Karja vůbec to není směroplatný, ale já bych si tam modrou nebo zelenou dokázala představit ![]()
design a architektura
Karja prosím tě, až tam budeš mít ty sklenáře, zeptej se jich prosím jak složité je to sklo prípadne vymeniť.
Nam sklo vlivem zapomenuté puštěné plotýnky jaksi ruplo a dělá čím dál víc umělecké obrazce. Akorát si výměnu představují jako totální katastrofu, ale možná se bojím zbytečně. Třeba by mě ti tví mistři uklidnili a rozhoupali k činu. ![]()
continuity Jj já se zeptám, že chci vědět pro kamarádku. Snad nezapomenu. A mas jako jenom jedno rovne sklo třeba s jednou dírou na zásuvku nebo tam máš nějaké složitosti? A je lepené? A je to teda pravděpodobně to sklo s tou úpravou aby vydrželo teplo(teď mi vypadl název), jakože to obyčejné to asi není ne?
Karja lepene s jednou dírou na zásuvku, ale navazuje na další kus.
Právě tam je obyč sklo. oni mi tehdy říkali, že to bežně vydrží a lze to vyměnit a my jsme neměli peníze. ale nevím, co s tím lepením. Už tam dám jen běžné, ta kuchyň má 13 let. Není na rekonstrukci teď hned, ale až to rupne příště, tak už určite bude. ![]()
continuity Nepotěšim te, je to prej komplikovaný. Prý je už lepší to prelepit, prasklina nebude vidět. Že prý se to blbě mění tam, kde k tomu není přístup z více stran, tj, že tam máš třeba vrchní skříňky, nějakou kolmouzed na to navazující a tak. Říkali, že výměna by byla možná třeba u skla a ukázali na příkladu jednoho mého skla, kde nebyl vršek ani žádnej bok, končilo prostě na volné zdi. Snad je ten můj popis srozumitelny. Jo a ještě se ptali, jak se to povedlo, že ani ty běžné lacobely za plotnou nepraskají, co mas prý za desku.
Karja idem neskoro ale kuchyna je krasna! sklo bude vyzerat dobre biele aj jemne sive. tmave a modre nie
Díky moc
jakože přelepit novým sklem, rozumím tomu správně?
No lacobel tam zrovna máme, prostě je to 13 let tepelného namáhání a pnutí to sklo asi taky pracuje. někdo říkal, že mu to ruplo pod žaluziemi. Toto jsou mnohem větší rozdíly teplot.
Není tam moc místa od ty plotny, v krajním případě tam budou ty hvězdičky.
Karja tak nám taky sklo prasklo a bylo to nějaké superspešl, smažila jsem řízky :)
Lamicka co si s tím udělala? Nebo taky koukáš na kytičky?
U nas řízky prošli, ale ta prázdná plotna půlhodinu puštěná vadila.
continuity Přesně tak, prelepit novým sklem. I jsem se ptala, zda nebude vidět ta prasklina a prý nebude. Ono je to zřejmě z ty zadní strany prostě asi zabarveny. Jako přišli mi fakt šikovní, že se nevymlouvali. My třeba máme takove komplikované řešení v koupelne a představili x možnosti a různá řešení.
eless Děkuji, dám tam nejaké světlé. Zrovna dneska se mě pan truhlář ptal, jestli se už někdo byl podívat na kuchyni a já řekla že ještě ne, měla jsem mu říct, že jsem to vyvěsila zenskejm na internetu:-D.
continuity Jo a melas pravdu, ten mat má skutečně zdrsnelý povrch a nedoporučují ho. My bychom tady ještě nějakej barák postavili spolecne:-D
Hned při pohledu na fotku jsem ti chtěla napsat ještě jednou, ať se na tu záclonu vykašleš ![]()
Lamickaproste vnitrni pnuti ve skle. Nekdy se i obyc sklenice rozstreli
barbucha No, nebudu radši nic psát, už jsem se shodila dost:-D
Ale jen piš, o nic nejde, jen o tvoji novou kuchyň ![]()
Hele Teď mě napadá, na co chceš to sklo? Kam?! Vařit budeš na tom ostrůvku, ne? Tak zeď jako takovou asi nezacákáš, u ní ti nic bublat v kastrolu nebude ![]()
Já vařím hodně a s dětma a jako fakt tomu dáš zabrat. Já to sklo snad schválně měsíc neumeju a pak ti pošlu fotku:-D. Zašpiníš a zacákáš hodně i kolem dřezu, i při nějaké běžné přípravě jidla, kterou při větší práci budu dělat tam vedle lednice. To by byl fakt hnus už za pár týdnů.
continuity aha, to je teda taky drsný :( manžel ho nějak vydoloval, dělal to celý víkend... my to sklo měli jen kousek za sporákem, nic složitého.
Candance jo, to nám taky řekli a těch řízků bylo fakt hodně
při poslední várce to ruplo
Ale sprcháč, jenom jako to sklo s dveřmi, prostě jednu stranu, máme naceněnou na 28tisic. Už chápu ty bezestěné, jsem si furt říkala, že by mi v tom byla zima, ale takhle se budu sprchovat a říkat si třicet litrů doma a to mě třeba zahřeje!:-D
barbucha holá stěna v kuchyni je blbý nápad! To se zafláká ať tam je sporák nebo ne.
Karja my máme taky ve sprcháči jen jednu stěnu s dveřmi, nakonec normálně rámové a ještě nějaké víceméně ne na míru, a stejně to stálo dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.