design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. března 2023 18:55

Ginger to je nadherny

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:08

Ginger to je paradni kuchyn

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:28

eless Já když to celý vidím, nechápu, jakej jsem debil, že mám bílou koupelnu, bílou kuchyň, bílý dvere, světlou podlahu....myslím, že nějaké sklo už mě nedokáže rozhodit:-D. Minule jsem odtamtud odcházela a udělalo se mi z toho az nevolno:-D. 

Ginger No máte hlavně hrozně hezkou podlahu. Ta zástěna je taky fajn, ale já vlastně jak to mám rohový, a to okno tam a nemám skříňky, tak by se to vůbec nehodilo. Ty jo a ty dveře skleněný, co to je za značku jen tak pro zajimavost? Vypadají fakt dobře! 

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:48

Ginger podlaha jsou parkety nebo vinyl?

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:50

Ginger krásná kuchyň, celý byt musí být parádní 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:50

Ginger krásná kuchyň, celý byt musí být parádní 

Online Annegret
162 příspěvků moje polička 12. března 2023 19:59

Karja nechci strašit, ale s tím tmavším sklem to taky není výhra. Podle mě to je nesmysl, že se to dobře myje. Jakmile zasvítí slunce jsou na tom tmavém skle hrozně vidět šmouhy od čištění. Fakt se snažím, ale pořádně umýt se mi to ještě nepodařilo :-( Děsně mě to štve... Nemám zkušenost, ale myslím, že v tom je to světlé sklo milosrdnější. A doporučuju probrat s truhlářem, který dělal kuchyň, aby udělal i tu stěnu za kuchyňskou linkou z toho materiálu, jako je pracovní deska. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 12. března 2023 20:46

Annegret Jo, to nám samozřejmě nabízeli, ale mně se to tolik nelíbí, plus si myslím, že by to nebylo pěkne na té jedné straně jak je okno. Tmavším jsem myslela nějaké jako jiné než bile:-D. Já naštěstí šmouhy a takovéhle věci nevidím, spíš až jako lepaky a fakt velký bordel. Jinak jsem úplně slepá a kolikrát mě na to upozorní až netaktní rodinná návštěva a nebo muz. Já si nevšimnu ani pavučin třeba:-D

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. března 2023 20:51

Karja ja som debil tiez lebo chcem bielu alebo svetlu bezovu kuchynu  ale teda kupelnu uz sivu. 

inak som videla vtipne video kde baby v showroome k podlahe prikladaju svoj vlas aby na tom nebol vidno. V nasej domacnosti by toto nefungovalo kedze vsetci mame inu farbu vlasov

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. března 2023 21:35

Karja my mame podobne dvere na miru. Nejdriv nam je nacenili na strasne strasne moc. A pak zmenili kovani a cena byla tretinova. Delali nam i sprchac. Na miru, jedna polovina je pevna a na tom jsou zavesene zasouvaci dvere. Cele je to pres celou stenu malicke koupelny. 

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 12. března 2023 23:36

Tak Betty podlaha jsou dubove parkety.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 12. března 2023 23:42

Karja ty sklenene dvere nam delala firma Sortim. Je to svetlik a dvere.

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 13. března 2023 05:05

Ginger Je to hezké, ale myslím, že tam hodně přidává, to je je to nika. Podlaha je párádní!! 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 13. března 2023 05:55

Ginger co podlaha, co kuchyň,  ale to okno, jak já po takovém toužím.

Celé je to fakt krásné.

Online Annegret
162 příspěvků moje polička 13. března 2023 06:38

Karja tuhle slepotu zavidim. Ja vidim vsecko. To je utrpeni. Jednou mela prijit navsteva, u ktere jsem se chtela trochu predvest. Uklid veliky a pak uplne v rohu kuchyne byla pavucina. Vidim ji ale rekam si, to uz necham toho si nikdo nevsimne. No tak jiste jejich sedmileta holcicka to zahlasila hned po prichodu

Zapomnela jsem napsat, ze kuchyn mas krasnou. Mozna bych tam dala nejakou svetle zelenou do khaki. Jestli se to dela.  Na tu zed. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2023 07:14

AnnegretAch ta upřímnost dítěte a touha všechno komentovat. Mně teď nějaký dítě okomentovalo špinavý auto, snad z toho vyroste.

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 13. března 2023 07:43

Ginger ooo mate veľmi peknú kuchyňu. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 13. března 2023 07:50

Ginger tak to je prvni kuchyne, kde se mi tazadni deska stejna s pracovni libi. je krasna

Karja ja jsem mela nakonec taky desku, ale ne v dekoru te pracovni, nebylo na tom videt lautr nic:-) jinak bily/svetly skrinky jsou uplne v pohode, pokud je to material co jde lehce setrit, ja trpim taky tou "slepotou" a ze na tom lesku mam nejaky smouhy proti slunci viditelny me upozornila az kamaradka, ktera ma uklizecku

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. března 2023 09:02

Karja ja zase ze zkusenosti s varenim ve 2 kuchynich rikam, ze bily lesk je nejvdecnejsi :)) to utres svedskou uterkou a hotovo. Na bilem matu je vsechno videt a jeste se to hur cisti. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. března 2023 09:03

Ginger krasa!