design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:19

MP Meri Já hlásím z mého kruhu Ikea vždy bez problémů, ale teda upřímně, všichni si ji montovali sami, ani jsem netušila, že na to jde objednat nějaká problematická parta!

Lamicka Já bych se nějaké šedomodré nebála, ale asi bych šla do slonové kosti, nebo prostě nějaké takové zastřené bílé. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:28

Garfie ona ta parta není přímo z ikei, jsou to nějaké externí firmy 

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:41

Evaeva Ale najmutá přes Ikeu? Nebo si prostě koupíš kuchyň a seženeš někoho, kdo ti ji smontuje? 

Mně by to bylo skoro líto, vždyť to je Lego pro dospělý!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:54

Garfie no myslím, že tě s nimi nějak spojí. Já to taky skládám ráda, ale zase montáž kuchyňských skříněk na stěnu si člověk rád odpustí 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:54

barbucha RoSa Garfie jjk, cerna dira to je! Casem chceme hladky strop a jednoduchou skrin, ale ted neni cas ani energie. Ja se bezove barve branim, nemam ji rada a je ji tam strasne moc - lino, bezova koupelna a wc, bezova kuchyn (ta je u balkonovych dveri, ted tam meme pracovnu). 

Proto me napadlo neco takoveho, treba ne v cele plose. Fakt nevim a osobni architekt nema vubec cas.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:57

Lamicka já bych tu šedomodrou udělala světlejší. Ale nejsem si jistá, jak to půjde k těm béžovým. Off white bude asi jistější a nebo nějaká světlounká šedohnědá.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 10:58

MP Meri my Ikeu mame a jsme s ni spokojeni, ale poskladal ji muz. Takze pokud mate sikovne ruce nebo kamarady, nebala bych se toho. Desku si muzete nechat udelat od truhlare. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:00

Evaeva Jo, taky jsem myslela trochu svetlejsi sedomodrou nez je na tom obrazku.  

Offline continuity
43180 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:32

MP Meri my máme slovenský Decodom (v několika bytech), ale nevím, kde teď mají v Praze studio.

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 11:35

Jo tak to my jsme oba dost nesikovni. Sami bychom to dohromady nikdy nedali, takze jsme na tu sluzbu instalace dost spolehali. Ale kuchyne je hezka to zas jo. Jen to martyrium, cas a chyby v objednavce nas dost prekvapily. Cekala bych, ze to budou mit vychytane. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:05

Lamicka ja myslim, ze jakakoliv off white se bude bit s temi dvermi, ze byste museli trefit jedine uplne tu stejnou barvu, coz nevim, jestli je realne

u te sede a modrosede si nejsem jista, jetsli se to nebude bit ty teple bezove a studena tato?

napadal me jeste ta salvejova, jestli by nebyla pekna?

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:18

Lamicka je to taková kobka, já bych tam barvy žádný nedávala - když ne slonovou kost jak ty dveře, tak radši bílou, uvidíš, jak se ten prostor změní

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:19

Malenge Jo, podívej se, podle mě by k tomu šla úplně nějaká bílá s šedou kresbou něco jako mramor nebo nějaké žíhání prostě. My jsme měli už hodně teplou tu dřevěnou podlahu, okno, a tu desku jsem si hodně přála dřevěnou, prostě to nešlo. Myslím, že je to barva vhodná ke studeným barvám.Je to hezká barva a podle mě nevyjde tak z módy jako ta teď moderní zelená. Egger mají vystaven mimo jiné v síti prodejen Dřevotrust. 

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:24

a já budu malovat, dneska se mi ozvala firma a ladíme termín!

těšim se a zároveň z toho mám hrůzu... naštěstí to bude i s přesunem a zakrýváním nábytku, demontáží zásuvek/lišt... ale stejně, bude to strašlivej bordel, bude tady i lešení... prej minimálně dva tejdny, spíš tři...

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 12:31

MP Meri Je to region Brno, ale třeba je něco takového i v Praze - kamarádce dělala kuchyň firma, co se specializuje vyloženě na panelákové kuchyně, Gibon, nebo tak nějak. Prý jak je těch panelákových bytů jen omezené množství typů, tak to mají nějak předpřipravené a bylo to rychle za docela rozumné peníze. Mají teda celkem obyčejnou kuchyň, ale pěkně udělanou. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:16

baltik to se mi libi, to je hezci nez ta moje modroseda, diky

RoSa ja si tam prave umim predstavit spis nejakou tu barvu jako sem dala baltik  nez bilou nebo slonovinovou, ty fotky jsou trochu zkreslene. Kdyztak budu natirat a natirat, pak vezmu sekyru.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:18
Reakce na Garfie:

Mně by to bylo skoro líto, vždyť to je Lego pro dospělý!!

​viď! Zrovna vcera jsem montovala postel, skoro 6 hodin, ale byla to zabava

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:19

Karja přesně nějaký žíhaný kamen si představují a věřím, ze by to mohlo vypadat pekne. Chystáme se do Cestlic projít ty kameny, tam to bude všechno začínat, co se nám bude líbit, přece jen kamen je kamen, přírodní zbarvení, které nijak nezmenis. A ještě jednou diky za info! Ta barva je aspoň na netu přesně dle mých představ! Tak mám radost.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 13:24

Garfie moora montovali jsme 3 kuchyne Ikea behem 2 let zadna velka zabava to neni je to hodne rezani a doladovani. 

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 20. dubna 2023 15:03

MalengeJasně, uvidíte, jak se vám bude líbit naživo a jestli ti ji nezatrhne manžel, ona je taková jako fakt jemná no:-D. V čestlicích jsme byli dneska, umyvadlo, garnýže, krytinu na terasu....stejně takových věcí si dnes může člověk vybrat a koupit, vlastně všechno je možné a stejně tolik to zabere času:-D