RoSa No jasně, to píšu. Stejné tak s dešťovkou, musíš splnit všechny jejich podmínky, takže i když dosáhneš na dotaci, tak to všechno okolo tě bude něco stát.
design a architektura
RoSa A není to jen na okna? Na terasu mi to nějak nedává smysl.
Myrtila aha, tak o bioklimatické pergole jsem v životě neslyšela, jdu si vygooglit co to je:-D Neslyšela jsem o ničem, jen mi dotace na to stínění pergoly nedávala smysl. Na okna ano, tam se uspoří energie, ale proč by se to dávalo na terasy, že si jí zatáneš.....
edit:aha, tak už jsem nějaký odkaz našla, no tak to je zajímavý, a asi se to fakt dává:D, no je to raketa i s tim!
Myrtila Krásné, paráda ![]()
Prosím, kde si mohu vyzvednout tvého manžela ?
...vrátím...
Myrtila Vyřešili jste to pěkně :)
Myrtila Máte to tam moc pěkné, nejen baldachýn, ale i všechno ostatní.
Myrtila Moc hezké to mate. Dům i zastínění.
notna děkujeme ![]()
Tak spotřebiče jsem už vyřešila (uff), ale zasekla jsem se na dřezu. Sehnat bílej kermackej dřez 45cm s otvorem na baterii (nějak nemám dobrej pocit usazovat tu baterii rovnou do desky), kterej by nestál raketu je trošku komlikovaný. No ale co místo toho jako alternativu? Vím, že o granitu jste se tu některé zmiňovaly, že se trochu hůř udržuje (a u té bílé se toho fakt bojím). Jako do nerezu se mi neche, to už mi přijde takový starobný.
Dokonce mi truhář navrhl jednu vinotéku, která by měla být nehlučná. Ale protože se mi zatím nevejde do rozpočtu (páč to bude asi nejdražší spotřebič, haha), prřipravíme tam na ní aspoň místo v ostrůvku
Lama_z_Lana napad s drezem co ma otvor na baterii dobrej! Prosimte, pripomen mi, z ceho je ta deska? Jestli sutr tak to nevadi vubec, ze by baterie byla v ni, ale uz si nemapatuju.
Lama_z_LanaKdyž si koupíš ten granitovej dražší měl by vydržet pěkně bílej. Nemá náhodou Evaevabílej granit? Já mám světle šedej a dobry
Evaeva nemam biely, ale "jasmin", teraz uz tuto farbu nerobia, ale je podobny ako aktualna "biela soft" (blanco). Edit.nie je to jednoliata farba, ma take domodra bodkovanie (neviem to opisat pardon)
Na fotke druha zhora vlavo (jasmin). Spini sa ale ocot zatial funguje :) A to ho rozhodne neutieram do sucha a vacsinou tam sambo necha odmacat hrnce celu noc.

Lama_z_Lana Jinak ty dřezy blanco a Franke bývají vystavené v prodejnách drevotrust, možná ještě i jinde, kde jsou ty vzorníky těch různých desek. A nebo jsem i našla kdysi stránky, kde ti ten vzorek pošlou poštou v dopise.
Mrakoplas tuhle znacku mame taky, druha shora, ale v pravym sloupecku a teda fleky od caje jdou fakt blbe:)
resp - kdyz tam neco vylejes a splachnes vodou, je to ok. Kdyz tam vylejes neco barviciho a nechas zaschnout, tak blby.
711990 fakt? Sambo tam nechava zaschnut barsco. Nehovorim, ze je ten drez jak novy ale v podstate vsetko ide dole. Ale ja to tu raz zakriknem ![]()
Mrakoplas u nas cerny caj, ten muze za vsechny fleky v nasi kuchyni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí