Evaeva Můžete přijet na návštěvu! Dneska jsme tam byly s dětma a myslím, že když je ti truhláři viděli, tak sbalili fidlátka, že tam je jakýkoliv seřizování uplně zbytečný. Dokonce už v nějakých skřínkách poznali dětské stopy, že jim do toho lezly:-D:-D
design a architektura
Karja
A neříkej dvakrát!
Karja to už to budete mít brzy hotové, ne? Už balíš krabice? S kuchyní se už dá žít.
Evaeva Jo, už to budeme mít, ještě nějaké dodělávky do koupelen a tak, ono nám to ted jde strašlivě pomalu, sambo je unavený, furt se tam něco sere a tak:-D. A já ted taky nic nedělala. Ale když pujde malamalá do školky, tak to snad budeme mít za 14 dní:-D Nám chybí ten čas bez těch našich pomocníků;-)
Karja chápu, my bysme to stavěli tak deset let ![]()
Karja jsem rozhodne pro mix, pusobi to mnohem uvolneneji a prijemneji. pred par lety jsem koupila u ton ctyri stejne, nechala si je dovezt az sem a ted se biju do hlavy, ze nemam ruzny.
Jo jo... já jsem koupila jen tři nový, protože mám ještě dvě starý tonetky (stůl mám jednou stranou u zdi, takže se vejde 5 míst... a zatím tady mám jen ty tři nový stejný a je to nudný!
Ještě jsem uvažovala že bych koupila každou jinak barevnou... no, neodvážila jsem se, že jako na starý kolena by to bylo moc free... a teď lituju.
Já myslím, že uspořádání každá židle jiná potřebuje víc prostoru, jinak to na mě působí jako pelmel. Jako aby to vyniklo.
Karja sledujem to tu s napätím
a velmi sa teším až to budete mať hotove a zacnes písať ako sa vam byva v novom.
barbucha my sme vymenili časť stoličiek za lavicu . Zdalo sa mi ich okolo stola hrozne moc, bolo to take prehustene.
Janulik03 No u vás to vypadá výborně zatím všechno, co jsme tu viděly. Což je obdivuhodné, máte dost věcí tmavých/černých a to mi přijde mnohem těžší to uspořádat a zařídit. Ale jako ve výsledku je to pro mě i líbivější teda.
Jo, lavice jsem si všimla, hezký to máš... ale lavice chce trochu prostoru, já mám kuchyň malou (a taky nemám tolik příbuzenstva
).
Karja cierny nabytok to znesie preto lebo je to veľký priestor a mali sme predtym dreveny nabytok a ten sa mi hodne znepa il. Teraz uz by som kludne zas zniesla aj svetle drevo ale menit zatial nechystam. Aj ked sa priznám, ze koketujeme s myslienkou odísť odtiaľto do niečoho menšieho. Je to priveľké ked teraz decká maju svoj dom pobliz, aj ked su tu teda takmer stále. Len je to ťažké. Pistavili ho rodičia, vsetci tu stale chodia a bojim sa ze by to nerobilo dobrotu . Mozno je to týmto obdobim, mozno sme unavení, neviem. Chcem malý domcek s terasou, uz sme aj pozerali také modulové. No uvidime ako to dopadne.
barbucha pribuzenstvo sa nam trochu rozprchlo, zaklad teda zostal, ale tie dalsie vetvy uz nie su tu tak casto. Ale lavica je super, mas pravdu chce to priestor
Zítra přijedou sklenáři. Tak co do toho placnout, bílé matné sklo nebo něco tmavšího naopak? Kuchyn je takhle hotová, jen tam ještě chybí taková poměrně velká a výrazná digestoř. Protože až budu zítra se sambem bojovat že blankytná modř nejde, musím to vyargumentovat. Ta barva kuchyně není bílá, ale velmi světle šedá, celé dohromady je to spíš teplejší barvy než studené. (Jo a záclona tam fakt nebude, nakonec jsme si řekli, že by to bylo fakt hnusný, zdravím a omlouvám se @barbucha)

KarjaMně by se líbilo něco do zelena. Podle toho, co sklenáři přivezou za vzorky :o)
Karja uf, to se mi ulevilo s tou záclonou ![]()
Karja já bych nechala dát bílé sklo, matným si nejsem jistá kvůli úklidu. Argumentovala bych tím, že před tím bude stát konvice atd, tak ať tam toho není moc. Ale já mám kuchyň bílo-bílou, tak to je zase na někoho moc.
Karja tmavé si sklo si nedávej, je na tom všechno vidět.
Uvidíš, co přivezou, úplně bílou třeba ne, ale nějakou řízlou teplým odstínem klidně.
DruI To má zrovna švagr v podobné kombinaci, není to špatné.
MaeGandal Já jsem taky ponejvíce za bílou, mat a lesk ještě prohovořím s tím sklenářem, ale i truhláři říkali mat...tak nevím. To je výbornej point s tou konvicí, vždyt my to budeme mít celý zabordelný a ještě tam bude vaflovač:-D;-).
Pinot Noir No jako pardon, se omlouvám všem:-D. Nalepím tam zatím tu zamatnující folii třeba do půlky, to je nejvíc levné a vratné řešení a pak tam bude snad ten vysoký plot.
Karja Já myslím, že ani bílou nic nezkazíš. A kdyby ti připadala fádní, kup holkám slupovací barvy na sklo, ať ti na ní vyrobí nějaké hezké samolepky :o)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.