viktorka_od splavu A já myslela, že právě nemám být upřímná, když je to blby:-D. Že jako mám říkat, co chtěj lidí slyšet nebo to říct líp, aby to nezraňovalo, no tak to je hustý!
design a architektura
Karja
Logicky, když je to radikální, tak to žádná ňuňu verze nebude!
Karja spíš asi, že se nemáš bát ozvat, když se ti něco nelíbí? viktorka_od splavu
Evaeva taky
Evaeva To asi ne, na těch stránkách píšou být otevřený, upřímný a nelhát, potom se ti zlepší komunikace s okolím.
viktorka_od splavu Pointa bude v nastavení myšlení. Hulvátství jsem teda zrovna nemyslela.
Kan jo
Kan jo aha. Já hrozně nerada lžu, takže to by mi asi šlo ![]()
viktorka_od splavu Já jsem nad tím teď přemýšlela u mytí nádobí a já právě s tím asi nikdy problém neměla, proto to posledních pár let hobluji, jako hobluji ty svoje hrany:-D. ale je to velice zajímavé.
Karja mi prijde ze s tim spis nema problem tvoje okoli![]()
viktorka_od splavu Hele asi mělo, protože mi to pár lidí řeklo a nějaké přátelské vztahy jsem měla špatné. No je to zajímavý!
Karja ehm no presne - lidi v tvym okoli zjevne nemaji nejmensi problem ti sdelit, co je s tebou spatne![]()
No když to vezmu doslovně, řekli mi to dva moji kamarádi a upřímně:-D. A asi sambo mi to řekl. Jinak jsem nad sebou musela docela přemýšlet, co je asi tak jinak, že mi některé ty vztahy prostě nevychází.
Tak sorry, se tady týden všechny snažíme, přijedu do vzorkovny si vybrat sklo, pan majitel mi tam řekne ,,jo, k té vaší kuchyni jsem si myslel asi tak tyhle barvy,, vytáhne 3 skla a bylo to:-D. Pak jsem si teda poctivě projela všechny, ale ten jeho výběr byl fakt nejlepší. To by člověk potřeboval všude. Tak je to taková hodně teplá off white. (Sambo se dlouho zastavil u aqua a zamackl slzu a já u olive green, ale to by fakt nešlo). Nakonec těch barev ani nebylo hodně. Třeba kolem pětadvaceti.
dobrej nápad

RoSa to je geniální
RoSa predstava, že musím uklidit boty celé rodině, abych se dostala do ložnice se mi moc nezamlouvá.
continuity skús to zobrať tak, že muž musí upratať boty celej rodine, ak ťa chce dostať do spálne...
continuity tak můžeš si do těch šuflat dát třeba vánoční ozdoby, to je fuk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.