design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:25

Jos pitevna to bude podle míry věcí na lince Dělám si legraci, mně se takové prostory líbí.

Offline Jos
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:37

Evaeva Haha. No u nas uklizene plochy nehrozi. Proto jich chci aspon co nejmene , at ty kramy neni na co pokladat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 20:40

Jos dobrý přístup, to znám

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 21:40

Lamicka A myslíš, že to půjde jen tak natřít? Nebudete to muset nejdřív obrousit? My máme dřevěný strop v koupelně. Taky jsem ho chtěla aspoň natřít na bílo, než bude rekonstrukce. Ale bylo mi řečeno, že to musím obrousit. Tak na to jsem se vykašlala a už to do rekonstrukce vydržím.

Jinak souhlasím s mitford sister , sjednotila bych to a odlišnou barvu bych nedávala.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 22:25

notna my jsme natírali před lety palandu na bílo-modro nějakou speciální barvou (a děsně drahou) a chytalo to bez problémů a vypadalo to moc pěkně, tak myslím, že by to šlo. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 03:44

Lamicka Tak to je fajn, že by to šlo.

Online Ginevra
911 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 20:07
Reakce na Myrtila:

MP Meri Je to region Brno, ale třeba je něco takového i v Praze - kamarádce dělala kuchyň firma, co se specializuje vyloženě na panelákové kuchyně, Gibon, nebo tak nějak. 

​Je to Gabon a u nás spokojenost. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:47
Reakce na RoSa:

a já budu malovat, dneska se mi ozvala firma a ladíme termín!

těšim se a zároveň z toho mám hrůzu... naštěstí to bude i s přesunem a zakrýváním nábytku, demontáží zásuvek/lišt... ale stejně, bude to strašlivej bordel, bude tady i lešení... prej minimálně dva tejdny, spíš tři...

​To zní hrůzně! 

Já furt uvažuju vo vymalování/vytapetování ložnice... měla jsem modrou, teď je bílá... ale líbila by se mi olivová nebo tak něco. Nábytek - postel, police, noční stolky normální dřevo, plus skříň starožitná selskej barok taky přírodní dřevo... potřebuju nějaký tipy na barvu nebo hlavně i vzor tapety! Povlečení preferuju bílý, takže k tomu se fantazii meze nekladou ale vzhledem k tý skříni spíš něco klasickýho, klidně i nějakej anglickej kytičkovej design??

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 21. dubna 2023 22:54
Reakce na monis:

Nemate treba kontakt na nejakeho truhlare z regionu, ktery by si nerekl takovou palku jako prazska firma?

​Už jsem asi o tom psala, ale doporučuju stránky super soused. Je to i podle adresy... to jest jestli nejsi z Prahy, vyjde tě to v obvyklé ceně regionu, aniž bys musela platit ještě k tomu nehoráznou cenu za dopravu. A z nabídek si můžeš vybrat...

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 07:13

monis 

https://www.nejremeslnici.cz/ - jsou tam i reference zákazníků, fotky, hodnocení, cca ceny pro představu...

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 22. dubna 2023 08:16
Reakce na Ginevra:

​Je to Gabon a u nás spokojenost. 

​Diky, rikala jsem si, ze to bylo nejak jako ta opice, ale nevzpomnela jsem si presne

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 18:08

Technicky dotaz.

Mám tu vysokou skříňku nechat takhle, nebo vysunout na úroveň tě umyvadlové? Když to udělám, bude vysoká zase ten stejný kus od zdi..

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 18:42

Dadoo já bych ji vysunula. Není možné tu mezeru vzadu zakamuflovat dřevěnou lištou? Jestli by ale  stala stabilně, 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 19:09

rozarka dobrý napaddik

Offline Tak Betty
6150 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 20:03

Já bych takhle vysokou úzkou skříň hlavně přichyttila ke zdi.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. dubna 2023 21:24

Tak Betty tiez mi to ako prve napadlo

Offline 0zero7
11905 příspěvků moje polička 27. dubna 2023 17:35

barbucha Nasla jsi uz neco? Ta olivova je super napad, koukala jsem na insta a vypada to hezky moc. I tapety uz dneska asi maj dobry, mozna nejaky s botanickym nametem, ale ne uplne anglicky kyticky?

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 09:54

0zero7 

Ještě nenašla, a koukala jsem i na tapety a přesně máš pravdu s tím botanickým vzorem (nebránila bych se možná ani těm květinovejm, kdyby mi nějaký padly do oka, ale spíš barva v barvě, když už, něco jako tyhle). Akorát že jich je strašně moc, tak si v těch vzorech ještě chvíli poležím... našla jsem simulátor, tak mám o zábavu postaráno.

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 12:00

barbucha mne by sa páčil a geometrický

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 28. dubna 2023 13:07

Janulik03 

To by se mi asi nehodilo k nábytku, to už je moderna... mám tam starožitnou skříň přírodní dřevo, nahoře takovej oblouk a k ní jsem kupovala postel (Ikea samozřejmě ) se zaobleným dřevěným čelem, aby se to k sobě hodilo... tak spíš asi nějakou klasiku k tomu