Ginger děkuji ti za přidání fotky, kuchyň je úplně super a strašně mě nadchlo, jak výborně vypadají skříňky až ke stropu, plánuju je totiž taky, hlavně kvůli místu (mám ji malinkou) a taky abych ten vršek nemusela uklízet, to je hnusná práce.
design a architektura
Malenge skříňky až ke stropu doporučuju všema deseti
Kuchyne a ja dekuje vsem za pochvaly.
Annegret Já to mám právě naopak, mně než přijde návštěva, já musím úplně urputně přemýšlet, co jako mám uklidit, protože to nevidím. Ale naštěstí mám ty upřímne sestry, které mi vždycky řeknou něco jakože ,,ty vole Karjo, si děláš prdel, to zamatlany zrcadlo,, a já si to pak pamatuju, že zrcadla se mají občas umýt. Lamicka Jo o tom bílém lesku mi povídala tchýně, že to se jediný rozlezsti než přijde návštěva, že si to můžu nalestit:-D. Mně tyhlety věci hrozně rozesmivaji, ale já jsme asi v pohodě no, jako zrovna minulý týden mi říkala kamarádka co má tři malé děti, že já jsem jediná návštěva kterou si pozve kdykoliv a je jí jedno jak to vypadá doma nebo nemá nakoupeno, tak to je hezký slyset a jako slýcham to fakt často od různých stran!
Karja ja to tak mela se svagrovou, a dost me nas.. minula kdyz jsem zjistila ze si taky poridila uklizecku, uz si u nich nepripadam jako doma
ale lestit nabytek kvuli tomu nezacnu
Karja
musim urputne premyslet, co mam uklidit. To je bozi hlaska! To si klidne porid i cernou lesklou desku
, nic te nerozhodi. A ja chci taky zit v zenu!
Karja U nas ty spotrebice stejne ani nejdou pres tu horu kramu videt. Myslim, ze nova kuchyn bude po mesici vypadat stejne jak ta puvodni
. Ale tuhle se me kamaradka ptala, proc proboha mame v chodbe na stenach do metru a pul lestenou zulu a nemame normalne jen vymalovano...no nema psa, co ocasem dostrikne blato az ke stropu
a tohle se da setrit.
Karja Mne teda nikdy zadna navsteva neposuzovala uklid nebo zasoby (nebo to nevim
).
Annegret No jenže mě se nějak mění muz! Ja už jsem to tady psala, že jsme v nějaký sociální skupině magoru co furt uklizej a dekorujou svoje domovy a jako jeho to taky chytá, že si myslí, že je to standard. Bohužel ho to jako nechytá, že by začal, ale že o tom mluví, že bysme měli, že je ostuda ablablabla....no snažím se mu připomínat naše normální pratele, jenže jak byl covid on dost přestal chodit k lidem a nevi už jak ty běžné domácnosti vypadají.
Jos No ale to je velice šikovné, co si budeme povídat, i s dětmi by se to využilo! Tak to máte v chodbě než ho zavedete do koupelny a tak ho umyjete?
Lamicka No tak jasný, ale takhle kamarádka má teď tři děti do 4 let věku a jako je to hardcore, ne vždy se cítíš kdykoliv někoho uvítat, leckdy máš doma poslední rohlík a tak:-D.
Karja dodelala jsem jidlo, jak jsme ted oba doma, sedla si s tim k pocitaci, a muz se zjevil v kuchyni se slovy Mas tu bordel. Tak jsem mu to odkyvala jako ze mam, no a co, a ze ma dve moznosti, bud prestat prudit, a nebo to jit pouklizet! At me nestve:D
rasaNori Jo, tak to sambo takhle drzý a vyzývavý teda není:-D. To zas jako všechno má své limity:-D
Karja muž rikas? To je blby. U nas si muj styl uklidu a vareni nikdo zkritizovat nedovoli. Je jim jasny, ze nasledkem by nevyhnutelne bylo prerozdeleni kompetencí
. Ale verim, ze ty se svym vtipem a humorem ho dokazes zklidnit.
Karja my jsme se nedávno bavili, že ta koupelna by to už fakt potřebovala. To je pravda, začíná to být dost na pováženou. No je to už pár dní a nějak se nic nestalo ![]()
jako zrovna minulý týden mi říkala kamarádka co má tři malé děti, že já jsem jediná návštěva kterou si pozve kdykoliv a je jí jedno jak to vypadá doma nebo nemá nakoupeno, tak to je hezký slyset a jako slýcham to fakt často od různých stran!
tyjo, tohle bych já asi nevnímala jako, že to chci slyšet. Promiň ![]()
Tak Betty Ono to takhle napsané ve zkratce působí asi jinak;-). Rozhodně je to pozitivní.
Tak ale vyleštění zrcadla zabere max dvě minuty a dá se to dělat i při dětech, já nevím proč žít se špinavým zrcadlem.
Kan a proč ne?
Já to mám jako karja, všimnu si, až když je to vyloženě zaflákané.
Kan Protože to zrcadlo není priorita? Mám ráda pořádek, ale znám situace, kdy je mi stav zrcadla, oken apod. úplně jedno.
Tak Betty Podle mě to vypovídá o tom, že ta kamarádka Karji se před ní nestydí a má v ni důvěru, že ji za binec nebude odsuzovat. Podle mě to hezké je.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.