Karja Co tento stůl? https://www.ikea.com/cz/cs/p/daglysa-stul-dyha-dub-50402288/
Mám ho už pár let a pořád vypadá dobře.
Karja Co tento stůl? https://www.ikea.com/cz/cs/p/daglysa-stul-dyha-dub-50402288/
Mám ho už pár let a pořád vypadá dobře.
Jos Jo, jako my jsme světla uplně vzdali, to bude až tak za 3 roky. Světla na lince mám jen díky tomu, že mi tam truhlář dal led pásku, jinak bych to neměla ještě přístí vánoce:-D. Ale ne, ted jsem udělala objednávku na ikea a ono to půjde, vlastně ted mi do stěhování chybí jen ty židle, závěsy a záclony, a pak to budu nějak časem dodělávat. A pak stále nemáme terasu, nebot, to prostě nemůžeme dát dokupy, jakej tam dát povrch, furt se ometáme kolem toho dřeva, jestli ano nebo ne. Je prostě dnes příliš možností dneska se všim:-D
Sofi Jo, to bych musela vidět naživo, stoly v Ikea jsem uplně zazdila, ale oni stejně mají hlavně barvy... bílá, černá, světlý dub
Karja Tak my si svitili rok v koupelne reflektorem
. To jsem znova uplne nechtela. Tak my to samozrejme taky asi nikdy nedodelame. Ten dum je hrozne velky. A pak stejne vegetujeme akorat v sini.
Karja Mno, tak s cenama jsi mě nepotěšila. Asi ví, proč je mají schované ![]()
Jos No jako, my to tak velké ani nemáme, ale nějak nad tím nemáme čas být spolu a pak se to různě vleče. Dneska jsem to vzdala, že takhle to nikdy nebude, a šla tam uklízet i s holkama....no, no, já nevím, nakolik to bylo efektivní:-D, ale dvě hodiny to dalo, ale kolikrát mi to tak vyjde, že jo:-D
brrr Jo, to je základní pravidlo o schovaných cenách. Ale je to fakt moc hezké. Až se kolikrát divím, když koukám narazím interiéry, co jsou s navženým nábytkem na míru, proč je to takové o ničem, když je tolik krásných věcí, pokud máš peníze;-).
Karja kludne tam daj nejaky dreveny masiv o trochu tmavsi nez tam mas. otazkou ale je, ci ta vyjde lacnejsie truhlar, alebo prebrusenie a namorenie existujucich ikea produktov. ikea je teda vseobecne povazovana svojim nabytkom ako zaklad, ktory si kazdy dotvori podla seba
Karja mně se líbí ten stůl, co tam máš. Podle mě to "moc stejné" potom zanikne ve všech věcech, co tam postupně přibudou.
. Akorát je na můj vkus malý.
Karja ja bych teda dala bily stul, ale nejsem uklizeci typ, vubec by me nenapadlo umyvat stul zespodu :)
baltik to záleží spíš na typu strávníků
po. některých.musis.i.vymalovat
Karja A co nějaké úplně jiné typy židlí? Jako tady taky nejsou některé úplně levné, ale celkem vydrží. Já mám třeba ty Ghost asi 16 let. Navíc mívají slevy, třeba na Dny Marianne.
Pinot Noir Na jídelní je menší, má 140 na 70, je prostě z toho kusu desky, co zbyl a nohy mi dal kámoš za velkoobchodní cenu. Je to zbytkový stul, plánuji ho jako pracovní. S tím, že to zanikne, ehm v bordelu, to máš asi pravdu,.
Evaeva Myslíš malovat, jako po mojí tchýni, co mervomocí musela v naší minikuchyni servírovat ze stolu, otevřela pekáč s kachnou a všechna mastnota vyletěla na celou zeď u stolu až ke stropu?:-D baltik To po dětěch musím někdy jen omýt ten stůl z boku, nohy....jako ten bílej je ted fakt za trest, na drevě se to trochu ztratí, chmatáky, fixky.
999 Díky, ponechám si to v inspiraci, mám radši ty dřevěné židle, ty tonetky mi vrtaj v hlavně, ale ted jsme zničili jednu řekla bych poměrně kvalitní židli, takže to moc nevidím.
Židle od tonu by měly vydržet, dávají se dost do hospod, právě kvůli trvanlivosti. My máme židle hrozné. Vzhled je v pořádku (až na to, že jsou celočalouněné), ale jsou to nějaké levné z Jysku, už mají zohýbané kovové nohy, myslím, že jednu jsme dokonce zničili, když spadla ze stolu.
Karja jestli toužíš po thonetkách a nelíbí se ti cena nových (mně teda moc ne a mému muži vůbec!), koukni na Bazoš. Tenhle prodejce to má jako podnikání a prodává je renovované.
https://nabytek.bazos.cz/inzerat/172803315/3837-precalounene-jidelni-zidle-ton-no-18.php
Ale najdes i hodně použité, kde se můžeš realizovat natěračsky. Kdysi tu byla fotka mixu barev, zrovna myslím No. 18, a to se mi jako "dočasné" řešení líbilo.
Evaeva My máme zničenou tu jitro dětskou, což nechápu. je na ní oprýskaný ten nátěr, docela dost, pak je tam několik škrábanců, to prisuzuji tomu,jak to děti rvou ke kuchynské lince, ale ted nově mi to bohužel postříkali nějakou desinfekcí a ona zežloutla, ty bílé sedáky, no otrava. Ono asi z těch běžných obchodů nic nevydrží, já jsem někdy v zimě prohlížela židle v ikea a jako už v tom showroomu to bylo občas jeté, hlavně ty barevné, což mě docela udivilo, proč to tam nechávají.
Makarajá o tom přemýšlím, že mi to sambo zrenovuje, ale nevím, nikdy jsem to neviděla, jestli to víš nevypadá moc neumětelsky nebo tak?
Karja ty barvy jsou problém, to chápu. Lepší je asi moření.
Karja my máme Jitro taky oprýskané, a to je vlastně vůbec nepoužíváme. Mají to nalakované dost šmejdsky.
Karja My taky nechavali podobne po babicce precalounit (proste retro, az tady jsem se dozvedela ze se ta zidle nejak jmenuje, ale my urcite nemame original). A nekolik se jich urcite vyhodilo stejne jako ty hrnky, o kterych jsi psala driv. A bruselsky gauc se rozpadl
A stalo to docela malo. Sambo to umi calounit? Tak to je super. Ten nas calounik je poklad, je jich jak safranu. Delal nam i vyplne do gauce a tak. A potvrzuju ze masiv akat z Jysku zidle jsou taky omlacene. Jenom stokke syna nema ani skrabanec.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.