Evaeva Bonami. Ale záleží na tom, kolik máš na to času. Já jsem si ten "svůj" vyhlídla a pak jsem čekala asi 4 měsíce na dodávku. Protože Bonami dodává v rozumnou dobu jen to, co má "na skladě". Co nemá, tak objedná a to je právě ta čekací doba.
design a architektura
Samantha na bonami se mi nic nelíbilo, resp. nic neodpovídalo mým požadavkům. Čas asi je. Sice náš současný má nožičku, co drží jen sílou vůle, ale můžeme být chvíli i bez něj.
Evaeva My máme z Xxxlutz, vyloženě protože se mi líbil, je z masivu a trojúhelníkový, ale bylo to takový "dodělej si sám", asi měsíc jsme na něj čekali, pak přišel s nějakou divnou a hrubou povrchovou úpravou, tak ho muž celý přebrousil a přeolejoval. Nakonec pěkný, ale spíš diky manželovi ![]()
Myrtila
to by pro nás nebylo
Já tyhle profláklé obchody prošla, ale nic. Chtěla bych obdélníkový nebo čtvercový, ne moc velký, s úložným prostorem nebo poličkou. Docela se mi líbil jeden z ikei, ale byl nízký a úložný prostor se ukázal jako pidi šuplík tak na tři ovladače.
Evaeva No, přitom nemáš žádné moc speciální požadavky, co? Ale my jsme taky nemohli žádný vybrat, i proto jsme ten polotovar nevrátili, ale dodělali si ho.
Myrtila no přesně, hledám úplně normální stolek. Zatím se mi nejvíc líbil u Jecha, odkud máme sedačku. Ale je až moc klasický, chtěla bych trochu modernější.
Po pěti letech s holou žárovkou ze stropu jsem se kousla a povýšila to na pět holých žárovek :-)

Žárovky ale budou trochu jiné, směs kulatých a kónických edisonek a pavouka rozložím víc do stran, něco nad jídelní stůl, něco jako stropní světlo. To je plán... jak to bude fungovat, ještě nevím.
andulka01 pěkné ![]()
Jen si dej pozor na výkon těch žárovek, některé ty edisonky skoro nesvítí.
Evaeva toho se taky trochu bojim
abychom pak neskončili s pěti holými nedesignovými žárovkami. Mě ta absence přímého světla nevadí, ale přítel si stěžuje, že nevidí do talíře.
andulka01 Tak tohle mám já nad kuchynskou linkou, ale bohužel mám jen ten visící kabel:-D a žárovku do toho kupuju už asi x měsíců:-D CHci malou s hodně malým výkonem, ono jak je to v blízkosti očí, tak to je vlastně u té linky na práci nepříjemný.
Karja pokud to počítáš zatím jen v měsících, tak to je prd ![]()
ale teda mít žárovku hned u cčí je dost nepříjemné, ne? I když s malým výkonem, tak by to asi trochu odstínění chtělo?
Evaeva Tak na ty se mrknu:D Zatím jsem sehnala nesvitící, ale byly docela velké, nevypadalo to hezky.
andulka01 No, já tam to osvětlení ani prakticky nepotřebuju, je tam světla dost, je to na ostruvku, když potřebuji, svítím si digestoří. esteticky to je hezčí mít tam visící osvětlení než bodovky....no tak už mě taky napadlo tam ty žárovky namotontovat jen na půl, aby to nešlo rozsvítit vůbec:-D
andulka01 Jinak počítala bych to v letech, ale tuhle tady se nějací řemeslníci smáli, že někam přijeli po dvou letech a ty lidi stále neměli světla...takže musím to dokoupit než k nám zase přijedou:-D. To je takovej muj hnací motor.-D
Evaeva toho se taky trochu bojim
abychom pak neskončili s pěti holými nedesignovými žárovkami. Mě ta absence přímého světla nevadí, ale přítel si stěžuje, že nevidí do talíře.
Pořiď si, co se ti líbí a přítele vybav čelovkou ![]()
Karja já vás asi trumfnu: tu elektrikářskou "čokoládu" jsem měla v kuchyni nad dřezem skoro dvacet let!
(zabílenou, aby tak nerazila) - furt jsem si nemohla vybrat vhodný světlo ![]()
Karja Ja si svitim digestorem. Sice jenom rok...ale znas to. Svetlo nad druhou casti linky bylo, ale prestalo fungovat a muz ho uz tri mesice "opravuje". Ja fakt nevim, jak to delaji normalni lidi ![]()
RoSa asi ne... U ex 12 let "světlo" v předsíni. Oblíbená hláška: "Ženo, snad mi to nemusíš připomínat každej půlrok, dyť na tom pracuju!"
Jos hele normální lidi to opraví hned jak se to rozbije. My taky jedeme takhle v řádu měsíců ty opravy.-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí