MP Meri No tak takový lidi znám i reálne právě:-D. Minulej týden jsem musela právě říct sambovi výčet mých normálních kamarádek!
design a architektura
Zítra přijedou sklenáři. Tak co do toho placnout, bílé matné sklo nebo něco tmavšího naopak? Kuchyn je takhle hotová, jen tam ještě chybí taková poměrně velká a výrazná digestoř. Protože až budu zítra se sambem bojovat že blankytná modř nejde, musím to vyargumentovat. Ta barva kuchyně není bílá, ale velmi světle šedá, celé dohromady je to spíš teplejší barvy než studené. (Jo a záclona tam fakt nebude, nakonec jsme si řekli, že by to bylo fakt hnusný, zdravím a omlouvám se @barbucha)
nasla jsem tu fotku, STRASNE moc se mi libi ty drevene skrinky, fakt super. Jsem zvedava na tu digestor, msylim, ze bude vypadat dobre.
Videla jsem naposled v Ikea ze maj i kamen, asi umelej, vim, ze jsi psala, ze deskoidni vec tam nechces, hazu sem jen pro priklad, toto je laminat teda, ale na te fotce co maj online semi to libi, zas asi lepsi ale mit neco priznanyho?
Tady prodavaji tento kamen, za me super, ale asi moc divocina anevim jestli to v CZ maj.
Libi se mi i napad asi Evaeva s tou jemne olivovou, pro zabavu nejaky fotky, koukej na barvu, ne ze to jsou skleney nebo keramicky obklady. I ta seda myslim by byla hezka. Napadla me i Capuccino, ale tim si nejsem jista.

0zero7 já to nebyla, ale může to vypadat dobře:)
MP Meri zrovna, když jsem četla ten tvůj příspěvek, tak jsem okřikovala dítě: neválej se po té zemi, budeš plná chlupů. Ne, že bych na to byla pyšná, ale jsou i domácnosti, kde se neuklízí každý den :)
MP Meri Tyjo, a nepřikrášlujou si to trochu? Já neznám nikoho, kdo by tak zběsile uklízel. U nás je nejvíc pořádkumilovný dítě, každý ráno na mě křičí "ukliď, ukliď" a chce vysávat.
Nutno říct, že s kočkou by se dalo fakt vysávat denně, ale to vážně nepraktikuju.
0zero7 Já si myslím, že kámen v laminátu nebude fakt moc pěkný, jakože do toho bych asi nešla. Taky teď premejslim o té khaki, docela mě to zaujalo ten nápad, barev toho skla bude asi nepřeberně. Obložení už žádný plánovat nebudu, to už by mě doma asi zabili, to možná někam do obýváku, aby se ta plocha nějak rozčlenila. Původně jsme chtěli stěrku, ale jak jsou ty skříňky světle šede, vůbec jsme nedokázali odhadnout, do jakého odstínu to dát, když jsme dopředu neměli tu kuchyň:-D. Ten dekor na těch skříňkách je fakt pěkný, teď měli na dílně nějakou novou kuchyň,hodne tmavě šedá s tmavým dřevem spíš tak do hněda do kakaova a to se mi nelíbilo teda.
No ty seš strašně šikovná a je vidět, že tě to baví!
Len No oni se ty lidi tím často nechlubí, já takové ale opravdu znám:-D. A taky to neřekli na první dobrou:-D
Karja Jezis dik, jsi hodna, hele mam akorat kopr v praci :) Ta olivova khaki by mohla byt hezka, spis asi nejaka stredni nebo svetlejsi, zkusim mrknout jeste a kdyztak to sem dam.
Tmavou kuchyni jsem videla tady a v tom bych klidne varila, ale je to charakter toho domu, co to dovoluje, to je jasny. Tyhle stranky rada brouzdam, krasny byty a domy tam jsou a nekdy fajn napady, zrovna dneska kachlicky s cervenou sparou, jako husty, ale vypadalo to dobre. Zas to je o tom ze na to clovek musi mit ten byt/dum danej.
Karja prinasim ti vic zelene, have
fun 

0zero7 Já jsem chtěla zelenou i kuchyň, ale vůbec to nešlo dohromady se dřevem, ty už hotové dekory že kterých truhláři pracovali, at jsme to promysleli, vybírali, tak to prostě absolutně neladilo.
Karja Jo to verim, ona s tim drevem v barve co mas se kombinuje hur, to sklo by slo nakombinovat snadneji, myslim, protoze je to jina struktura. SMe se ta barva dreva co mas libi moc, je to teply, ale ne moc. K tomu by sla jen asi nejaka salvejova zelena do seda a to se spatne hleda. Se sklem se muzes vyradit! A uz nebudu davat zadnou zelenou, fakt! :)
Ale dam sem par veci z UK, moc hezky to maj vzdy spraveny
https://www.themodernhouse.com/sales-list/rushmore-road-ii/
https://www.themodernhouse.com/sales-list/kenmont-gardens/ten kostel sem mozna uz nekdo daval, bozi to je
https://www.themodernhouse.com/sales-list/stukeley-street/
https://www.themodernhouse.com/sales-list/holland-park-gardens/
0zero7 Karja Ta zelená byla první co mě napadlo! Jenomže já se teď zelené nějak vyhýbám, tak jsem to nechtěla ani navrhnout. Možná si ještě pamatujete tu moji slavnou zelenou kuchyň. Postupně pracujeme na nové a byla jsem vždycky úplně naštvaná, protože jsme třeba vybírali kuchyňskou desku a nejvíc se mi líbila zelená!
To jsem nemohla připustit, ale sama na sebe jsem byla naštvaná, protože byla fakt krásná....
Garfie stockholmskej syndeom na zelenou!
711990
Přesně! Ale zatím odolávám!
@Karja a jak budete mit resene to sklo okolo okna? Tan nebude nic?
Candance Tam bude normálně vedle okna na obou stranách a pod oknem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.