999 diky, taky uz jsem dosla k tomu, ze to bude asi jedina varianta a poslala mame 2 konkretni odkazy. Ten tvuj z ohybabeho skla ale neprojde, bratrovi takovy vybuchl v noci v obyvaku
design a architektura
baltik To musela být hrůza.
Tak jaký stůl a židle tam mám prosím prasknout? Já jsem úplně bezradná. Ten co tam je, je do pracovny ze zbytků, ale myslím, že docela ilustruje že to stejne barevné dřevo se tam nehodí,že je tam jakoby už toho dost, a chce to něčím rozrazit, ale možná se mi to jen zdá, protože tam ještě nic neni. Líbí se mi právě především dřevěné, bílou moc nechci, to máme teď a člověk aby to pomalu obden myl i zespoda. Nějak nemám nápad, po obchodech se mi už nechce, ale ráda bych tohle někam posunula a nestěhovala ty staré krámy. Zatím mám ideu, že koupim 3 dubové ingolf IKEA židle, jednu dětskou židlí máme a pomalu je budu doplňovat do toho mixu ktery jsem chtěla něčím postupně, co mě fakt zaujme. Ale nějakej jednodušší nápad by byl lepší;-)
Karja Mi se líbí stoly od situs.cz, ale vůbec netuším, kolik ta sranda stojí.
brrr Jakmile člověk neví, je to vždycky hodně:-D
Karja ztol neviem. Možno by som kúpila nohy a dala dosku z toho materiálu ako je pracovna doska? ![]()
A pod okno lavicu taku pohodlnu, a tie ingolf su fajn.
A kuchyňa vyzera veľmi pekne.
Janulik03 No vidíš, dát to tahle a lavici mě nenapadlo. Já ten stůl plánuju obráceně,kratší stranou k oknu. Ale tu desku a koupené nohy mám teď. On je teda malý, protože zbylo asi jen 120 cm, ale právě mi přijde, že je jasně vidět, že to takhle v tom stejném dekoru nejde.
Karja Vlastne nevim, asi proste stul z masivu. neco jako toto https://www.massivo.cz/jidelni-stoly/jidelni-stul-bold-140--dub--masiv--140x90-cm/
Mas pravdu, ze ten co mate uz je "moc" ve stylu zbytku mistnosti. Nakonec mate skoro identickou kuchyn, akorat my to porad jeste nemame uplne hotove, tak treba te jeste okopiruju dodatecne ![]()
Karja ahha z fotky som to nepoznala. Tak potom fakt masiv, kľudne tmavší. Mne ta lavica pride uplne super, hlavne ak je tam pohodlny polster , pre deti.
Jos My to nebudeme mít hotové nikdy:-D. Takže se můžeme tak nějak průběžně hecovat a inspirovat:-D. Myslím, že světla třeba nikdy nebudeme mut, bude to takovej industriální styl stále u nás;-).
Janulik03 To mně vůbec nenapadlo, hlavně na tu lavici naskládás x děti, ale to musí být přiřazené u stěny, že? Ty ingolf dám ale v dekoru dřeva, černá se mi tam nehodí vůbec, a prostě u té bílé to úplně vidím, jak věčně tu židli celou myju. I se prý teď ty barevné ingolfy olupují nebo opryskavaji ten nátěr;-(
Karja drevene stoličky budu fajn. No ja by som dala bud s operadlom, alebo na stenu dala take tie polstrovane opierky, aby sa stena neošuchovala.

Karja mně lavice přijde hezká, ale nepraktická. Nemůžeš se přisunout podle potřeby, na kraji "oblezáš" nohu stolu, špatně se pod ní uklízí,...
Karja jakou máte tu podlahu, to je dub? A ty židle budou stejný odstín? Stůl bych asi volila masivní, dubový, ale o několik odstínů tmavší (aby bylo jasné, že je to záměr)
Evaeva Jo, je to dub, přírodní.
Janulik03 Jojo, teď nevím, zda mluvíš o těch brrr stolech nebo těch lavicích. My jich s polstry ani mít nemůžeme, to bych to stále prala;-). Ale docela se mi líbí ten styl židli, co máš na to fotce, takove ty alarm stará školní zidle, ale řekla bych, že se to hodí až do zavedeného interiéru, prostě ne do takhle těch nedolevavek, že by to bylo jak pěst na oko;-)
Janulik03 každému vyhovuje něco jiného, jasně. Já bych nechtěla uklízet pod lavicí na klasických nohách, to máme na chalupě a je to otravné, ta na tvojí první fotce je v pohodě. Ohledně obsazení bych řekla, že je to tím, že z lavice je výhled do prostoru, zatímco z těch zbývajících židlí sedíš zády.
Karja o tej lavici. Tie školské stoličky sú super
Karja svetla dloooouho nebyly. Vlastne mame jen dve na strope a po dlouho dobe po obvodovych zdech v tom industrialnim stylu, jak pises. Priznane zarovky
. Lustr nebo osvetleni linky nemame. Jeste
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.