Mně se ten vítězný líbí, ale taky mi připadne hodně asijský. Docela se mi líbí i ta moderní Akropolis. I ty Šépkovy šutry mě baví, ale asi se tam moc nehodí.
design a architektura
Garfie no prave, nektere navrhy treba nebyly uplne nehezke nebo divne, ale nehodi se pro tohle misto.
DruI jo, to by bylo hezky.
DruI To máš pravdu,

Mně se ten vítězný návrh nelíbí. Vůbec mi to nesouzní s hudbou a taky si myslím, že Praha by si zasloužila stavbu světové úrovně, něco nového, neotřelého, něco takového, abychom si neříkali, kde jsem už tohle viděl... Škoda, že se nepřihlásil třeba Calatrava :-).
999 myslis jako sveho casu sefo v olomouci? :)
ten vitezny navrh mi pripada trochu nuda.
Mi se třeba moc nelíbí ostravská koncertní hala, připadá mi taková prvoplánová (futrál na housle).
Co videt na Open house s detma 11 a 13?
Lilly_Ku Tak nebyla úplně trefa do černého :-).
999 mi se sefo libi a moc ![]()
psala jsem to kvuli tomu, jakou bouri ten navrh vyvolal, stylu bleee hnus, beton a tak.
Lilly_Ku Jak to s ním vlastně vypadá?
Lilly_Ku Pro mě to není blee a hnus, ale nějak mi to nedává smysl.
999 co vim tak bude. aspon to rikali zamestnanci muzea, kdyz jsem s nima byla pred mesicem naposledy na pivu :)
999 Mně teda jako úplné wau nepřišel žádný z těch návrhů, co u toho článku byly.
Lilly_Ku Já něco takového taky zaslechla.
DruI Souhlasím, ani jeden.
999 mi se ten sefo navrh libi panc mam rada brutalismus a beton, dal me oslovuje ta velka jednolita hmota s oblyma hranama a jak je to trochu namackany v te dire.
Lilly_Ku Mně právě uniká proč. Proč právě taková hmota. Jako je to něco archetypálního? Proč kobky na umění?
999 jo tak, to je urcite relevantni namitka. ja hodnotila vylozene jen estetickou stranku, nijak dal jsem nesla :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my