Inak kolkokrat som si povedala ze mat na zaciatku pomoc architekta, neprerabame to tolkokrat a mozno by to bolo j hned. Ale zas nas to bavi aj takto.
design a architektura
DruI Jo tak hlavně tam bude myčka že jo, podlahový topení. Jako my z těch starejch baráku jdeme jen do lepšího:-D:-D. Takhle nasi sousedi mají krb pro parádu, topili v něm přesně dvakrát. Taky totiž před tím bydleli v domě s kotlem na uhlí:-D.
Janulik03 Jo to máš určitě pravdu, to víš že to práci ušetří, jinak by se tohle povolání neuživili;-)
Karja Díváš se na to ze správného úhlu! :o)
Janulik03 presne... ja si stale hovorim az budem mat dost penazi nasetrenych tak dam komplet prerobit byt a navrhnut dennu cast od architektov. Uz mam aj vybranu firmu len tie prachy nie su a dlho nebudu. Musi sa urobit nova elektrika a voda takze bude treba nahradne byvanie na nejaky cas
Mňa to prerabanie nábytku baví. Už by som zas predstavila aspoň nábytok. Blbé je, že jsme s aktuálnym vybavenim dosiahli optimálny stav a lepšie to nevymyslime. Možno vyšlo inak urobiť kuchynu. tu by som si kľudne dopriala, lenže to znamená vymeniť aj podlahy a rovno aj okná a do toho sa mi už nechce.
continuity my co mame uz prerobene tak to nemam potrebu menit, je to to čo sme chceli. Ale chyba kupelka a je to spinava robota a muzovi sa do toho moc nechce zatial. Az sa rozsype sprchovy box, no mozno mu jedneho dna pomozem, ked mi doje trpezlivost ![]()
Mě to předělávání taky baví, muže už méně. Ale teď si vymyslel okna. Tak v úterý vyměnili okna, od středy do pátku dodělávali kolem oken. Starý dům a kdesi cosi. Muž se tu chytal za hlavu, co to vymyslel. Prach všude, do toho děti
V pondělí přijdou na koupelnu ![]()
Jediné, co jsme nevychytali, je nějaký master plán, jak ten dům má vlastně vypadat. Ne vždy trefíme pořadí prací . Ale zase naše potřeby se taky dost mění v čase
continuity neviem aky nabytok mas ale casto staci zmenit vzhlad pomocou samolepiacej folie (farba je trvale riesenie, folia sa da odlepit) a pripadne novych uchytok na skrinku. foliu silno nedoporucujem na plasticke povrchy lebo volne dostupne v obchodoch su tenke a na priehlbinkach a vystuplych miestach sa to moze roztrhnut (nahrieva sa to fenom/teplym vzduchom aby to bolo poddajnejsie). ja si tak nemozem sama doma oblepit dvere lebo su az moc reliefne a firmu sa mi na to zatial hladat nechcelo.
eless hm, my máme skoro vsetko v masive. tadiaľ cesta nepovedie. U detí teda nie, ale tam je krásný dráhy nábytok od stolára. V tej izbe by mi strašně pomohlo, keby jedna skriňa (na mieru!) bola o celé 2cm užšia. ![]()
Karja o krbu pro paradu taky mluvil muz. Jeho rodice v nem netopili, ja ho donutila "zbytecne" predelat na jiny typ. K rozvodum jsem ho nedonutila, bo drahe a budeme stejne topit malo nebo vubec.
No topim kazdy den a uz ho stve, ze nejsou ty rozvody. A spekuluje.
A taky smahem odmitl tepelne cerpadlo do stareho domu , ted s plynovou krizi uz uvazuje, ze by to slo dodelat
Candance Jo no, já ten krb nemám ráda. Ale taky jsme teď na podzim jak podrazili energie, znovu to téma otevřeli a pak uzavřeli. Můžeme si ho dodělat později, rozvody už teda nepůjdou. Ale přesně jsme to zavrhli, že rozvody jsou drahé a já v tom stejně nebudu chtít topit. Čerpadlo nemáme protože je to drahé, ale taky si tak nějak říkáme, že se v budoucnu možná ještě bude dodelavat.Tak uvidíme kam se to všechno požene.
Karja já ti celkem rozumím. Ne každý je na to topení povaha. Já mám muže i deti strašné paliče, když jsme na chalupě s kamny, já nikdy topit nemusím, přiložím za vikend tak jednou.
Tak jsem loni priplatila za apartmán s krbem, že bude romantika. Za týden jsme v něm zatopili přesně jednou a to poslední večer, když ho už máme. Když je mi teplo, jsem líná zapálit i svíčku.
continuity loni v dubnu jsme jeli do paklenice, a kamoska posilala fotky apartmanu, jestli jako muze byt. A byly tam petry, tak rikam ber ho, jeste budem radi. A taky jsme tam ze 2 tydnu meli tyden 2 stupne nad nulou a topili jak vztekli:D
eless ja to zkusim zítra vyfotit, uvidim, jestli se to odvazim sem dat![]()
rasaNori já nemám problém zatopit, furt lepší kamna než zima. Ale když si mám vybrat mezi cvaknutím vypínačem a krbem, beru to kolečko ve zdi. Jsem líná.
Přitom u ohně sedím ráda, ale venku.
continuity mame stary dum, a rozvody do patra budeme delat asi az se bude predelavat obytna cast. Ale me topit nevadi, nezabere to prilis casu a drevo nosi muz.
Taková drobná srovnávačka:)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my