design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 10. března 2023 15:05

Karjamy jsme po naceneni dveri do sprchace jen vydesene polkli (jsou extra vysoky, aby sambovi nekoukala nad nima hlava) a zrusili jsme vanicku a nechali ho radsi vyzdit, abysme aspon nejak usetrili:D 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 10. března 2023 15:12

711990 My ho máme z jedné strany vyzděnej. My na to půjdeme asi klasicky jako vždycky. Uděláme si to sami, třetinu ušetříme, zato to bude pěkně na h.vno! 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2023 15:28

Karja u nás šlo jen o ty dveře a stejně to stálo asi 15 tisíc před šesti lety.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. března 2023 16:03

Se zeptám blbě, ale dlazdicky už se nedavaj? Nebo kam dáváte všichni to sklo? Jako místo obkladacek?

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 10. března 2023 16:46

MP Meri ale jo dávají a hodně. Sklo nejvíc frčelo tak před 10-15 lety, to bylo v každé nové kuchyni. Je dost praktické, pokud teda nerupne.

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 10. března 2023 16:53

Karja kuchyň se moc povedla

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 10. března 2023 16:53

MP Meri to sklo bylo super na údržbu. Já si hlavně do toho prostoru obkladačky ani neuměla představit. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. března 2023 17:38

Karja my sme to tu vsetky videli na fotke pan truhlar by sa asi pobavil

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 10. března 2023 20:56

MP Meri Ano, místo obkladu do linky. Ale obklady se dávají teď docela dost, hlavně nějaké vzorované. Ale dává se tak nějak všechno, obklady, stěrka, sklo a hodně teda nějaká deska (zádová deska se tomu říká?), a té teda nějak neumím přijít na chuť, ale možná je to jen dekorama co se teď používají. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 10. března 2023 22:29

Já mám ke sklu jako materiálu v domácnosti úplnou averzi, tak já se tomu asi určitě radši vyhnu. Jen jsem se trochu lekla, ze už je to dneska must have. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2023 23:08

Karja já mám tu desku a je to teda super bezúdržbové. Sklo jsem chtěla původně, líbí se mi, ale už nám to přišlo moc drahé. Ale nelituju ani trochu.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 11. března 2023 04:51

Evaeva Jj, to sklo nám vyšlo něco přes sedm tisíc, což jde, narozdíl od toho sprchace, jehož celková cena i s baterií a všema cajkama by se začala už snad rovnat domácí vířivce:-D Mně se nelíbí asi ty dřevěné desky, teď jak se hodně dávají ty drevodekory na pracovní desku, tak pak ještě k tomu ta záda, asi mi to přijde jako taková obývací stěna;-). 

MP Meri To určite není, spíš se dává ze všech variant snad nejméně bych řekla, mě lákala ta bezudrzbovost, žadna rajská ve spárách....na druhý straně na nejakejch vzorovanejcj kachlích bych si te rajské nemusela ani všimnout. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 11. března 2023 07:56

Karja To zrovna planujeme my . Do budoucna je v planu vsude dubovy nabytek asi v kombinaci s cernym kovanim, mame takovou knihovnu. Proste vse seda/bila/drevo. A kuchyn je bila a podlaha se obavam, ze je taky svetla az az. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2023 09:32

Karja jo, já mám ten dřevodekor, mně se to líbí a není na tom fakt nic vidět. Kachličky jsem nechtěla.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. března 2023 16:43

Evaeva prosim te, dej mi nějaký odkaz na tu vaši desku v kuchyni, abych si to mohla uložit, když jsi spokojena. Nemuzu se nějak rozhodnout, co mezi ty skříňky dat.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. března 2023 16:47

Karja sprchac to je konec! Když jsme před 3 roky dělali koupelnu, tak jsme si ho nechali ze tři stran vyzdit, čtvrtá měly být skleněné dveře, když jsem viděla tu cenu, tak mě malem omylo, plus byl nějaký problém, blbě to rizli nebo co, tak jsme je s tím vyhodili a přes rok tam byl závěs  já bych v otevřeném sprchaci zmrzla, mají to naši, je super, obři, bezbariérový, desne nerada se v něm myju. Nakonec jsme po tom roce usoudili, ze by to fakt chtělo a oslovili jiné sklenare, ty dveře se dvěma závěsy staly okolo 25... přijde mi to šílené.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 11. března 2023 16:57

Malenge já tam mám jakoby tu, co mám jako pracovní, akorát je tenčí. Je to klasická dřevotříska s HPL v dřevodekoru, myslím že od Eggeru.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 11. března 2023 17:02

Malenge Jj je ano. My to naštěstí máme dělané na metr, takže tam snad půjde něco kupovaného a snad to chlapi nějak vymyslí, tohle zatím nevezmeme.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 11. března 2023 18:58

Evaeva aha, díky, omrknu.

Karja tak to byste možná mohli mít štěstí a něco už předpřipraveného uříznutého by vám tam mohlo pasovat.

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 11. března 2023 19:20

Malenge No, s tím jsme to dělali, že si tam něco koupíme hotového. Pak nam měli přijet ty sklari, přes známé se slevou, tak jsme to zkusili a není o co stát. Jen to chci černé to kování, tak se výběr docela zužuje a cena zvyšuje:-D