betsey Dva roky? Jsi svatá žena!!!
design a architektura
rasaNori uaaaaaa tuto cast rekonstrukcie nezavidim
Janulik03
Ano, často vidím při vašich rekonstrukcích a mužských nápadech styčné body! ![]()
EDITH4B velmi pekna kuchyna
betsey musis sa tesit, bude to lepsie. ![]()
EDITH4B aj my si takmer vsetko robime sami ani nevolame remeselnikov. Ti tu boli pri rekonstrukcii ked bol muz na cestach a vtedy som sa radsej naucila aj s omietkou pracovat.
Garfie
a tiez niekedy mas chut vziat tu lopatu a .....,,,,,![]()
EDITH4B aj my si takmer vsetko robime sami ani nevolame remeselnikov. Ti tu boli pri rekonstrukcii ked bol muz na cestach a vtedy som sa radsej naucila aj s omietkou pracovat.
Děkuju za chválu a úplně Ti rozumím ![]()
Janulik03 Jasně!! Já myslím, že už tu pohřbívačku tady máme domluvenou, ne? ![]()
Nemáte tip na nějakou ekologickou příp. NT bytovou vůni? Pokud by šla nějak doplňovat, a aby to nebyla svíčka a aby se dala snadno sehnat v ČR (snad to není moc kritérií). Předem díky.
dzizisketa Co nějaký aroma difuzér?
Teda když tu vidím ty vaše rozbombardovany byty a domy...my porad premejslime, jestli se pustit do kuchyně. Ale teda muž to chce taky dělat sam a ne ze by to neuměl, ale je to po zkušenostech s koupelnou tak na půl roku.
otevrela jsem po roce plánovač ikea, kde mám tu vymyslenou kuchyň uloženou a mezitím přestali vyrábět dvirka, co jsem chtěla
a chtělo by to asi omlatit na cihlu, protože kuchyně (nejen) je po předchozích majitelich vymalovana sedomodrym latexem, kterej nejde dolu a pod vymalbou porad prosvita, takže to vypadá hrozne usmudlane
uz se toho bojim i já, ale zas když jsem viděla Garfie , jak se toho nebojí...
Jak jsem tu kdysi davala nasi novou koupelnu, tak tu cast se zachodem postavili na betonou skruz. Je to totiz pristavba, ocividne jim to bylo sumafuk![]()

Potrefenáhusa tjo, drzim palec teda.. meli jsme na starym byte latex na zachode a marne premyslim jak jsem ho tehdy dostala dolu, omitka zustala netknuta, no zab me.. mam to trochu v mlze;-) bylo tam tech lahudek teda vic (mnohovrstevnate natery, tapety, tapety pod fajnovou omitkou, x vrstev kobercu a lina pres parkety, v predsini to bylo k tem parketam dokonce prilepene..)
myslim, ze jsem to oskrabala spachtli, akorat v ostatnich mistnostech hodne pomohlo namocit.. nasucho je to boj
Potrefenáhusa Hele, já bych do toho asi šla, i tady víme, jak tě ta kuchyň trápí. Ale zase já jsem šílenec a s tím malým dítětem...Myslím, že přes léto to dáte, pokud vybudujete nějaké třeba venkovní provizorium. U nás ta kuchyň zrála asi 10 let, vtipný je, že když jsme kupovali dům, tak jsme říkali, jé tady je to hezký, necháme to, jak je, jen kuchyň vyhodíme-a nakonec byla to jediné co zůstalo netknuné. :-) Držím pěsti, můžeme si pak vzájemně plakat na rameni. A přidám víkendový pokrok....zeď nezeď, prach je všude!!

Garfie ten prach je na tom to nejhorsi. My mame pruchod pres koupelnu zaligrovany podle naseho nazoru celkem neprodysne, nicmene i tak se prasi
rasaNori Já to právě už jednou zažila při překopávání vstupní chodby, teď jsme tomu taky bránili, jak to jde, ale stejně je prach všude, fakt to nejhorší.
Garfie já bych musela s ditetem do Prahy (
)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my