design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:32

notna No tak já se hlavně potřebuji v zrcadle vidět, takže je to priorita. Ale každému vyhovuje něco jiného. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:49

Kan Tak tady asi není řeč o zrcadle, ve kterém se není vidět. Nebo aspoň já to tak chápu. Popravdě tak špinavé zrcadlo jsem asi v životě ani neviděla, že by se v něm člověk neviděl. Otírat nějakou šmouhu nebo otisk ruky není občas důležitý, ač to trvá 2 minuty.

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:52

Evaeva Taky se normálně skrz ty šmouhy vidíš ne? Já úplně čistě:-D. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:54

notna V pohodě, já si to představují hororově, jak ve výměně manželek mi to přijde. :D :D Přijede příbuzná, aby mě upozornila, že mám doma bordel..

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 13. března 2023 15:55

Lamicka Karja tyjo my mame kombinaci bily mat a tmave sedy mat a ta bila mi prijde, ze na ni neni videt vubec nic prave

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:04

Kan mne staci, kdyz zrcadlo umeje pani na uklid jednou za 2 tydny

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:16

Kan Tak skoro všechno doma trvá 2 minuty  ... vyleštit zrcadlo trvá dvě minuty, dat nádobi do myčky trva dvě minuty, zamest chodbu dvě minuty, uklidit na stole dvě minuty ... a mas z toho práci na cele odpoledne

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:27

MPLee sedy mat nikde nemame, nemam srovnani :) jen ten bily lesk a mat. Ani jedno neni hruza, jen ten lesk se mi udrzuje snadneji. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:36

MP Meri jo, to je presny. a pokazdy kdyz tu nekdo doporucoval nejaka designova reseni neprakticka na uklid, tak "je to prece za chvilku"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. března 2023 16:36

Karja přes cákance pasty se vidím normálně. Já se navíc líčím u stolu.

Online continuity
43178 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:43

Kan bych řekla, že máš hlavně velké děti.

Už ty moje tolik nepořádku nenadělaji. i když je to pořád ještě negativní vliv na stav uklizenosti domácnosti, ale už alespoň neplatí ten vtip s fidorkou a čistením zubů. 

Třeba naše zrcadlo bývalo zapatlane tak o metr níže, než jsem koukala já. To fakt nevidím, dokud se pořádně nepodivam. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2023 16:49

viktorka_od splavu Hele, ale proč se teda trápit s laděním odstínů dlažby a obkladů, když je to pak stejně špinavé? Tak dám na dvůr troky a je, ne? Pořád se řeší lesk, mat, sklo jo ne jo ne. Když vím, že úklidu moc nedám, tak použiju škopek. :D 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:02

Kan tak nevim, jak spinavy to mas ty, ale pod smouhama barvu porad jeste vidim, takze to porad vidim jako dulezitej rozhodovaci prvek.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:04

continuity Jj a taky nejsme skoro doma. Ale zas na mateřské jsem  přebírala a čistila botník tak 4x do roka a dnes tak jednou do roka? 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:13

zrkadla doma neriesim. su zacapane do minuty po tom co ich vycistim vo vyske dietata. muz vs kuchyna (alebo akakolvek miestnost) je u nas na vrazdu. urobi tam neporiadok a potom mi povie ze MAS tam bordel. keby som predlozila vsetky dokazy sudkyni tak ma nie len ze neobvini ale este mi nakaze povinne nejake kupele na regeneraciu nervov

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:32

Karja prosimte, pripomen mi jakou barvu te kuchyne mas? Myslim svetlounce seda? Napada me jeste umely kamen misto obkladu nebo skla, ale to je asi drahy? Videla jsem to nekolikrat v kuchynich a je to moc hezky. 

Offline brrr
12366 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:38

Karja Mám to s pořádkem/nepořádkem stejně jako ty, většinu taky nevidím.

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 13. března 2023 17:48

Karja brouzdam trochu, tady maji sklo v bile kuchyni a leti trosku do te aqua, mozna jen typem skla a tou bilou, prijde mi, ze to ani neni zbarveny. Ale jestli mas tu svetle sedou kuchyn, to by asi nevypadalo dobre. 

Ja jak mam uz vsechno hotovy tak potrebuju nejakej outlet. Premyslela jsem, ze do kuchyne dam nalepovaci obklad, ale nechce se mi mi to pak resit, kdybych se stehovala, i kdyz jsem nasla fakt hezky. Tak mam potrebu se realizovat jinde, ted jsem pomahala kamosce v torontu zaridit pronajem. 

Ty nalepovaci vypadaji takhle, barevne by se mi to hodilo, ale nakonec jsem dala ke zdi na strane u drezu drevneny prkna na syr a krajeni, kterych mam asi 7 a anecham to tak zatim. 

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 13. března 2023 18:25

0zero7 jj je to svetlounce teple šedá. Teď jsme nemocní, tak mám ještě spoustu času na rozhodování! 

MPLee No tak super, já si taky myslím, že já nejvíc spinim moukou třeba, a ta vidět nebude:-D, pak až odpadnou otisky a boloňské, tak to bude extra třída údržba;-) 

Kan Právě, nesmíš se dívat na takový blbosti. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 13. března 2023 19:47

viktorka_od splavu No já zas teď omylem zahlidla nějakou diskuzi "jak kdo uklizi doma na mateřský" a úplně jsem se vyvrátila. Fakt každej druhej komentář typu umyvadlo meju denně, vytiram denně, ložní prádlo max týden, štětce na pudr po každým použití ... člověk u toho zákonitě získá pocit, že žije v ekvivalentu feťáckýho doupěte.

Pak nemáme bejt jako lidi furt nemocný, když nejsme schopny spát ani dva tejdny ve stejný perine