EDITH4B modroseda
design a architektura
moora Taky tak. Ja tenkrat tu kabelku chtela vratit, k cemu tohle budu nosit? Nakonec se ke spouste veci hodi.
Mulen teraz som zvedava ako to vyzera ![]()
Janulik03 az sa do toho das tak si prosim vysledok ukazat ![]()
inak ja som tak trochu uletena na zariadovanie. Mam napozerane rozne serialy/reality show/ youtube/ pinterest... napr vela rokov dozadu som byvalemu nadizajnovala byt v novostavbe ktory dogabal kriklavymi farbami namiesto miernejsich oranzobych a zelenych tonov tam dal strasne vyrazne vratane stropu (mexico latino suvix) a potom v tom musela zit jeho sucasna manzelka
vyzeralo to fakt hrozne ked ma pozval na kolaudaciu
EDITH4Bvidim to fmavo modro seda, viac do modra. Velmi prijemna farba.
No ako sa poznam tak to bude coby dup ![]()
Janulik03 Jo tuhle tmavemodrou jednou omylem objednal sambo do koupelny na obklady a je to teda moc příjemná barva do interiéru. Nakonec jsme byli rádi.
Jinak my teď ladíme nějaké věci do domu. A jako původní myšlenka byla, mít v předsíni a obou koupelnách stejnou dlazbu ať je to prostě jednotny. Teď to bude asi každá ves jinej pes.....já nevím, je to blbý není, máme se víc snažit a víc premejslet?
Karja nemusite mat rovnake kupelne. Staci ak budu pre vas vo vysledku pekne
eless Jo stejný určitě ne, jen tu podlahu jsme zamýšleli mít stejnou, ale neukazuje se to moc reálné.
Karja jednotnou dlažbu víc než doporucuju... myslím že to fakt ma smysl...
Karja ja ti neviem, asi zalezi na style a aby sa vam to pacilo. Budete v tom zit vy. A paci sa ti co ste vybrali?
Karja podle mě nemusíš mít stejnou dlažbu v koupelně i chodbě, spíš bych si dala pozor, aby to dohromady mělo nějaký jednotný "styl"
Janulik03 My máme zatím jen jednu koupelnu a ta je OK, ale stopro ta stejná nepůjde do té druhé koupelny, a do předsíně by to asi šlo, ale umím si pro predsin představit i mnohem vhodnější.
Karja podle mě nemusíš mít stejnou dlažbu v koupelně i chodbě, spíš bych si dala pozor, aby to dohromady mělo nějaký jednotný "styl"
s tymto uplne suhlasim ![]()
Evaeva Jo to asi mít bude a ty všechny místnosti jsou oddělené od sebe drevenou chodbou, není to že překročis práh a jdeš z dlažby do dlažby. No jako nebaví mě to:-D. Ale ,,nejhorší,, je, že my jsme na takovým tím střede, nemáme tolik peněz abychom do toho zainteresovali nějakýho architekta a zároveň ani ne málo, abychom třeba podstatne šetřili a vybírali si z těch nejlevnějších produktu, aby to značně omezilo možnosti a výběr, takhle je toho strašně moc dneska na trhu!
Karja myslím si, že architekt by v téhle fázi stál možná míň než si myslíš:)
Jestli ty dlažby ani nenavazují na sebe, tak bych se fakt netrápila tím, že jsou různé.
Evaeva Časově určitě!:-D Ale ne,podle mě je to významná položka a sambo by ji v životě nezaplatil, jakože by mu někdo poradil, co se jemu samotnému líbí? Pro některé typy lidí naprosto nepřípustné:-D
Karja suhlasim s babami, ked je styl jednotny tak v pohode, nemusia byt rovnake, dokonca to bude zaujimavejsie. Dudam ze sem das aj nejake foto na ukazku, bola by som rada
Karja chápu:)
Janulik03 No von to nebude žádnej výstřel designu!:-D ještě jsme tam nic vizuálně podstatnýho nedělali a už teď to vypadá jinak než jsme předpokládali. Kupříkladu máme úplně jinou barvu střechy, ale úplně jinou, nějak nám uteklo oko, pak to položili a jako wtf co to je:-D. Ono se to takhle u všeho nascita a pak to bude takove jedno velké překvapení:-D:-D
Neboj tak to uz pri stavbach byva, nie vsetko ide tak ako planujeme.
Karja Ale tak nakonec si člověk zvykne na všechno. A třeba se to nasčítá tak, že to bude překvapení veskrze příjemné ;o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my