Potrefenáhusa on se k tomu moc nedostane, v hlavní koupelně máme klasickou. Žádný problém mu to ale nedělá, když má příležitost. Ale třeba vybereš nějaký model, kde to půjde hůř.
design a architektura
Potrefenáhusa my mame takovou, ze na jedne strane poustis vodu a na druhe nastavis teplotu, tam ale musis stisknout cudlik, jinak neotocis. Na jedne strane studenou a na druhe horkou.
Mozna by to slo nastavit abyste k sobe pridavali studenou, protoze ona asi taha k sobe.
Takze ano, trva to dyl. Ale i pro tebe to bude komfort.
Candance prave ne, tlaci od sebe, což je horka, ale myslím nutnost něco stlačit a zároveň otáčet by mohla stačit, díky
Potrefenáhusa tak mas pravdu, od sebe je horka. My to mame takto. Baterie je nejaka Hansgrohe.
Potrefenáhusa jezis ted me napadlo, tchani meli nejakou, co byla bud napousteni vany nebo sprcha ale musela jsi otocit tou casti, kterou to tece. Ja jsem to nedokazala nijak pustit asi hodinu. Takze mozna existuji i jine vychytavky.
Potrefenáhusa a jeste jsem si vzpomnela, ze my jsme (kdyz jsme byly mali) meli doma odsroubovanou tu otaceci cast (asi ventil?, To s modrou nebo cervenou znackou) a rodice si ji nasazovali, ale to byla ta klasicka, ne pakova
Candance Potrefenáhusa my mame taky ve sprchovem koute v pokoji pro hosty nejakou, kde se parkrat stalo, ze navsteva pak priznala, ze si nedokazali pustit teplou (uz v dome byla, kdyz jsme to koupili), muzu se podivat na znacku a princip, az prijdu domu
baltik my mame ve druhe koupelne sprchovy kout a tam jsou i ty bocni trysky a ta horni hlavice. Plus nejake dalsi serizovani. Tez jsem xkrat pustila jine a dodnes si musim odpocitavat, co pustit, jak tu koupelnu malo pouzivame.
Candance jo, tak to bude to stejne, tady jsou taky nejake trysky
Candance Mame taky tu, kde na jednu stranu je sprcha a na druhou vana a vpravo se steluje teplota. Dite uz dokaze ovladat oboji (ze treba sedis u vany a do obliceje dostanes zasah sprchou
). Pokrok nezastavis.
Potrefenáhusa A nechat ji ehm se malinko spálit by nepomohlo? Ta voda není zas tak horka, aby ji to ublížilo, si myslím
? U miminka jsem to hlídala a pak už jsem malýho holt nechala ... spálil se jednou a už na to nesahl.
Ale tu termohlavici bych pořídila i tak, jestli mate možnost, ono je to fakt super na používání.
MP Meri u nas se "popali" deti s tou hlavici. Vsichni maji nastaveno tech 38, jen ja to davala na max. A oni si obcas nevsimli. Ale s temi cenami energii, budu muset stelovat opacne.
Jeden rychlej. Kdo mate linku až do stropu...jak moc do stropu ji máte?:-D
Karja úplně. Pod stropem je asi 3 cm lišta.
Evaeva Jo lišta...no tak já to nadhodim. Já si taky myslím, že by tam neměla být díra.
Karja ne, díru tam nemám

MP Meri do toho se mi moc nechce, mne ta voda přijde horka azaz a ona u toho stojí břichem
Potrefenáhusa Ono totiž v různých domácnostech je ta horka jinak horka! U nás by to muselo tect poměrně dlouho, jinde teče horka úplně znenadání.
Potrefenáhusa možná úplně blbý dotaz, nedá se v baráku nějak přenastavit kotel, aby netekla tak horká?
Evaeva no přijde mi to tady s kotlem takový křehký příměří, aby večer byla tepla voda pro všechny, mnohem lepší reseni se mi zda jednoduše koupit tu termostatickou sprchu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my