design a architektura

09. října 2016 22:17
Online bublifuk
příspěvků moje polička 06. srpna 2023 14:35

MPLee pro dítě na hraní na studené podlaze by se mi líbilo tu puzzle. Případně by to mohlo být rozložené někde bokem.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 15:22

MPLee máte to krásné. Taky bych volila puzzle, styl bych v tomto případě neřešila, v případě pronájmu rozebrala na hromádku.

Offline Janulik03
20308 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 15:24

MPLee stačí vytriast a vyutierat. Ale je fakt ze pre plaziace dieťa by mohol byť drsnejší,ale ani tie puzzle by neboli zlé. Tie rýchlo spraces.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 16:20

Pinot Noir MPLeeMně teda než puzzle připadají lepší ty hrací ,,karimatky,,. Je to z podobného omytelneho materiálu jako ty puzzle, ale mnohem snazší na údržbu. Naše holky do toho vždycky udělaly nějakou paseku, vypadal z nich písek z pískoviště, nějaké jídlo, tak se to muselo rozebrat a pak pod tím uklidit, i to mytí těch puzzli je opruz. Ta karimatka se sroluje, přijde mi to jednodušší než to furt skladat

Offline Myrtila
5353 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 16:58

MPLee Není to tak stylové jako koberec, ale taky bych spíš volila nějakou omyvatelnou podložku, zvlášť jestli plánujete pronájem a neovlivníš, jak se k tomu budou hosté chovat. My jsme v kombinaci dítě+hračky+nohy židlí+pes zničili už několik těch pěnových položek (každou tak za 1500), tak jsem naposledy koupila tento kobereček, jenom jiný vzor. Ty vzory jsou teda divočina, ale izoluje dobře a je omyvatelný a snad nezničitelný. Druhý jsem koupila i na ven na terasu pod bazének a taky dobrý. 
edit: jmenuje se to kobereček, ale je to hladké, něco jako ty pěnové podložky

Online bublifuk
příspěvků moje polička 06. srpna 2023 17:22

Karja MPLee nebo ta velká podložka. Mají hezké motivy a bývají oboustranné.

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 17:37

Karja jasně, já vybírala z nabízených možností.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 19:52

Karja jo, doma máme několik těch podložek, taky mi přijdou lepší než puzzle. Ale právě přes ty vzory ze nějak nedokážu přenést  

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 20:21

MPLee Hele, zkus se podívat někde pořádně, třeba bude nějak decentní vzor (tuším, že ten bude pořádně zpoplatnenej). Ono se dělá všechno snad už! 

Pinot NoirJasný. Hele já to před 5 lety vůbec neznala, až tak před 3 rokama jsem to viděla někde poprvé, takže jsem si to s těma puzzlema pěkně užila!:-D

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 21:38

MPLee 

Pěkná cimra Do takový si ale dokážu představit jen nějakej ten tkanej koberec, jak píše Kan (z těch zbytků, dají se i objednat barvy a rozměry (myslím že např. na Fleru nebo ty tkalce najdeš přes google), nebo vlněnej tkanej klasickej kelim (něco jako tohle), určitě bych tam nedávala vázanej/chlupatej.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 21:49
Reakce na MPLee:

Karja jo, doma máme několik těch podložek, taky mi přijdou lepší než puzzle. Ale právě přes ty vzory ze nějak nedokážu přenést  

MPLee když ono v té stoleté chalupě to bude jako pěst na oko všechnojinak my me tuhle podložku a ta hnedá strana je na dřevěné podlaze celkem decentní...

https://www.ajashop.cz/hraci-deky-2/multifunkcni-skladaci-hraci-podlozka-playto-nocni-obloha/

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2023 22:44

Karja my ty puzzle pořád máme. Zrovna jsem si říkala, že miminu to budu muset vydrbat. Kluci už si na tom moc nehrají, takže jsem to nemyla minimálně rok (vysává to robot). Teď už bych možná taky koupila podložku (i když u nás se hodí, že z toho jde složit různě), ale poslední dítě to bude muset doklepat

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 06. srpna 2023 23:01

Evaeva no já právě vůbec tyhle zkušenosti s drobky nebo zatékáním čehokoliv kamkoliv nemám, my ty puzzle kvůli úklidu nerozebírali, umyla jsem je poprvé až v okamžiku, kdy jsem je nabídla za odnos v místním bazaru. . Ale kluci si s tím dost vyhráli i jako velcí, stavěli z toho krabice, kadibudky pro nočník a tak. .

Takže pro naše účely mi třeba připadlo to puzzle lepší, že se to dalo rozebrat a šoupnout pod komodu, než ta těžká podložka, která by nám často překážela. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2023 23:13

Pinot Noir já to nerozkládám, je to stabilně před poličkou s hračkami. Mladší do toho dost blil;) takže to jsem to myla dost. Drobky z toho celkem vymete robot, ale jednou za čas to větší zásah chce. Kluci si s tím jednu dobu hráli na "bazén", navlékali to na sebe a tvrdili, že to jsou plavky a rukávky. Ale co mi vadí, že, jak je to barevné, tak v tom zanikají hračky 

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 09:09

Hnědá konvička mojí mámy se ted prodává na sbazaru (nevím, jestli se prodá teda) za 600:-D

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 15:45

Karja taková ta retro? ta je děsně v kurzu!

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 17:01

Lamicka Jdu ji najít! Měla ji máma i babička, ale myslím, že jedna rupla. Navíc ony jak to denně používaly, tak už hude taková vybledla ony ty retro věci asi musí být dost zachovalé pro prodej.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 09. srpna 2023 17:04

Karja ještě bych s prodejem počkala, čas ji může zhodnotit!

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 10:11

Blby dotaz - rodice maji stoletou klasickou obyvaci stejnu v barve mahagon, leskly + zlate uchytky. K tomu meli konferencni stolek mahagon kombinovany se sklem, ten se ted nejaka rozpada a dostala jsem ukol najit novy, ale barva mahagon uz ani neni v tech filtrech na vyhledavacich. Je nektere z tech novych drev (typu mango) podobne/k tomu se hodici? Nebo co bych mohla jako zvolit jako zamerny kontrast? 

Online 999
19828 příspěvků moje polička 10. srpna 2023 20:53

baltik Když byl kombinovaný se sklem, tak co stolek skleněný? Ten se hodí ke všemu. Jen tak pro ukázku: https://www.designovynabytek.cz/skleneny-konferencni-stolek-kave-home-burano-110-x-50-cm/?gclid=EAIaIQobChMI8-ili-HSgAMVwuJ3Ch2NWg_xEAQYASABEgLHi_D_BwE