design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:25

Karja já bych dala bílou nebo nějakou světle šedou, off white. Tmavou určitě ne.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:26

DruI Nebo stačí trocha itálie doma a neděláme tam se sambem nějaké pavouky a mapy;-)

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:27

Evaeva Super, tak jsme se tu shodly a blankytnou modř si může odvézt:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:29

Karja moc pekne zatim! Uplnou nahodou mame v planu podobne rozlozeni nove kuchyne. Jen nemame okno a drez mame vic vpravo. No a mame ji i mensi. Kuchyn se rozkope v utery. Takze te budu kopirovat , pekne davej fotky. Treba digestor a svetla jeste nemame. Jakou mate vubec barvu te digestore? Tam dost vaham..

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:34

Karja bilou matnou

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:40

Jos Jo, tak přesně to jsem si říkala, že dřez měl být více vpravo a že to okno je na nic. Podobné rozložení s tím oknem má švagr a to okno ted bude po 6 letech zazdívat! Já mu říkám, že se zbláznil, že to celý děláme podle něj a pak to zazdí. Ale my jsme fakt jako ten projekt hodně podcenili, je to starý projekt, dělaný na jiný typ kuchyně-na takový ten s barovým pultem, ještě nám tam rušili sloupek a celé to bylo myšleno, že ta kuchyn bude průchozí a vysoké skříně budou jakoby i po pravé straně.  Digestoř ti dám odkaz, ukecali mě na ni truhláři, fakt jen tak z katalogu, že mají s tou značkou dobré zkušenosti, překvapila mě, že i vypadá docela moderně a neokoukaně, uvidíme, až to bude viset, je poměrně velká a těžká, nebudu popisovat jakej vztah k ní má sambo, poté co pro ní v podhledu připravoval to zavěšení:-D

odsavac-par-cata-empire

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:48

Karja Okno nad dřezem je super. Mám ho taky a zazdít ho mě teda nikdy nenapadlo.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:51

notna Jsem zvědavá, jak to u nich dopadne. Ono by se jim i nám tam hodilo možná nějaké užší ve vyšší výšce, ale to se prostě nehodilo zase jako z venku nebo do toho pokoje. Jako ne nadarmo to ti architekti studujou tolik let!:-D

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. března 2023 21:51

Karja dekuju. Mrknu na ni. 
no a vy to mate ale pekne, to my to podcenili. Prave mame kuchyn pruchozi, tam kde mate vy ( a hypoteticky my) troubu a mikrovlnku jsou hned dvere. A naproti je skrin spajzova a lednicka. Okno mame presne naproti vam. A kde mate vy varnou desku my meli driv ten bar. Takze asi tak. Ale my proste nemohli bourat cele bytove jadro. Tu kuchyn s mensim bouranim jinak neposkladame. Nakonec jsme koupili basic kuchyn v bile z ikey, i spotrebice mame takove nijak nakladne. Za to jsem si vymyslela podlahu ala svetle terraco. A ted nevim, jestli to nebude cele svetle az moc. Ale my jsme dost marni, delame dum po mistnostech (a patrech). V pristim zivote chci mensi dum. 
A jeste nevim jak vyresit osvetleni v sini spojene s kuchyni.  V soucasne dobe je po stenach a to je nedostatecne. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:53

Karja   jsi taková vsetecna osoba, tipuji, ze se ti výhled bude líbit

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 21:56

Jos tak ty rekonstrukce jsou náročné, to je hodně o kompromisu, s tím skutečně se těžko něco udělá a taky to asi máte asi dost velké. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 22:00

notna Hele, když mě zase sousedi moc nezajímají. Víš, jak už je jako znám, víš co máš čekat. Já je fakt všechny znám, některé až moc a možná chci i vědět míň:-D. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. března 2023 22:09

Karja U nas sousedi maji chalupu na pronajem a pred par lety...no proste se tam tocil film pro dospele. A u nas byli kluci na stavbe a delali koupelnu. Takze za vikend neudelali nic a v pondeli hlasili zazitky

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 09. března 2023 22:11

Jos Hahaha, no před námi je ještě volná parcela, tak kdoví čeho se dočkáme:-D. Jinak tam není nic k vidění.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 10. března 2023 03:43

Karja blankytne modrá bude super

Kuchyna je fakt povedena, vyzera veľmi dobre. Isla by som tiez do matnej , skor bielej. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 10. března 2023 07:32
Reakce na Karja:

notna Hele, když mě zase sousedi moc nezajímají. Víš, jak už je jako znám, víš co máš čekat. Já je fakt všechny znám, některé až moc a možná chci i vědět míň:-D. 

​OK, nepremluvila jsem tě :⁠-⁠D

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. března 2023 07:58

Karja pokud matné sklo znamená takové to drsné, tak na to se vykašli úplně. Mám to na skříňkách v koupelně a úplně čisté to teda nebylo ani nové. V kuchyni si to nechci vůbec představovat. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 10. března 2023 08:45

continuity Ne, myslela jsem matné jako bez výrazného lesku, což je možná protimluv u skla. Jinak materiál normálně hladký jako sklo, ten materiál o kterém mluvíš si vlastně neumím ani představit, co by to mohlo být.

Offline Anička dušička
99 příspěvků moje polička 10. března 2023 08:52
Reakce na Karja:

continuity ...ten materiál o kterém mluvíš si vlastně neumím ani představit, co by to mohlo být.

​Notna zrejme myslela pieskované sklo, pred ktorým tiež prípadné záujemkyne dôrazne varujem. Mali sme pred rokmi také výplne vo vnútorných dverách a bolo nemožné ich vyčistiť. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 10. března 2023 08:56

Anička dušička Jo jasně! Děkuju! No to ne, to by mi nenapadlo.