design a architektura

09. října 2016 22:17
Online 711990
18322 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 21:39

Malenge Demos v Mecholupech.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. dubna 2023 21:41

Malenge tak to jo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 22:23

Malenge My se mezitím od "částečná rekonstrukce" dostali do fáze "vybouranej celej byt", takže kuchyň budeme nakonec dělat taky novou. A já už jsem na ty mint taky zasekla, tak až najdeš, dej echo. Muž zatím horuje pro Ikeu, ale já nějak nevím, moc se mi do toho nechce. Ale asi tak skončíme, protože to bude nejjednodušší a nejrychlejší řešení.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 22:24

711990 to vypada dobre, diky!

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. dubna 2023 22:27

MP Meri  ta ikeacka mint se mi líbí moc, barva myslím, i když vlastně cela ta kuchyň je pěkná, ale nás barák je starej, spousta samodomo "vychytavek", kam kopnes, tam je pruser, stěny křivý, my máme všechno od truhláře, jinak to nejde. Kdyby slo, tak bych o te ikea i uvažovala.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 00:12

Malenge Tak jsem zvědavá, jestli nějakou mint najdeš. Já jsem se tím taky zabývala a nějak jsem pochopila, že ty pěkné barvy na netu jsou spíš nějak jakože nastříkané namíchanou barvou než přímo koupené. Ale naši truhláři pracovali hlavně s eggerem. Tam se mi líbila pistáciová, má ji i Karoleena , bohužel to bylo absolutně neladící k dřevodekoru, kterej jsem hrozně chtěla, ale třeba s nějakou bílou deskou by to bylo moc pěkný, taky záleží jaký máš zbytek interiéru. A ještě měl egger hezkou barvu fjord zelená, ale nějak jsem neuměli vymyslet zbytek interiéru, muselo by to jít všechno víc už do tmava. Tu pistáciovou si ale ještě někam vybrečim, přemýšlela jsem o vestavné skříni do ložnice, ale nakonec máme Ikeu, tak možná do předsíně;-)

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 06:28

Pred ikeou jako nejrychlejsim a nejjednodussim resenim bych se mela na pozoru. Pani, co planovala, zapomnela naplanovat tak tretinu veci a dalsi zazitky nasledovaly s temi jejich montazniky. Tri party postupne dorazily, dve nedorazily. Skoda dovoleny, kterou jsem si na to vyplacala. A ty komenty! Kdo to delal, kdo to planoval, vsechno blbe to my se pod to nepodepiseme... tresnickou na dortu byla pracovni deska, na kterou jsme cekali 4 mesice. Asi jsme meli jen smulu, proroze kdyby tak fungovali normalne, musi zkrachovat. V ramci zachovani dusevniho zdravi, priste uz jen na klic od truhlare.

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 07:41

Annegret MP Meri Něco podobného líčila s ikea kuchyní kamarádka, ještě vylepšené o to, že jedna parta poslala komponenty samotné výtahem, ty se tam nějak sesunuly a vzpříčily, takže výtah se zaseknul a někdo ho musel přijet vyprostit. Nakonec jim to montoval někdo úplně jiný, koho si sehnali sami. 

Online continuity
43180 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 08:06

Annegret myslím, že podobně to vyprávěla barbucha 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 08:17

MP Meri ikeu bych brala jen pokud si ji budete delat sami. Kamaradka ted ceka 2. mesic na desku, protoze tu prvni Ikea spatne narezala. Navic nedodala monterum co potrebovali. Domluva zadna, nikdo se s nimi nebavil, nakonec jim v patek ve 4 odpoledne napsali, ze pokud uhradi novou desku do 18 hodin, tak ji dodaji do konce mesice (pritom to mela byt jako reklamace). 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 08:36

Znáte tu o kovářově kobyle...? Tak se jdu zeptat sem.  Časem budeme dělat rekonstrukci, ale mě dráždí ta skříň s podhledem. Rušit je určitě nebudeme, protože je tam strop skoro 3m a nad tím je udělaná docela pěkná "půda". Já bych to nejradši celé teď přetřela a dala nové úchytky. Lino má divnou béžovohnědou barvu a lak na dveřích je taky taková teplejší světlá béžová. Na barvy moc nejsme, ale šedivá mi tam nejde, béžovou nemám ráda, napadla mě nějaká holubí modř, ale nevím nevím... co myslíte? 

Edit. Foto smazáno

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:00

Jo tak vidim ze to je ikea standard. Uz jsem klidnejsi, ze jsme si cenyho petra nevybrali sami S tim okamzitym placenim taky neco probihalo. No jak rikam rychlejsi a pohodlnejsi to rozhodne neni a kudy chodim tudy nedoporucuju.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:12

continuity Annegret 

Je to tak, jednu pracovní desku jsem vracela (vyměřenou Ikea odborníkem ) a na správnou čekala nějakej ten tejden. Naštěstí jsem neměla Ikea partu, to jsem zavrhla hned v zárodku - ne, nechtělo se mi čekat s doma složenou kuchyní v bednách třeba dva měsíce... našla jsem si partu mimo a ti mi naštěstí dokázali dát desku provizorní, takže jsem mohla kuchyň i užívat! O přebývajících a naopak i dalších chybějících dílech je zbytečný se šířit...

Do tý doby jsem ale nikdy s Ikea problém neměla, takže jsem do toho šla naivně bez obav. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:13

Trochu jste mě s tou Ikeu vyděsily, ne ze ne Ale kam jinam, když máme klasickou kombinaci málo peněz a času?

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:17

Lamicka 

Já bych to natřela na bílo, ty podhledy (a zdi a dveře asi taky). Takhle je to jak černá díra... 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:18

MP Meri a nemuzete si to poskladat sami? Nejaky znamy? My si takto zavolali kamarada a poskladal nam kuchyn od Sykory.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:19

MP Meri 

Já proti ní celkem nic nemam - jen si musíš pohlídat objednávku (aby byly všechny díly) i pak dodání, a pokud možno si sjednat nějakou cizí partu.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:19

Karja ta egger pistaciova je úplně super, ta do me představy hodně hodně pasuje, diky moc, půjdu ji omrknout na živo. S dřevem už prave kuchyň kombinovat nechci, máme dřeva ruzne v domě docela hodně, představuju si k tomu desku z kamene, nějakou tmavší.

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:20

Lamicka dala bych tam asi school house white, slonovou kost nebo tak něco... a sjednotit to celý (skříně, strop) s barvou dveří určitě

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 09:57

MP Meri doporučuju Sconto (trochu překvapivě, ale kuchyně mají pěkné, kvalitní a v dobré ceně). Akorát u všech těhlech řetězců je problém, jakmile ti tam nevychází jejich rozměry a potřebuješ nějaký větší atyp.