Janulik03 Já už se zaradovala, že ti ušetřil práci s lopatou ![]()
design a architektura
JankaM
kuchyň vybírá, kdo vaří
Potrefenáhusa
to samozřejmě, po svých zkušenostech bych si tedy ale JÁ ponechala i dohled nad provedením celé akce
Garfie no a kto by sa na to pozeral, haaa? ![]()
Janulik03 no co, to je prostě léty, co to kecám, staletími ověřená konstrukce! ![]()
Potrefenáhusa dik su tam krasne kusy. Az dotlcieme biele co som nakupila vo velkom v porcelanke kde robia vsetko v bielom pre karlovarsky porcelan a ide na kreslenie, tak potom zacnem vyberat nieco krasne podobne. Inak nejake misy toho typu mam po babke ale tiez len biele a taniere take tie velke servirovacie. Tie mi nevlezu do ziadnej skrinky tak su ulozene v krabici. Skoda ze som si vtedy nezmyslela pri planovani kuchyne na take tie zakladace na taniere. To mi chyba. Musim premysliet ci by sa nedal dodatocne dorobit.
Pinot Noir jasnee a udrzi aj mna
teraz uz len to kreslo tam upevnit. Ked ho uvidim s povrazom v ruke potom sa zacnem obavat ![]()
Potrefenáhusa Krásné talíře jsi koupila. A v takové kulaté míse jako je v odkazu babička zadělávala ručně kynuté těsto a pak to v tom pod utěrkou kynulo ![]()
Janulik03 no co, to je prostě léty, co to kecám, staletími ověřená konstrukce!
Já chtěla napsat přesně to samé s těmi staletími, to tak prostě je!
Potrefenáhusa Já bych teda moc neotálela
aspoň teda co jsi psala, tak to nebude úpně hned, aby ji ještě měli
Potrefenáhusa nádobí je krásné
úplně ho vidím na chalupu až jí jednou konečně budem zařizovat
Potrefenáhusa andulka01 Nechci malovat čerta na zeď, ale já zrovna měla "šťastno ruku" u Thunu na dvě série, které dělali jen krátce. Asi bych s nákupem taky neváhala. Přitom některé vyrábí leta letoucí. Před dvaceti lety mi první servis do výbavy koupila máma. Když jsem chtěla dokoupit a rozšířit pro 12 osob asi před osmi lety, už se nedělal. Koupila jsem si jiný, naštěstí tentokrát celý bílý, neutrální. Ale i ten už nedělají, což jsem zjistila asi před dvěma lety, když jsem chtěla dokoupit rozbité kusy.
Říkal někdo rekonstrukce? Tohle je koupelna. Kamarádka mi radila, ať se na dobu bourání a zednických prací přestěhujeme do domečku po její babičce, ale my ne, my to zvládneme za pochodu na staveništi.

Kan Vidím, že se to šíří rychleji než koronavirus! ![]()
Garfie Naštěstí u nás už je to minulost. Těch pokojovek co mi chcíplo, všude prach, buď netekla voda, nebo bylo odpojené topení. Strašný.
Kan my mame nastesti 2 kotle a tim padem i dva okruhy. Jinak by me slehlo asi uz.
Potrefenáhusa krasny talire mas
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my