Karja kolem roku ještě ne, to měli pekelné období, kdy mi akorát řvali u nohy. Sami si hráli než se mladší začal plazit a pak až někdy před druhým rokem. Ale je fakt, že to byly dost divoké hry. Ale meri bude mít staršího ve školce.
design a architektura
jestli je mezi vámi fanda nějakého eco čitění, tak v penny mají ted velká balení kyseliny citronové a jedlé sody za pár korun. Já tam koupim tu jedlou sodu na výrobu té bílé hmoty na vyrábění pro děti.
Pinot Noir potvrzuji! Máme to ted provizorne v pokoji a to vetrani matrace je desnej opruz.
To mě se priznam vůbec nenapadlo, ze by mladší mohla lézt nahoru
Já je v pokoji nechávám už teď, jen zkontroluju, jestli není na zemi lego ... já jsem tes av tomhle dost neopatrna ...
Ta spodní postel by se určitě musela dat na rošt, to je jasný, naopak ta horní nemá žádnou zabranu, tam bych se bála spát i já ... no je to designové řešení za 100k holt, samozřejmě na nic takového nemáme, ale jako inspirace dobrý ![]()
Jinak Ikea je pro mě vždycky až poslední možnost (ano, mám kuchyň komplet z Ikea
), takže ta Kůra fakt jen v nouzi nejvyšší. Spoustu super teseni jsme viděli v tom MoDo, když jsme sháněli naši postel, ale všechno je to na míru a cenovka bude určitě strašlivá, úplně se bojím tam jet podívat.
MP Meri Tak asi seš tak opatrná, jak to tvoje děti vyžadují...
MP Meri tu dvoupostel Aldo jsme měli, nebyl tam ten stůl, ale místo něho skříň. Vypadá to hezky, ale vůbec bych to nedoporučovala, ta spodní postel je na roštu, pod ním šuplíky, takže tam není s větráním problém, ale ta horní je na plné desce a v ní je vyvrtáno pár malých otvorů. Spal tam starší syn a já po několika měsících přišla na to, že vespodu matrace se tvoří plíseň, takže jsme tu desku provrtali na více místech, ale stejně, každé ráno zvednout matraci, matrace ze spodu vlhká, takže nechat do odpoledne proschnout. Takže jsme se jich zbavili a koupili jsme stohovaletlné dřevěné postele v Ikea a jsme spokojení.
MP Meri holky mají do kupy ultra mini pokojík, navíc atypický rozmerove, a zatím se teda vejdou. Pod oknem bude stůl ještě 120 cm na šířku a to bude muset stačit...

MP Meri koukni jestli neco nema xxx lutz, my meli od nich palandu v masivu, pak se dala rozlozit na 2 samostatne postele, maji je i ted.
My kupovali palandu, kdyz byly synovi 3 a bylo to obcas o nervy.
MP Meri my jsme to měli od začátku, hned se starší ve dvou letech stěhovala do pokoje, ale neměli jsme k tomu rebrík. Ten se přidělal až časem. Tak možná to by byla cesta.
Jinak bych ty tvoje inspirace nechala nacenit truhláře. Ta cena je šílená, u nás stál (pravda před 12 lety), celý komplet pokoj i s s třemi vestavěnými skříněmi, šuplíky a jednou velikou komplikovanou skříní pod palandou, necelou půlku.
MP Meri Zatím bych se na řešení, co bude potřeba za pár let vykašlala a pořídila jen postel pro syna. A až na to přijde, poptala klidně to pinterestový řešení u truhláře. Cena nebude určitě tak brutální.
MP Meri na postupný upgrade je dobrý ten domestav, ale za hubičku to teda taky nebude.
Len ja si teda o těch postupných predelavkach a upgradech myslím, že človek táto vyhodí kupu peněz a ve výsledku na v pokoji pořád nějaké provizorium a z principu nekvalitní nábytek, protože se počítá s tím, že to bude na chvilku.
Pokud je možné to rozmyslet hned, je to nejlepší. Děti mají kvalitní nábytek a bude tam až dokud nevysmahnou z domu. Já teda nevedla ani žádné stolecky z IKEA a podobne picmundiny. Jediné, co jsem vyhodila, je koš na plyšáky.
MP Meri ty matrace stačí položit na rošt. Není důvod, aby tam nešel dat, resp. bych si to akorát pohlídala, aby to sedelo rozměrově. Máme dva rošty na deskách s mřížkou a neplesnivi ani jedno.
Jinak ten Domestav je dražší, ale name od nich jinej nábytek a fakt je kvalitní a výborný. Nám se to teda nevešlo.
continuity no ty dětské stolečky z ikei jsou v takovém stavu, že i popelnice na ně bude moc dobrá
My tu provizorium nemáme, ale až teď jsem schopná říct, že jim ten pokoj zařídím nábytkem, který tu skutečně bude do dospělosti, do teď se ty potřeby dost měnily a nebyla bych schopná určit co jo a co ne. Respektive jsem ráda, že nemáme nic tak drahého, aby mi vadilo to případně vyměnit.
Evaeva Ja mela vzdycky pokoj zarizeny pro dospelaka, vcetne pokojovych kytek a obrazu nad posteli. Neexistovalo, ze bych mela nejakou detskou vyzdobu. Takze jsem strasne rada, ze syn ma pekny nabytek z ikea, kde je mi jedno, co pocmara, cemu upadnou dvirka...My vlastne nemame krome pracovny asi nikde definitivni nabytek. Krome pak dubovych komod atd. Zkratka je to i dost nakladne, a kdyz se jde od podlah...A jeste se mi zmenil vkus, takze diky bohu!
Jos tak dětská výzdoba se přece s kvalitním nábytkem nevylučuje?
Mají dětský nábytek, barevný, kvalitní, v jedné skříni býval dokonce bunkr s okýnkem. Teď tam bydlí longboard a kytara.
Měly je i polepené, teď jsou nálepky už dávno sundané
Jos my dětskou výzdobu ani moc nemáme, ale na svém definitivním místě je akorát stůl staršího syna. Určitě by to šlo vymyslet, ale to levnější vybavení mi dává víc volnosti.
MP Meri Máme palandu z palandy.cz a naprostá spokojenost. Oni si je v dílně vyrobí, složí, jestli je vše ok apak ti ji přivezou a složí na místě (během necelé půl hodiny). A jak říká continuity nemusíš tam dát žebřík, taky jsme to tak ze začátku měli. Máme třetí postel vysouvací, takže kluci spali oba dole, když byli malí.
Jako tady s tím asi nepochodím, ale libila se mi koupelna na dovolené v penzionu, žlutobílá
ty jo, takhle vypadaj koupelny u nás na gyndě. Nebyla jsi na dovolený ve špitále? :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.