MP Meri teď jsi mě rozesmála, v létě se chystáme předělávat kuchyň a kterou fotku mám uloženou jako hlavní vzor ve složce s nápady? Samozřejmě tu mátovou od karáska ![]()
design a architektura
Tohle je krásné..
https://www.instagram.com/p/CoKgUiot57f/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Dadoo Je to krásné až na to rozpůlení střechy, to mi přijde takové hrozně násilné.
Karja já teda radši vanu, ale normálně se v ní sprchuju, že bych jen tak ležela, to nikdy. Akorát u toho ráda sedím, takže ideální by možná byl sprcháč s takovým tím soklem jako sedátko ![]()
Evaeva Vážně jo? Já ted sedím ve vaně na sprchování, protože sprchu nemáme a hrozně se těšim, až se zase osprchuju jako člověk!
Karja no vidíš! Já tam jsem hrozně dlouho, jak si sednu, mít jen sprcháč, asi dost ušetříme ![]()
Evaeva Nám "naštěstí" dochází teplá voda. takže myslíváme na toho posledního:-D:-D Naše děti se teda sprchují velmi vlažnou vodou, bych řekla až studenou, já bych to třeba nevydržela.
Karja no to tu není
A kluci se teda naopak napařují jak raci, pořád křičí teplejší, teplejší.
Dadoo Nedávala jsi to sem už kdysi?
Nebo to byl někdo jiný? Jinak mně se to líbí, i ten nápad, ale nechala bych tu střechu kompletní.
Garfie já už jsem to viděla asi třikrát. Ale za mě dobrý, je to poznávací znamení toho domu: ten s tou oddělenou střechou.
Garfie napad je to dobry lebo maju vela svetla z presklenej steny ale zaroven sukromie vdaka tej casti pred nou. ale teda hodi sa to takto na samotu lebo so susedmi okolo by to bolo ozaj neprakticke
Dadoo To je krásné, já mám ráda to před a potom. Když jsme rekontruovali, tak jsem chodila na Modrou střechu na fotoblogy a tam měli někteří tu rekonstrukci zdokumentovanou, třeba 300 fotek za dobu stavby, nebo rekonstrukce. Třeba první fotka úplné ruiny a za dva roky krásný baráček.
eless Když jsem tu stavbu viděla úplně poprvé (ona se vždycky někde vynoří, viděla jsem to taky už mockrát), tak jsem myslela, že to vepředu je malý vejminek, třeba pro návštěvy, nebo nějaké technické zázemí. :-)
Garfie My mame retrivra (teda nasi) od jedne instagramove designerky, proste ona vzdy koupi nejakou ruinu a udela z ni krasne bydleni. Na me je to uz takove moc pro efekt, ale pekne to ma. Ted taky predelava nejakou stodolu.. A na zaver to asi vzdy proda a jde do dalsiho projektu. Akorat se ji ta zvirata nejak nehodila na fotky a tak je rozdala
.
Jos To by mě hrozně bavilo! Jen ty věci pro efekt nemám úplně ráda, ale zase kdyby to šlo zpeněžit, tak bych se obětovala! ![]()
Garfie Ja nemam napady a vkus, ale musi to byt super. Ale pak se toho vzdat! I kdyz to je asi jen na zacatku, pak si clovek zvykne
Jos me to přijde boží, já absolutně nemám morál něco dělat s ruinami, já jsem ten, co by tu fancy stodolu pak chtěl koupit.
teď je před námi jednoduchá rekonstrukce garsónky v slušném stavu a za měsíc se mi povedlo byt změřit. jinak to tak obhlizim ze všech stran a vůbec nevím odkud se do toho pustit.
Jos Mně to taky přijde super, ale já nad vším hrozně moc premejslim aby to bylo pěkné, já bych stodolu dělala asi tak sto let, to by byla teda hodinivej výkon asi tak 5Kc až bych to prodala.
Jos Já myslím, že k tomu musíš odzačátku přistupovat, jako že je to na kšeft. Pak i jinak uvažuješ o tom prostoru, třeba mně se líbí spousta věcí a ráda bych si zkusila různé styly, ale žít bych v tom nechtěla. Tak pro tohle mi to přijde ideální. I jsem víc schopná jet v nějakém "stylu". Když to buduju pro sebe, mám tendence dělat, co se mi líbí a pak tu svoji maringotku vzešeně nazývat eklektismus! ![]()
continuity ozval se ti někdo? Jak na to spěcháš? A budeš to dávat na úřad? (Nemám razítko). Když tak se ozvi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.