rasaNori
Ale zijes, tak to asi dopadlo dobre! ;-)
design a architektura
Garfie dobrý!
A stihnete to do odletu?
eM Určitě ne, aspoň teda doufám, že tady neztvrdnem tak dlouho, haha.
Naše představa právě je, že by tady někdo mohl pracovat, i když tu nebudeme, dá se to teď vlastně kompletně oddělit od zbytku domu.
Garfie hustý
Já jsem vařila pár měsíců na půdě v provizorce a bylo to taky drsný, ale člověk zvládne všechno. 
EDITH4B To je taky super cool!! :-)
Garfie budeš to řídit na dálku, jak přistání sondy na Marsu ![]()
Garfie no nejvíc cool to bylo ve chvíli, kdy tam bylo asi sedm stupňů a zadek jsem si zahřívala přímotopem...
Mimochodem, chystala jsem tam i štědrovečerní menu dva roky zpět. Uff
0zero7 to víš... ![]()
EDITH4B dobrej squat ![]()
eM Hele, včera jsem si ověřila, že to jde, takže ok! :-)
eM jojo, bylo to punkový ![]()
eM teď už je to lepší

EDITH4B wau no super. Naša obývačka vyzerá už dva roky takto. Ideme konečne prerábať, ale teda neviem ci sa teším ci sa bojím

betsey neboj
. My jsme pár měsíců bydleli jakože úplně na stavbě se zedníkama atd... To byl mazec.Ale já fakt potřebuju aby všechno odsýpalo, frčelo. A můj muž, stejně jako ten od Garfie, spoustu práce udělá sám. A já taky. Až budeš mít hotovo, budeš spokojená. A na ty práce člověk vzpomíná pomalu s nostalgií
.
EDITH4B môj muž tiež vie urobiť takmer všetko sám, akurát je strašný perfekcionista. Omietku skúma pomaly lupou, či je dobre urobená a všetko vyberá nekonečne dlho. A plus do toho sa mu nie vždy chce, ale zvládneme to. Ešte vymyslieť tu podlahu a vrhneme sa do toho
betsey no to znám
My jsme takoví oba, řemeslníci nás milujou. Kdyby měl muž čas, dělá nejraději všechno sám.
betsey tak moc držím pěsti, ať jde všechno podle představ!
EDITH4B diky moc
Garfie panecku, ste dobri, toto mi imponuje, ste moji ludia ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my