design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 06. června 2023 10:14

Dadoo 

Dobrý sezení.

(až na to, že tam budou hezky vidět bílý chlupy - leda by tam Růženka nesměla? )

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 06. června 2023 14:14

barbucha Jak jako, Růženka nesměla??? A co Ládík?

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 06. června 2023 14:55

barbucha andulka01  nedovedu si představit, že by Růža někam nemohla.

Ale mnohem horší je Láďa. Ty jeho hedvábné chlupy jsou absolutně všude, všechno ovíjejí @jak pavučiny.

Už jsem si objednala spec rukavici.

A taky jsem přestala považovat chlupy za nepřítele. Dost se tím člověku uleví..

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 06. června 2023 17:42

Dadoo mně zas vaděj smeti a drobky na zemi - dá se proti tomu bojovat pantoflema

pěkný to máš, povedlo se!!

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 06. června 2023 18:20

RoSa Dadoo jj pantofle a chlupova slepota zaklad stastnyho bydleni

Dadoo mas to krasny

Offline Antje
příspěvků moje polička 06. června 2023 18:23

Dadoo krasne !

Offline Janulik03
20298 příspěvků moje polička 06. června 2023 19:36

Dadoo podarilo sa ti to. Už len užívať

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 07. června 2023 07:20

Dadoo 

Mě ty věčný chlupy dováděj k zoufalství, a samozřejmě Poppy taky smí všude Dávám teda na sedačku deky (který mi taky lezou na nervy) a peru furt... a to mam béžovou - mít černou, tak mě raní mrtvice hned. To sezení je moc hezký, vo to nic, akorát to už prostě vidim v barvách

RoSa 

Smetí a drobky vyřeší ten fofrnik, jakož i chlupy na zemi, ale s tou sedačkou nepomůže nic, leda ty blbý deky Pak je škoda, když máš hezkou sedačku a musíš ji přikrejvat

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 07. června 2023 07:28

barbucha jo, vytírací robot a béžový deky - taky používám černou látkovou sedačku si se psem vůbec nechci představovat!

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 07. června 2023 07:37

RoSa 

No právě. Ale když takovou pěknou sedačku zakryješ dekama, můžeš tam mít rovnou jen bedničky vod rajčat

Zrovna ráno jsme debatovali s milostpánem, že potřebujem nový deky (kromě toho že Poppy sviní, tak je ještě i trhá ). Novou sedačku budu pořizovat, až budu bez psa... teď jsem na ni měla čističe zrovna, ale je to marný...

Offline RoSa
10181 příspěvků moje polička 07. června 2023 07:54

barbucha náááhodou, ty béžový chlupatý z Pepca jsou pěkný!

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 07. června 2023 08:05

RoSa 

Já bych radši jen nějaký tenký, a sice ne jednobarevný ale s příčetným vzorem, aby na tom nebyly vidět fleky hned za pět minut vod položení... ale vůbec nevim jak by to mělo vypadat.

Do chlupatejch by se Poppy zadrhávaly drápky určitě už takhle, jak má drsný tlapičky, to trochu drhne a z toho zvuku lezu po zdi!

Online tenzie
302 příspěvků moje polička 07. června 2023 08:34

barbucha hele na drsný tlapicky doporucuju bambucky máslo. Měli jsme koupený od petfarm family (složení předpokládám stejný jako obyc z drogerie, ale co bysme pro nej neudelali :)... a nás buldoček mazání tlapek miloval. Vždycky se svalil a nechal si masírovat tlapky a bylo vidět, jak je mu to příjemný...  pak mu to teda na parketach trochu klouzalo :) 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 07. června 2023 08:51

tenzie 

Díky, to zkusím. Mažu taky, různě vším co dům dal (včetně Indulony), ale jak říkáš - co by člověk neudělal...

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 07. června 2023 08:53

barbucha RoSa když ono to světle sezení taky nic nevyřeší. Zase je to oblemcane, když si na gauči žvýká hračku, nebo dělá pedikúru apod.

Takže chci koupit výměnné potahy, které se budou dát vyprat. Už mám vyhledejte na Shein. Světle šedé.

A taky tu rukavici mám na cestě.  Snad to trochu pomůže.

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 07. června 2023 09:53

Dadoo kamarádka mě před lety zvala na kafe a kladla mi na srdce, abych přišla v šusťákovkách, že to tak má s navštěvama zajetý. Aby nemusela předtím odchlupovat sedačku.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 07. června 2023 10:16

rozarka Já jsem občas si pujčovala dědy auto a to taky stálo za to, a prostě když jsem vezla kamarádku, dala jsem jí na sedačku potah. Prostě jsem ji upozornila a šup deku pod ní. Asi je to lepší řešit takhle teda:-D

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 07. června 2023 11:36

rozarka tak já odchlupuju průběžně, zvláště před návštěvami. Současně ale taky varuju, že to stejně nepomůže

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 07. června 2023 12:58

Hodil by se mi nějaký tip na deku/přikrývu, na které by ty chlupy nedržely. To je můj sen zakryt se něčím bez chlupů večer na pohovce. 

rozarka Máme psa a dvě kočky, minimum textiílií v domě, vysavač s nástavcem na chlupy a stejně ty chlupy všude jsou A to pes na sedačku nesmí. Návštěvy k nám taky mají instukce nechodit v ničem, co moc chytá chlupy, nechodit v černé, na které jsou ty chlupy nejvíc vidět a hlavně se u nás nezouvat. A dvěma kamarádkám, které zvířata v domácnosti moc nemusí a mají rády čisto a naklizeno, jsem na rovinu řekla, že je nezvu, protože z toho mám akorát stres, že se na ně nalepí chlup. 

Offline stes
9283 příspěvků moje polička 07. června 2023 13:04

Dadoo krásný to máš