Potrefenáhusa Mně se ta klasika taky líbí. Tak zase to není kancelářská židle, aby tam na ní člověk dřepěl hodiny.
design a architektura
Potrefenáhusa Toho bych se nebála, to zvládneš vyvážit. Podlaha, kredenc, rozhodně to Ikeou nekřičí.
My máme v jídelně starou prkenou podlahu ze smrku, takže je už parádně křivá. Ty ingolfy jsou těžké, mají dobrou stabilitu i na té křivé podlaze. Když se nas sejde víc a přidáváme i jiné židle, jsou víc vratké kvůli tenčím nohám a nižší hmotnosti. Zrovna třeba tu thonetku 14 máme jednu a je právě mnohem lehčí a víc se vikle. Ale hezčí je, to je fakt.
A taky jak je těžká, děti ji neprevrhnou snadno ;-)
notna tak to se fakt hodí! My máme podlahu krivou tak, ze jsme museli zavrhnout nevestavnou lednici, protože maj stelovaci jen přední nozicky a zrovna v místě lednice je peknej kopeček
Potrefenáhusa To bude pěkne, ale pokud šetris kvůli spousti, tak je to dočasne, kolem těch dvou let už umí děti jíst docela příčetne nebo to aspoň nekončí na židlích;-). Tak aby ses kvůli roku nějak zbytečně neochudila o vysnene věci;-). Ubrus bych s dětma nedávala vůbec žádný, ono je to docela nebezpečny;-).
Karja mne je toho stolu zatím lito, je to olejovany dřevo, jen musím koupit svorky na ubrus, v coopu je kupodivu nemeli
Už zabydleno ![]()

...působí to moc příjemně, tak domácky, pohodově a současně vzdušně![]()
Potrefenáhusa Je to krasny a kredenc bych urcite nechala!!! Mam to tak v letnim byte a uplne v pohode, vubec to nezavazi-spodek otevru jen kdyz jsou zidle zasunute.
notna Mas to moc hezky, tvoje kuchyn by me zajimala cela, nechces nam ji vyfotit?
Potrefenáhusa moc hezké to máš! ![]()
Díky, uprimne - nejlepší na celý rekonstrukci byly 3 měsíce v Praze ![]()
![]()
(kamaradi už se smáli, co budem rekonstruovat priste...bohužel už toho moc nezbejva, už jen chodba se schodama a střecha...)
Potrefenáhusa Perfektní kuchyň a ten stůl přiražený pod okno se mi líbí víc.
Karja tvoje děti se kolem dvou let už umí najíst příčetně?! Mladšímu skoro dva jsou a o kultuře stolování se nedá mluvit. Starší už jí celkem pěkně, ale sýr, kus kus nebo míchaná vajíčka jsou pořád všude;)
Evaeva Mi se pokazil starší, který jedl od relativně brzkého věku docela příčetně. Zato teď v deseti letech ![]()
Potrefenáhusa to je tak krásná kuchyň
. A vůbec starý dům (i se všemi záludnostmi) je můj sen.
Evaeva Mi se pokazil starší, který jedl od relativně brzkého věku docela příčetně. Zato teď v deseti letech
![]()
Uz se i stydim s nimi nekde jist. Ve 3 jedly zpusobne i spravne priborem. Ted premyslim, zda se to nekdy nauci znovu
Mulen já bych taky moc rada bydlela ve starym domě, ono tohle úplně tak starej dům není, je to takovej venkovskej funkcionalismus z konce 20.let, žádná velká nadhera
máme teda ve městě ale par krásných domu a je tu taková krásná ulička vedle radnice, ale bohužel
Evaeva Já mám asi jiné hranice;-)
brrr zrovna jsem chtěla psát, že se to zase zvrtne zpátky. A u těch velkých nějak nevím, co dělat. Vysvětlování, připomínání, rozčilování, nic nepomáhá.
Potrefenáhusa ta kuchyň je čím dál lepší. Ta kredenc, stůl pod oknem, moc příjemná atmosféra
notna Děkuji moc, to je nádherný ![]()
Potrefenáhusa vzdyt to uz je skoro stoletý dům, náš má jen asi 40
.
Když jsme někde na výletě, tak koukám po domech a závidím. Akorát strašně moc jich má nová okna a to to hrozně kazí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my