Karja máme v kuchyni ventilacku,co se nedá otevřít úplně, takže i to je možnost.
design a architektura
Vlm tady ten typ okna podél linky se mi vždycky hrozně líbil!
viktorka_od splavu jj díky,je to fajnje a i praktický kvůli světlu a vidím ven.ono by to okno vlastně ani otevírací být nemuselo,v ulicí máme jediní z pěti otvírací což jsem si všimla asi po dvou letech
Vlm tak to je moc pěkná kuchyň
já jsem taky vždycky chtěla mít okno jakoby z linky, ale ani teď v novém to mít nebudu.. nu co už .-)
Karja Dcera má nad dřezem posuvné okno a považuju to za výborné řešení. Jen ten mechanismus je výrazně dražší, než klasické okno.
rozarka Jo, ale já tam mám okno metrové, takže to nepůjde;-)
Magráta díky,no já k tomu oknu přišla jak slepý k houslím.Dostali jsme projekt k pozemku zdarma, protože Stavební firma co nám ho prodávala, měla stavět 8domu na peodej... postavil dva a zbytek parcel rozprodala za hodně dobrou cenu, nějak si vzali velké sousto...Ale je to fajn,tim parapetem se zvětšila pracovní plocha, já tam mám teda kytky, ale i tak.a dobře to vypadá.
Prosim mam dotaz, je mozne do Ikea skrine pax nedat jedny dvere a nechat jeden ram otevreny a zbytek zavreny? tj. kdyz budu mit skrin 200 cm - tak na 150 cm dat dvere a 50 cm otevrene? neni tam nejak konstrukcni zalezitost?
Candance Mám dvoumetrovou pax a koukám na to. Myslím, že to půjde, ale nevím, jak moc to bude hezké, ty jedny dveře budou tak jako odstavat Nechceš rovnou nakoupit jakoby ty korpusy na to, aby tam byla 150skrin a jednou police? Já když jsem to sestavovala vloni, tak jsem o téhle možnosti přemýšlela. Ono to možná bude lip sedět;-)
Konecne visi 

0zero7 máš to doma moc pekne ![]()
0zero7 Moc pěkně tam visí, radost pohledět ![]()
0zero7 oooo pekne ![]()
0zero7 máš to super ![]()
0zero7 Krásný byt.
0zero7 moc hezké.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my