líbilo mne, teda jo. Protože aktuálně mi tam zavazí skrin a sedačka ze sconta :-))

Offline slniecko admin
19521 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 16:37

Potrefenáhusa počuj, ono je to pekné, tie fotky, ale skús sa na to pozrieť očami dieťaťa...a to nudné hnedé odtiene neocení.

No a tráviť čas v tom bude hlavne ono (a o to viac, o čo viac sa mu tam bude páčiť...)

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 17:05

slniecko Hele a jakej jsi měla pokojíček ty nebo co myslíš tema odstinama? Já měla normální drevenej nábytek a zelenej kovral na zemi, za myho dětství ta móda barevných pokojicku ještě nebyla a nikdy mě nenapadlo, ze bych kvůli tomu neměla chtít bejt v pokoji 

jestli se to s tema barvama trochu neprehani? 

Offline Kokoska
34680 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 17:07

711990 to hrackarstvi jsme s detma prosli a zadny drama se nekonalo. Bavilo je hrat si s tim, co tam je k tomu ucelu pripraveny, svezli se na kolotoci a to bylo vsechno.

Offline viktorka_od splavu
49201 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 17:15

Potrefenáhusa barevny nabytek je blbost, ale do mrte sladene potahy, prehozy, dekorativni predmety to mi prijde zbytecny az kontraproduktivni. kdy jindy si uzijou povleceni s krteckem, zavesy s ferdou mravencem (meli jsme cervene:-)) a koberec se vzorem silnice a zeleznice:P 

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 17:52

viktorka_od splavu No jsou to pinterstovy pokojicky, no, úplně nepředpokládám, ze by takhle vypadal nejakej normalne obyvanej detskej pokoj

Offline DruI
5562 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 18:21

viktorka_od splavu Zrovna koberce se vzorem silnice se dají sehnat i takové, aby se k tomuhle stylu hodily ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2020 18:52

Potrefenáhusa úplně s tebou souhlasím. Nějak nepředpokládám, že všechny hračky, které kdy malá dostane budou v zemitých odstínech;) Dítě nejdřív v pokojíčku nechce být bez rodiče a potom naopak, když tam rodič je bez ohledu na vzhled. Navíc ten neutrální pokoj se snadno změní až tam bude chtít mít ty jednorožce nebo lebky:) Akorát koupíš jiné závěsy, nemusíš rovnou vyhazovat nábytek.

Offline brrr
12306 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 21:26

Potrefenáhusa Hele a nemůžeš koupat třeba v kuchyni? Je to sice takové lehké retro, ale postavit vaničku na dvě židle, vykoupat dítko a rovnou v teple utřít, natřít a oblíknout. Nás tak koupali u babičky.

P.S. Pak v té vodě umyješ všechny hračky a posléze i podlahu. Nakonec řekneš muži, ať to vyleje.

Offline notna
9384 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 21:36

slniecko ale ten neutrální je ideální, jak píše Evaeva , dá se to pak dobře obměňovat. Dcera má v bílé vymalovanem pokoji bílý nábytek a k tomu dřevěnou podlahu. Když k tomu přibyly hračky, jedna stěna s jejími obrázky, druhou stěnu pomalovala se sestřenicí, tak mi to přijde akorát. Barevný nábytek by byl už chaos. 

Zrovna nás čeká změna na pubertacky pokoj a ten základ zůstává.

Offline Potrefenáhusa
38692 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 21:48

brrr Já to vymejslim furt. Spis rovnou v ložnici, vedle je koupelna. 

Offline brrr
12306 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 22:00

Potrefenáhusa Tak to už máš vymyšleno :-)

Offline Karja
44483 příspěvků moje polička 16. zaří 2020 22:08

Potrefenáhusa My taky ze zacatku koupali v obyvaku na takovym stolecku akorat pod vanicku. S druhou se s tim moc nemazeme, tak snad mi ted s prichodem podzima v te chladne koupelne nenastydne, ona pak cekava v pyzamku na zemi na rucniku na umyti segry.  brrr hracky jsem nemyla asi pul roku, obcas utru ubrouskem neco viditelne spinavyho a obcas pod sprchou oplachnu ty penove puzzle. Budujeme imunitu.