Karja já bych dala bílou nebo nějakou světle šedou, off white. Tmavou určitě ne.
design a architektura
DruI Nebo stačí trocha itálie doma a neděláme tam se sambem nějaké pavouky a mapy;-)
Evaeva Super, tak jsme se tu shodly a blankytnou modř si může odvézt:-D
Karja moc pekne zatim! Uplnou nahodou mame v planu podobne rozlozeni nove kuchyne. Jen nemame okno a drez mame vic vpravo. No a mame ji i mensi. Kuchyn se rozkope v utery. Takze te budu kopirovat
, pekne davej fotky. Treba digestor a svetla jeste nemame. Jakou mate vubec barvu te digestore? Tam dost vaham..
Karja bilou matnou
Jos Jo, tak přesně to jsem si říkala, že dřez měl být více vpravo a že to okno je na nic. Podobné rozložení s tím oknem má švagr a to okno ted bude po 6 letech zazdívat! Já mu říkám, že se zbláznil, že to celý děláme podle něj a pak to zazdí. Ale my jsme fakt jako ten projekt hodně podcenili, je to starý projekt, dělaný na jiný typ kuchyně-na takový ten s barovým pultem, ještě nám tam rušili sloupek a celé to bylo myšleno, že ta kuchyn bude průchozí a vysoké skříně budou jakoby i po pravé straně. Digestoř ti dám odkaz, ukecali mě na ni truhláři, fakt jen tak z katalogu, že mají s tou značkou dobré zkušenosti, překvapila mě, že i vypadá docela moderně a neokoukaně, uvidíme, až to bude viset, je poměrně velká a těžká, nebudu popisovat jakej vztah k ní má sambo, poté co pro ní v podhledu připravoval to zavěšení:-D
Karja Okno nad dřezem je super. Mám ho taky a zazdít ho mě teda nikdy nenapadlo.
notna Jsem zvědavá, jak to u nich dopadne. Ono by se jim i nám tam hodilo možná nějaké užší ve vyšší výšce, ale to se prostě nehodilo zase jako z venku nebo do toho pokoje. Jako ne nadarmo to ti architekti studujou tolik let!:-D
Karja dekuju. Mrknu na ni.
no a vy to mate ale pekne, to my to podcenili. Prave mame kuchyn pruchozi, tam kde mate vy ( a hypoteticky my) troubu a mikrovlnku jsou hned dvere. A naproti je skrin spajzova a lednicka. Okno mame presne naproti vam. A kde mate vy varnou desku my meli driv ten bar. Takze asi tak. Ale my proste nemohli bourat cele bytove jadro. Tu kuchyn s mensim bouranim jinak neposkladame. Nakonec jsme koupili basic kuchyn v bile z ikey, i spotrebice mame takove nijak nakladne. Za to jsem si vymyslela podlahu ala svetle terraco. A ted nevim, jestli to nebude cele svetle az moc. Ale my jsme dost marni, delame dum po mistnostech (a patrech). V pristim zivote chci mensi dum.
A jeste nevim jak vyresit osvetleni v sini spojene s kuchyni. V soucasne dobe je po stenach a to je nedostatecne. 
Karja jsi taková vsetecna osoba, tipuji, ze se ti výhled bude líbit ![]()
Jos tak ty rekonstrukce jsou náročné, to je hodně o kompromisu, s tím skutečně se těžko něco udělá a taky to asi máte asi dost velké.
notna Hele, když mě zase sousedi moc nezajímají. Víš, jak už je jako znám, víš co máš čekat. Já je fakt všechny znám, některé až moc a možná chci i vědět míň:-D.
Karja U nas sousedi maji chalupu na pronajem a pred par lety...no proste se tam tocil film pro dospele. A u nas byli kluci na stavbe a delali koupelnu. Takze za vikend neudelali nic a v pondeli hlasili zazitky ![]()
Jos Hahaha, no před námi je ještě volná parcela, tak kdoví čeho se dočkáme:-D. Jinak tam není nic k vidění.
Karja blankytne modrá bude super ![]()
Kuchyna je fakt povedena, vyzera veľmi dobre. Isla by som tiez do matnej , skor bielej.
notna Hele, když mě zase sousedi moc nezajímají. Víš, jak už je jako znám, víš co máš čekat. Já je fakt všechny znám, některé až moc a možná chci i vědět míň:-D.
OK, nepremluvila jsem tě :-D
Karja pokud matné sklo znamená takové to drsné, tak na to se vykašli úplně. Mám to na skříňkách v koupelně a úplně čisté to teda nebylo ani nové. V kuchyni si to nechci vůbec představovat.
continuity Ne, myslela jsem matné jako bez výrazného lesku, což je možná protimluv u skla. Jinak materiál normálně hladký jako sklo, ten materiál o kterém mluvíš si vlastně neumím ani představit, co by to mohlo být.
continuity ...ten materiál o kterém mluvíš si vlastně neumím ani představit, co by to mohlo být.
Notna zrejme myslela pieskované sklo, pred ktorým tiež prípadné záujemkyne dôrazne varujem. Mali sme pred rokmi také výplne vo vnútorných dverách a bolo nemožné ich vyčistiť.
Anička dušička Jo jasně! Děkuju! No to ne, to by mi nenapadlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.