Potrefenáhusa nova kuchyn je krasna
design a architektura
Jasně, už to chápu, je tam teď okno širší než dveře.
Máte krásne bývania!
Potrefenáhusa Děkuji. Mně se moc líbí zase u tebe. A hlavně moc ráda čtu, jak se potykate s rekonstrukcí. Dobře to znám ty kompromisy ve starým domě. Viz zrovna ten dřez. Nešel dát doprostřed pod okno.
rozarka Díky. Je to obyčejná IKEA, ale já jsem s ním moc spokojená.
crazydaisy Děkuji.
Dadoo mame dvere otevirane na terasu. Kdyz se Tam bude chtit nekdo dostat, tak proste rozbije okno a s vysazovanim se nebude namahat. Navic pises, ze terasa bude zasklena ...
notna a s drezem jste spokojeni? Nás trochu odradilo i to, ze tenhle konkrétní dřez už ikea nedělá, jestli se nepletu tak maj jen ty, kde je baterie rovnou v desce, a to nechcem
jinak my dali stůl pod okno a docela to sedlo i s kredenci
jeste ty židle ![]()

Potrefenáhusa to je dobrý![]()
Potrefenáhusa S dřezem jsem spokojená. Doufám, že to teď nezakriknu. Máme ho 8 let, glazura je už kolem odtoku trochu poškrábaná, když j v dřezu něco barevného jako čaj, káva apod, tak je to vidět, protože to chytá barvu. Ale po vyčištění nic vidět není. Nutno podotknout, že muž a dcera mu dávají zabrat. Klidně si opláchnout zeleninu od hlíny, pořádně ta nesplachnou a pak na to něco postaví. Třeba těžkou litinovou pánev. Divím se, že ten dřez nevypadá hůř.
Tady je to vidět a pak po umytí

notna takže v pohode! On tenhle dřez měl i skvělý hodnocení, ten novej už nemá
Je krasnej ![]()
Potrefenáhusa Stůl pod oknem vypadá taky dobře . Tak už jen co vám bude vyhovovat líp.
notna jo, takhle je to dobry
a až/jestli se odhodlame k tem dveřím ven, tak to zase nějak změníme
notna Potrefenáhusa ja mam tenhle drez taky a jak jsem k ikea obecne spis skepticka, tak toto je paradni vyrobek a jsem s nim moc spokojena.
Potrefenáhusa jake zidle by sis predstavovala?
Potrefenáhusa jo, to je ono! Mnohem lepší! ![]()
jinx bojim se to přiznat, ale bílý ingolf z ikey. Už to skoro klaplo někdy před rokem, ale muž si tam nakonec vyhlidnul nějaký ohavny s vysokým operadlem, ze prej se mu na nich dobře sedi, tak jsem to zase nechala usnout...
no a libily by se mi ty thonetky, ale když jsem včera uklizela po veceri tu spoušť, myslím, ze ingolfy a vikslajvantovej ubrus budou na několik příštích let tak akorat
Potrefenáhusa ty se tam budou hezky hodit
Potrefenáhusa Jaký thonetky by se ti tam líbily? Klasická 14?
Potrefenáhusa Co je na nich špatně, že píšeš bojím přiznat? Máme je taky už 8 let. Vzhledově se mi pořád líbí a nebyl s nimi jediný problém. Jsou to pevné, dřevěné židle.
Potrefenáhusa ty inglof se vam tam budou hodit, stejne tak by se hodily ty klasicke thonetky, ty jsou moc pekne. Pokud se mu na necem ohavnem sedi pohodlne, argumentovala bych tim, ze mne ne :) rysuje se to pekne, tak hlavne to nepokazit nejakou silenosti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my