design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 14. března 2023 09:47
Reakce na Evaeva:

Malenge já tam mám jakoby tu, co mám jako pracovní, akorát je tenčí. Je to klasická dřevotříska s HPL v dřevodekoru, myslím že od Eggeru.

​Já mám taky zadní desku, v IKEA tomu říkali zadní panel... vzhledem k tomu že mám kolem omyvatelnou malbu si myslím že to stačí. Dělají to na míru, a jo, je samozřejmě tenčí než ta pracovní.

Fotka je z obchodu, ale mám úplně to samý sakumprásk (jen ty police dvojitý), nějak mi to tam padlo do voka.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. března 2023 09:53

Karja tady to máš od nás z vejminku, záda jsou stejná deska jako pracovní, jen tenčí.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2023 09:57

rasaNori dik, to budeme mit my, akorat skrinky bily vsude. Vypada to pekne na tve fotce. Akorat koukam, ze baterii vodovodni musime vymenit taky. Je skoro nova, ale chromova a to bude jak pest na oko. 

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 14. března 2023 09:59

rasaNori máte to dobrý, ale já bych to takhle mít nemohla, horní skříňky dřevěné, pak ta strana s oknem bez skříněk, bylo by to divný. 

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:00

Jos Vyzkoušíš a uvidíš! 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:00

Jos baterie je Franke, třpytiva cerna, a dřez myslím taky Franke, šedý granit. Pěkná je, jen nefunkční, protoze muž chtěl ušetřit no. Má to pár masarek:D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:01

Karja jasný, spise jsem myslela pro predstavu:)

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:05

brrr a ja to nevidím a ešte ma to surovanie aj nebaví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2023 10:06

Karja jo, pokud to nekončí ve skříňkách, nevypadá to tak dobře

Jos dřez budeš mít granitový?

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:09

Evaeva Právě i jak je to širší a tak.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2023 10:37

rasaNori Jak nefunkcni? Ale vypada hezky. My mame zatim nerezovou Grohe. S vytahovaci hadici, coz je super kdyz chces treba napustit kbelik nebo neco velkeho. 

Evaeva Ano granitovy. Asi jako rasa. Mame cerne spotrebice (logicky). A do budoucna se trochu ladi bila/seda/drevo. Takze doplnky bych rada v cerne, jako treba osvetleni. My ted treba mame akatovy nabytek, co se asi moc nehodi. Ale je to masiv a nejak jeste neni v planu uplne vsude nabytek na miru. Ale treba jednou...ono se nam docela blbe planuje, kdyz se vsechno nedela z jedne vody nacisto. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:40

Candance na tom jsem pohorela ja, mam to podobne vpravo skrinky, vlevo okno, to sklo koncici ve vzduchu (ne pod skrinkami) se mi v predstavach nelibilo, tak jsme si tam nedala nic, jen omyvatelne vymalovane a vypada to strasne upatlane po chvili

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 14. března 2023 10:43

Jos mame tam blbe udelane kovani, asi by stacilo ho sestelovat, ale nejsou lidi:D Je tam par dodelavek, ale jak nas to netrapi casove tak to nikdo resit nemini zatim a tak.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2023 10:53

Jos já mám spotřebiče bílé

Ale máš pravdu, že k tmavému dřezu by byla hezčí tmavá baterie 

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. března 2023 11:05

Evaeva Tak my mame prave necely rok novou varnou desku a troubu. A ty jsou cerne. Bile varne desky se delaji? Jeste digestor se rozhoduju, jaky vubec bude. Mozna bily, proste bude trubka a az to bude stat, tak se spolu se svetly dokoupi. Mam docela stesti, ze spoustu veci vubec nevidim. Ze neco treba neladi, nesedi k sobe. Muz uz vubec. Navstevy k nam moc nechodi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. března 2023 11:18

Jos jojo, dělají, už dlouho. Ale všechno to stojí o deset procent víc, no, to byl doma trošku boj. Já mám ráda světlé barvy, černou v interiéru vůbec nemám. Když to bude ladit se světly, bude černá dobrá. Digestoř mám ve skříňce, takže to jsem vůbec neřešila.

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 14. března 2023 11:46
Reakce na Garfie:

Annegret Kan Můj poloviční syn, když mu bylo asi pět nebo šet "a vysáváte tady někdy?"  

a nektery lidi platej za kurzy radikalni uprimnosti. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. března 2023 12:14

Annegret Naprosto vážně. To existuje?

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 14. března 2023 12:22

Kan ano, ja na nem byla

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. března 2023 13:02

viktorka_od splavu To je zajímavý, teď si to čtu. Hele a naučilo tě to teda říkat pravdu nebo i to co si myslíš? Náš zábrany říct komukoliv, cokoliv? Já si totiž myslím, že né vždycky ta pravda jde říct.