Dobrý sezení.
(až na to, že tam budou hezky vidět bílý chlupy - leda by tam Růženka nesměla?
)
Dobrý sezení.
(až na to, že tam budou hezky vidět bílý chlupy - leda by tam Růženka nesměla?
)
barbucha Jak jako, Růženka nesměla???
A co Ládík?
Dadoo mně zas vaděj smeti a drobky na zemi - dá se proti tomu bojovat pantoflema ![]()
pěkný to máš, povedlo se!!
Dadoo krasne !
Dadoo podarilo sa ti to. Už len užívať ![]()
Mě ty věčný chlupy dováděj k zoufalství, a samozřejmě Poppy taky smí všude
Dávám teda na sedačku deky (který mi taky lezou na nervy) a peru furt... a to mam béžovou - mít černou, tak mě raní mrtvice hned. To sezení je moc hezký, vo to nic, akorát to už prostě vidim v barvách ![]()
Smetí a drobky vyřeší ten fofrnik, jakož i chlupy na zemi, ale s tou sedačkou nepomůže nic, leda ty blbý deky
Pak je škoda, když máš hezkou sedačku a musíš ji přikrejvat ![]()
barbucha jo, vytírací robot a béžový deky - taky používám
černou látkovou sedačku si se psem vůbec nechci představovat!
No právě. Ale když takovou pěknou sedačku zakryješ dekama, můžeš tam mít rovnou jen bedničky vod rajčat ![]()
Zrovna ráno jsme debatovali s milostpánem, že potřebujem nový deky (kromě toho že Poppy sviní, tak je ještě i trhá
). Novou sedačku budu pořizovat, až budu bez psa... teď jsem na ni měla čističe zrovna, ale je to marný...
barbucha náááhodou, ty béžový chlupatý z Pepca jsou pěkný!
Já bych radši jen nějaký tenký, a sice ne jednobarevný ale s příčetným vzorem, aby na tom nebyly vidět fleky hned za pět minut vod položení... ale vůbec nevim jak by to mělo vypadat.
Do chlupatejch by se Poppy zadrhávaly drápky určitě
už takhle, jak má drsný tlapičky, to trochu drhne a z toho zvuku lezu po zdi!
barbucha hele na drsný tlapicky doporucuju bambucky máslo. Měli jsme koupený od petfarm family (složení předpokládám stejný jako obyc z drogerie, ale co bysme pro nej neudelali :)... a nás buldoček mazání tlapek miloval. Vždycky se svalil a nechal si masírovat tlapky a bylo vidět, jak je mu to příjemný... pak mu to teda na parketach trochu klouzalo :)
Díky, to zkusím. Mažu taky, různě vším co dům dal (včetně Indulony), ale jak říkáš - co by člověk neudělal...![]()
Dadoo kamarádka mě před lety zvala na kafe a kladla mi na srdce, abych přišla v šusťákovkách, že to tak má s navštěvama zajetý. Aby nemusela předtím odchlupovat sedačku.![]()
rozarka Já jsem občas si pujčovala dědy auto a to taky stálo za to, a prostě když jsem vezla kamarádku, dala jsem jí na sedačku potah. Prostě jsem ji upozornila a šup deku pod ní. Asi je to lepší řešit takhle teda:-D
rozarka tak já odchlupuju průběžně, zvláště před návštěvami. Současně ale taky varuju, že to stejně nepomůže ![]()
Hodil by se mi nějaký tip na deku/přikrývu, na které by ty chlupy nedržely. To je můj sen zakryt se něčím bez chlupů večer na pohovce.
rozarka Máme psa a dvě kočky, minimum textiílií v domě, vysavač s nástavcem na chlupy a stejně ty chlupy všude jsou
A to pes na sedačku nesmí. Návštěvy k nám taky mají instukce nechodit v ničem, co moc chytá chlupy, nechodit v černé, na které jsou ty chlupy nejvíc vidět a hlavně se u nás nezouvat. A dvěma kamarádkám, které zvířata v domácnosti moc nemusí a mají rády čisto a naklizeno, jsem na rovinu řekla, že je nezvu, protože z toho mám akorát stres, že se na ně nalepí chlup.
Dadoo krásný to máš![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.