design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 22. února 2021 07:47

Potrefenáhusa no keď sa nám roku pána 2025 podarí konečne dorobiť obývačku (keďže poznám svojho muža, a len chodbu mu trvalo urobiť rok a pol), bude nás čakať kuchyňa. Všetko osekať na betón, komplet nová elektrina, voda, podlaha... Neviem, kam sa na ten čas odsťahujeme

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. února 2021 07:55

Potrefenáhusa tak to bych si tim nekazila leto. Staci zacit v rijnu. A mas zimu v Praze a novou kuchyn k tomu

Online viktorka_od splavu
49194 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:05

Potrefenáhusa dobrej plan;)) hlavne bys to asi mela stihnout na materske.. a utece to strasne rychle:-(

Offline Garfie
28438 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:11

Potrefenáhusa  No tak to je značka ideál!!! V tom případě bych si tím asi taky nekazila léto a bouchla do toho po prázdninách. 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:14

crazydaisy tak já bych hlavně potřebovala Prahu bez covidu...

ale na zimu teda k rekonstrukci myslím nikoho nepresvedcim

Mne by pro začátek stačila nová trouba (která blbě pece zespoda) se sporakem (jedna plotynka nefunguje a ten zbytek mě úplně nebetycne sere, protože je to buď varim hodně nebo nevarim skoro vůbec (starej plyn)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:25

Potrefenáhusa tak snad ti to dobre dopadne.

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:32

Koupila jsem si aspoň nový talíře na tu vesnici 

Offline rasaNori
8824 příspěvků moje polička 22. února 2021 08:33

My az teda dodelame ten vedlejsek, tak se tak pristi rok snad kopne i tady. A to teda bude masakr nejvetsi se bojim... Protoze bude treba spolecne s timhle prostorem vybourat i podlahu v chodbe

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 22. února 2021 09:07

Potrefenáhusa ty jsou krasny. Podobny s pomnenkama jsem mela po babicce, ale uz jsou pryc

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. února 2021 09:25

crazydaisy Potrefenáhusa 

Myslím, že léto v Praze by mohlo být lepší, věřím, že počasí tu sviňárnu zabrzdí a bude trochu volněji, zahrádky, akce na ulici... A v létě se dá dobře větrat, práce pěkně schne, dlouho světlo, co víc si přát.

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 22. února 2021 10:36
Reakce na Potrefenáhusa:

Garfie já bych musela s ditetem do Prahy ()

​hura na prerabku kuchyne, nech to do jesene stihne. 

Ja som mala tiez vybrane nejake skrinky do kupelne a uz sa nerobia. Ja snad do toho sprchoveho kutabudem musiet zatvorit Elzu to sa rozsype potom na tuty. Inak sa novej nedozijem a zvyknem si

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 22. února 2021 10:38

Potrefenáhusa krasne taniere

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2021 10:41

Janulik03 jsou fakt super, jenom teda my ty velký koupili stejně velký, ze se nám jednak větší melkej nelíbí (je to takový moderní a k temhle hospodskejm nám přišlo, ze se to nehodí) a taky velký starý, co máme, se nám nevejdou do mycky a voni jak maj ten tlustej okraj ale, tak je ta rovna plocha na jídlo docela malá, takže ještě premejslim, ze priobjednam (máme 24 a dela se i 26 cm)

Offline andulka01
12786 příspěvků moje polička 22. února 2021 12:33

Potrefenáhusa Jsou moc krásný

Offline Karja
44465 příspěvků moje polička 22. února 2021 12:53

Potrefenáhusa Já bych spíš začla hned, dokud dítko ještě nestojí, po všem nehrabe a tak. To dáte, to nemůže trvat takhle dlouho, to dítě bude takovej hnací motor neboj:-D

My už máme projekt a v budoucí kuchyni budu mít sloup. Tak to mě trochu stve, to je jak dvacet let zpátky. Ale co se dá dělat, jine řešení je hrozně komplikované. Ale věřím, že mě ten sloup bude štvát celej život:-D:-D

Offline Karja
44465 příspěvků moje polička 22. února 2021 12:58

rasaNori Kamarádka takhle rekonstruovala všechno s lezoucímu dítětem a ještě byla těhotná. A neodstehovalu se ani na týden.  Ale její manžel teda pracuje hodně rychle, takže to bylo frk frk. Jen říkala, že jak byla hodně vytížená dětma, tak neměla čas si všechno promyslet. Že truhlář na kuchyni přijel dva týdny před termínem porodu, když bylo venku 35C a ona se prej pak hodně divila, co navrhla za kuchyni:-D. Ale když jsem během té rekonstrukce byla u ní návštěvě, to byl mazec. V podstatě za dva roky předělali komplet dvoupatrový dům, aniž by se odstěhovali:-D. A bylo hustý pozorovat ty proměny, jakože kuchyň po babičce, pak místnost na beton a trubky vybouchana, a pak koupelny nové moderní, to bylo jak tři domy dohromady. A do toho schody bez zábradlí a ona tam s tím batoletem a břichem se tam pohybovala. 

Offline Potrefenáhusa
38685 příspěvků moje polička 22. února 2021 13:26

Karja tak tady se během toho nedá bydlet, my ten dům máme fakt mrňavej
sloup v kuchyni u novostavby?

Offline JankaM
3083 příspěvků moje polička 22. února 2021 13:39

Potrefenáhusa ono taky záleží na povaze muže, třeba s mým tátou by bylo nemyslitelný nechat to na něm, udělal/schválil by vždycky první možnost, aby nad tím nemusel dumat a měl to z krku.

Jako případ jsou na míru noční stolky, který se otevírají na druhou stranu (od postele), neexistence jediného věšáku/místa na utěrku v kuchyni atd.   

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 22. února 2021 13:42

Potrefenáhusa no a odkial si kupovala?

Offline Janulik03
20160 příspěvků moje polička 22. února 2021 13:47

No a mne muz zas postavil regulernu sibenicu , ehm, ehm

Dobre no ma to byt na hojdacie kreslo ale v prvom momente vo mne hrklo.