Zina hned bych si ho koupila zas ![]()
Retro - vzpomínky voňavé i jiné
Kedysi sme sa nadchýnali Živými kvetmi.....

Dalia no, oni stály 1 korunu, keď som bola malá a na mame som ich občas vydyndala a potom raz dostali tie DÚHOVÉ!!! No ale tie stály 2 koruny a mama moc nechcela, ale uškemrala som ju. No a potom sme išli domov, zbadal to otec a stropil scénu, ako ma strašne rozmaznáva a rozhadzuje rodinné peniaze....no tak som radšej zbabelo ostala vonku, v šatičkách, s tým prsteňom na ruke a ladne som si hádzala loptu a romanticky si predstavovala, že som vyhnaná princezná
...
Já takto jednou vydyndala na dědečkovi červenou rtěnku.
Od dob, co mi paměť slouží, mě magicky přitahovalo vše, co vonělo a mělo hezké barvy. Moc ráda jsem chodila do drogérií a tam fascinovaně koukala na barvy rtěnek a stínů apod. Jednou mi děda na procházce městem koupil malou červenou rtěnku. Nevím, kolik mi bylo, ale do školy jsem ještě nechodila. Když to zjistil táta, bylo zle a rtěnka putovala k mé tehdy už skoro dospělé sestřenici.
Nevíte, co je tohle? Kondicionér? Také si to z dětství pamatuju.

Dalia Asi nejaký balzam na ruky...![]()
Biely kvet To je také možné.
Dalia tiež milé ![]()
a tá fľaša si myslím, že je kondicionér.
slniecko Kéz v maďarčine znamená ručný, ruky....neviem po maďarsky, hľadala som.
Biely kvet to neviem, ale si pamätám, že sme si šampóny a kondicionéry vozievali z Maďarska a kondicionéry sa volali balzam. Ale samozrejme tu to môže byť inak.
Ounz Já právě taky - velký i malý :-).
Dalia To bylo snad tělové mléko. No a pokud ne ,,tak jsme se zmýlili..." . My to aspoň za mléko považovali
Mimochodem, vypadá to,že jsem všechny tyhle výrobky měla/znala
Už jsem věkovitá.
janejane Po lipovém květu,to si vybavuju.
rozarka no to už nevím, ale vonělo to...![]()
Dalia To si taky pamatuju.
Ale bohužel nevím, co to bylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.